Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 456
Ισχύει. Για το πούτσο είναιΈχω καιρό να πάω αλλά νμζ έχει πέσει πλέον και δεν αξίζει
Ισχύει. Για το πούτσο είναιΈχω καιρό να πάω αλλά νμζ έχει πέσει πλέον και δεν αξίζει
Αυτό δε τ ξέρωΟύτε στο Golden Queens στο Περιστέρι πήγε η Ξένια;
Αυτό δε τ ξέρω . Παντως κάτι μηνύματα σου που είδα για αμυγδαλές Γαμησετα χαχχαΟύτε στο Golden Queens στο Περιστέρι πήγε η Ξένια;
Ε οχι και γτπ αυτή η στριπάρα!!!! Έχει υπέροχες λατίνες!!!! Η μια η Νικόλ δεν έρχεται στο τραπέζι ακόμα κι αν της πει ο σερβιτόρος 2-3 φορές να πάει στον πελάτη. Προτιμάει να κάθεται να παίζει με το κινητό μόνη της.Ισχύει. Για το πούτσο είναι
Ε οχι και γτπ αυτή η στριπάρα!!!! Έχει υπέροχες λατίνες!!!! Η μια η Νικόλ δεν έρχεται στο τραπέζι ακόμα κι αν της πει ο σερβιτόρος 2-3 φορές να πάει στον πελάτη. Προτιμάει να κάθεται να παίζει με το κινητό μόνη της.
Η άλλη δε, μια ξανθιά Αργεντίνα βυζαρού με λίγα πιασίματα να έχει καλύψει τις ρώγες με κόκκινη μονωτική ταινία σε σχήμα Χ ωστε να μην μπορείς να φχαριστηθείς τα βυζόμπαλα σαν άνθρωπος.
Κατα τα άλλα υπέροχες οι βραδυές στο εξωτικό Χαιδάρι!!!![]()
γυρισε αλλα δεν εχει παει για δουλεια ακομα...Παιδιά η Ξένια που είχε φύγει για σεζόν επέστρεψε στο μαγαζί τώρα που αποχαιρετήσαμε το καλοκαίρι; Όποιος έχει πάει και έχει τσεκάρει ας μου απαντήσει...
Εν τω μεταξύ δεν απαντάει και στα social media, δεν ξέρω τί φάσηΗ Ξενια γυρισε αλλα δεν εχει παει για δουλεια ακομα...
τελικά αυτή μάθαμε εαν γαμιεται.......έστω και εξω απο το μαγαζί?...... γουστάρει dom? πιπα σου πηρε ακάποτα??δεν γαμιεται... τουλαχιστον οχι μεσα στο μαγαζι. στο πριβε ειναι απολυτα τυπικη στην ωρα της (κοιταει το ρολοι πριν ξεκινησει) αλλα δινει μια εξαιρετικη παρασταση.
η τυπισσα ειναι εντελως υποτακτικη και θελει να τη διαταζεις. παιρνει και τις πρωτοβουλιες της οταν περναει καλα.
περα απο γαμησι, αυτο που μπορω να θυμηθω ειναι οτι δεν σε αφηνει ειναι να της βαζεις δαχτυλο. αν το κανει, θα ειναι μονο για να νιωσεις ποσο υγρο ειναι το μουνακι της.
2 πριβε μου εχουν μεινει αξεχαστα μαζι της.
το πρωτο ηταν και η πρωτη φορα μαζι της σε πριβε. ορθιος με πλατη στη κουρτινα, κατεβαζει παντελονι και μου αρχιζει τη πιπα.
συνεχιζει με μια τρελη περιποιηση στα μπαλακια, βλεπει οτι μου αρεσει και το συνεχιζει για ωρα με εναλλαγη στη πιπα.
μετα την αρπαζω απο το λαιμο, τις ριχνω κατι σφαλιαρες στα βυζια, στο κωλο της και με βαζει να κατσω. παιζει μπροστα μου το μουνακι της, καθεται στα 4 και μου ξεκιναει ισπανικο.
στη κορυφωση, σηκωνομαι τη βαζω να μου γλυφει τα μπαλακια και την αφηνω να με τελειωσει πανω στα βυζια της.
το δευτερο, καταληγουμε σε σταση 69. καταλαβαινω οτι περναει καλα και οτι κανω καλη δουλεια. ωστοσο ο χρονος τελειωνε και της λεω κατσε.
παιρνω αλλο ενα και ξανα μπαινω μεσα. οταν μπαινω, τη βλεπω να εχει κατσει στη γωνια του καναπε / κρεβατιου και να τραβαει με μανια μαλακια.
με ξαπλωνει, με καβαλαει και αρχιζει το τριψιμο πανω στη πουτσα μου. στο τελος σηκωνομαι και τα πεταω ολα πανω στο μουνακι της και στο στομαχι.
Ζήτησε η άλλη στο Άθενς Κουίνς για μπριζόλα 350, ενώ όσες το δίνουν, το δίνουν με 100; Εχω χάσει κάτι;![]()
ΜίραΔυνατό μουνι η Κυρά από Ουκρανία... Φοβερά μπουτια και ωραίος κωλος αλλά στο πριβε ζητάει πολλα μου είπε 40,100,200,350 λογικά στα 350 πέφτει και πηδημα στα 200 κανα κλαρινέτο στα 40 τίποτα αντε κανα χορό γυμνή και στα 100 να στο παιξει κ λιγο.
Μια άλλη δική από Αργεντινή δυνατό μουνι μελαχροινή με άφησε να της χαιδεψω το μουνακι της απέξω μ έβαζε να της χτυπάω τα κωλομέρια στο χορό... Μ έγλειψε κ λιγο το πουτσο έξω από το παντελονι που είχα κατά καβλώσει.
Ωραία περασα για άλλη μια φορά... Γενικά ωραίο μαγαζί κ τις καθημερινές είναι χαλαρά. Περνάς καλά.
Έχει πέσει πολύ το μαγαζίΚαλησπέρα,καινουριος εδω.Σκεφτομαι να το επισκεφθω συντομα το αθενς κουινς και θελω να με καθοδηγησει καποιος να περασω καλα μια βραδια εκει.Επισης θελω να μυ εξηγησετε τι παιζει με τους χορους και αυτα γιατι ειμαι πρωταρης μιας και πριν λιγους μηνες εκλεισα τα 18 και πριν δεν ειχα την ευκαιρια να παω σε τετοιο μαγαζι.
Ναι το έχω ακούσει απλά το λέω επειδή με βγάζει εύκολα το λεωφορείο εκεί μήπως πάω για δοκιμή και βλέπω.μια ερώτηση απλά που είναι γενική για όλα τα στριπτιτζαδικα.Στους απλούς χορούς είσαι μπροστά στην πίστα σε όλο το κοινό ή μόνος με την κοπέλα;Έχει πέσει πολύ το μαγαζί
Όχι ρε έχει ειδικό δωμάτιο που παςΝαι το έχω ακούσει απλά το λέω επειδή με βγάζει εύκολα το λεωφορείο εκεί μήπως πάω για δοκιμή και βλέπω.μια ερώτηση απλά που είναι γενική για όλα τα στριπτιτζαδικα.Στους απλούς χορούς είσαι μπροστά στην πίστα σε όλο το κοινό ή μόνος με την κοπέλα;
Σχεδόν όλα τα στριπ έχουν ξεχωριστό χώρο για απλό χορό, απλά είσαι εσυ, η κοπέλα και άλλοι δέκα νοματαίοι δεξιά και αριστερά μαζι με της κοπέλες.Στους απλούς χορούς είσαι μπροστά στην πίστα σε όλο το κοινό ή μόνος με την κοπέλα;