Νέα

Ασιάτισσες - μασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tantrikos80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 421
  • Εμφανίσεις 181K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Panzer13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Παλιότερα είχα στείλει σε μια Shun (insta) από Ινδονησία που την είχε προτείνει εδώ ένας τύπος. Της είπα για μασάζ μου είπε 50 αλλά μετά πήγα και την πήρα τελικά εγώ και πήγαμε bill. Μου είπε αν θέλω μασάζ κα της είπα θέλω απλά να σε γαμησω. Έκατσε το κάναμε 2 φορές και μετά άλλη μια φορά βρεθήκαμε και τέλος.

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
159
Πόντοι
1
Παλιότερα είχα στείλει σε μια Shun (insta) από Ινδονησία που την είχε προτείνει εδώ ένας τύπος. Της είπα για μασάζ μου είπε 50 αλλά μετά πήγα και την πήρα τελικά εγώ και πήγαμε bill. Μου είπε αν θέλω μασάζ κα της είπα θέλω απλά να σε γαμησω. Έκατσε το κάναμε 2 φορές και μετά άλλη μια φορά βρεθήκαμε και τέλος.
Στειλε το ινστα της να δοκιμασουμε τυπε.καλη ηταν;

nikos neapolitis38

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
61
Πόντοι
1
Καλημέρα ενδιαφέρουσα περιπτωση ακουγεται....!Εαν θα μπορουσες να το στειλεις και απο δω! Σε ευχαριστω αδερφε μου!

Panzer13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Φίλε μου επειδή δεν της απαντούσα πρέπει να με έχει block. Ενας τύπος που μου έστειλε ινμποξ την ξέθαψε από κάπου οπότε ας εμφανιστεί και εδώ αν θέλει να σας πει ακριβώς όνομα. Εγώ τότε επειδή της άρεσα δεν είχα πληρώσει τίποτα. Μόνο τον Bill 2 φορές που την πήγα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οπως όλες οι Ασιάτισσες. Την βάζεις κάπου και την πηδάς. Μετά την γυρνάς από την άλλη και συνεχίζεις. Για ινστα δες παραπάνω τι είπα

xjimakos24x

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2017
Like
679
Πόντοι
86
Τι ζήτησε για να την γαμησεις??

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.602
Πόντοι
7.195
Χρόνια πολλά σε όλους!

• Like
Αντιδράσεις: lahm

Panzer13

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Τι ζήτησε για να την γαμησεις??
Φίλε τιποτα δεν πήρε τελικά. Προχώρησε σε φάση θα γινόταν μασάζ το οποίο δεν έγινε και άρεσε ο ένας στον άλλο και απλά πήγε στο σεξ. Και την επόμενη μου έλεγε έλα να πάρεις να πάμε βόλτα. Προφανώς δεν έγινε και της είπα αν θες πάμε BIll ξανά όπως και έγινε. Έκτοτε μου έστελνε να την μαζέψω από άκυρα μέρη αλλά δεν απαντούσα και με έσβησε.

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
7
Like
1.810
Πόντοι
486
Φίλε τιποτα δεν πήρε τελικά. Προχώρησε σε φάση θα γινόταν μασάζ το οποίο δεν έγινε και άρεσε ο ένας στον άλλο και απλά πήγε στο σεξ. Και την επόμενη μου έλεγε έλα να πάρεις να πάμε βόλτα. Προφανώς δεν έγινε και της είπα αν θες πάμε BIll ξανά όπως και έγινε. Έκτοτε μου έστελνε να την μαζέψω από άκυρα μέρη αλλά δεν απαντούσα και με έσβησε.
Insta?

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.363
Πόντοι
216
Χρόνια πολλά σε όλους!

Επιτέλους κόψτε τον nzg από την ιστοσελίδα. Τι πράγματα είναι αυτά.Αίσχος ! Δεν μπορεί να μας βασανίζει με αυτό τον τρόπο ξέροντας ότι αυτά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και να παίζει με τον πόνο μας! Ντροπή!:truce:

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
38
Like
5.602
Πόντοι
7.195
Επιτέλους κόψτε τον nzg από την ιστοσελίδα. Τι πράγματα είναι αυτά.Αίσχος ! Δεν μπορεί να μας βασανίζει με αυτό τον τρόπο ξέροντας ότι αυτά δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και να παίζει με τον πόνο μας! Ντροπή!:truce:
1766959942360.gif

Linxare

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
4
Like
947
Πόντοι
366
Για Ροζίτα κανένα νέο? συνεχίζει η σταμάτησε?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
264
Like
14.228
Πόντοι
20.705
Για Ροζίτα κανένα νέο? συνεχίζει η σταμάτησε?
Η Ροζίτα εκεί είναι. Στη θέση της. Μένει μέσα εκεί μαζί με τα παιδιά. Ψωνίζω στο σούπερ μάρκετ απέναντι και την βλέπω. Τώρα τι κάνει στο μασάζ δεν ξέρω γιατί δεν ξαναπάτησα μετά από τρεις φορές που πήγα. Φραπέ είχε μόνο την πρώτη φορά. Τις επόμενες μου έκανε χριστιανικό κήρυγμα. Βέβαια είναι κυκλοθυμική, μπορεί να ενέδωσε στον σατανά πάλι. Αν πήγε κανείς πρόσφατα ας μας πει.

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
467
Πόντοι
21
Η Ροζίτα εκεί είναι. Στη θέση της. Μένει μέσα εκεί μαζί με τα παιδιά. Ψωνίζω στο σούπερ μάρκετ απέναντι και την βλέπω. Τώρα τι κάνει στο μασάζ δεν ξέρω γιατί δεν ξαναπάτησα μετά από τρεις φορές που πήγα. Φραπέ είχε μόνο την πρώτη φορά. Τις επόμενες μου έκανε χριστιανικό κήρυγμα. Βέβαια είναι κυκλοθυμική, μπορεί να ενέδωσε στον σατανά πάλι. Αν πήγε κανείς πρόσφατα ας μας πει.
Θεότρελη. Μαύρη πέτρα και πας αλλού.

Psaxno milf gilf

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2026
Like
2
Πόντοι
0
Μυστες μου, εδώ και 3 χρόνια έχω ξεκινήσει ένα τρελό κυνηγι αναφορικά με τις Ασιατισσες και το μασαζ. Εχω καταφέρει απο προσωπικές γνωριμίες μέχρι και να βρω κρυφομασερ που το κάνουν μυστικά η μόνο αν τις ψησεις σαν γκόμενος. Γενικά έχω ρίξει πολύ αγώνα και έχω χάσει πολλά λεφτά. Τα νέα είναι πάραπολυ άσχημα. Εχω δοκιμάσει απο Ροζιτα μέχρι και την μονιμα μεθυσμένη ταυλανδέζα στο παγκρατι. έχω πάρει το 100% τους και δεν αξίζει. Γενικά όσοι είστε σαν εμένα ασιατολάτρεις σας έχω κακά νέα. Πιο καλά είναι να βρείτε που βγαίνουν να πατε για ποτά και να τις παρετε με καμάκι σπίτι. τα κάνουν όλα για ενα λευκό καυλί. και Τσάμπα αρκεί να τις κεράσεις ποτά. Δεν αξίζει καν να τις πληρώνετε. Έτσι τελευταίο χρόνο έχω φάει πολύ Ασια και δεν έχω χάσει ούτε ευρώ. Ακομα και απο τις "μασερ" ψάχνω instagram η facebook και ξεκινάω καυλάντα χωρίς να τους δείχνω οτι ξέρω τι δουλειά κάνουν. Αν είναι μασερ που δε κάνουν ούτε φραπέ (μερικές λενε δε κάνουν καν σε αντρες) με το που σε γουστάρουν λίγο, τις έχεις καλέσει σπίτι και σου κάνουν το καλύτερο μασαζ και τσάμπα. Μη σκορπάτε τα λεφτά σας! Απο όλες ΜΟΝΟ η θεία Ελένη τα αξίζει. ΑΥΤΑ!
Φίλε έλα dm

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom