θεια Ελενη??Φίλε έλα dm
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
θεια Ελενη??Φίλε έλα dm
Μόνο massage , τίποτα άλλο.Καλησπέρα μάγκες,
Ένα nan Thai massage στο Χαλάνδρι το γνωρίζει κανείς ; Έχει ακούσει κάτι αν προχωράνε;
Ευχαριστώ αδερφέ…Με γλίτωσες από καταδρομικήΜόνο massage , τίποτα άλλο.
Δουλεύει αυτό η έβαλε λουκέτο?Επίσης πληροφορίες για το παρακάτω:
Ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜασάζ ΔΑΦΝΗ (ΟΜΟΡΦΙΑ) | THAI MASSAGE CENTER | Myciti.gr - Επαγγελματικός οδηγός ΑΤΤΙΚΗΣ
Μασάζ ΔΑΦΝΗ (ΟΜΟΡΦΙΑ) | THAI MASSAGE CENTER ,ΚΕΝΤΡΟ ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟΥ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ-ΑΤΤΙΚΗ #br#ΤΑΫΛΑΝΔΕΖΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ-ΑΤΤΙΚΗ#br#ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗ ΔΑΦΝΗ-ΑΤΤΙΚΗ#br##br#, Myciti.gr - Επαγγελματικός οδηγός ΑΤΤΙΚΗΣwww.myciti.gr
Γιατί παίζει τίποτα καλό εκεί ;Δουλεύει αυτό η έβαλε λουκέτο?
Νομίζω έχει κλείσειΓιατί παίζει τίποτα καλό εκεί ;
Ναι μάλλονΝομίζω έχει κλείσει
Καλησπέρα αδερφέ , έχω ακούσει ότι είναι στα Δεν….Αν άλλαξε κάτι δεν γνωρίζω, αν κάνεις καταδρομική ενημέρωσε..:Leelavadee Thai massage (Χαλάνδρι): Υπάρχει εικόνα ή να κάνω καταδρομική? Η κινεζούλα μου επιστρέφει μέσα Ιουλίου και δεν αντέχω χωρίς...ασιατικό! Κάθε πρόταση θα διερευνηθεί!
Κάποτε μάζευε Ται, Ινδές και λοιπά. Όλες έδιναν πιπα ή τουλάχιστον μαλακια με 20 ευρώ τιπ.Δουλεύει αυτό η έβαλε λουκέτο?
Αν δεν κάνω λάθος, η μία είναι η τσατσα από το Thai dream στη Γενναδίου και η άλλη η από την Πεντέλης. Κάποτε συνεργάστηκαν εκεί..Κάποτε μάζευε Ται, Ινδές και λοιπά. Όλες έδιναν πιπα ή τουλάχιστον μαλακια με 20 ευρώ τιπ.
Εχω να παω καιρό, μακάρι να συνεχίζει το μαγαζί.
ναι αλλα στην γενναδιου δεν προχωράνε καθολου απο οσο ξερω
αν κανω λαθος πείτε το να τρέξω μενω και κοντα χαχαχα
70 με φραπέ δηλαδή...αν και θελω να χωθώ φουλλ σε αθτξ με τα σιδεράκιαΑπο συναγωνιστη στο νημα
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
Μαύρο και από εμένα στο Thai dream στον Άγιο Δημήτριο….
Μιλάω με την αφεντικίνα στο Viber όλα μαζί 50 μου λέει… πάω εκεί, μου είχε πει να κάνω με αυτήν με τα σιδεράκια…. Έρχεται πρώτο ξενέρωμα ότι δεν μιλάει γρι αγγλικά… ήμουν με το κινητό και τον μεταφραστή….
Στο μασάζ ένα χάιδεμα για κάνα μισάωρο και μετά μου λέει finish…. Την ρώτησα ( ο μεταφραστής δηλαδή) , για έξτρα και μου λέει +20 για φραπέ, αλλά να μην πω τίποτα για τα λεφτά στην αφεντικίνα…..έγινα Λούλης και της έστειλα μήνυμα αργότερα……
καποιοι πηραν φραπε με 50 και απλο μασαζ με 35. το θεμα ειναι οτι πρεπει να προσεξεις και το θεμα του χρονου. και να κανεις ξεκαθαρη συμφωνια απο πριν, αμα το εχεις και γραπτως καλο θα ηταν. Γιατι μετα θα ειναι αργα.70 με φραπέ δηλαδή...αν και θελω να χωθώ φουλλ σε αθτξ με τα σιδεράκια