Megalexander21
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2020
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Την ξέρω δεν είναι καν μασερ..Γνωρίζει κάποιος που βρίσκουμε την κοπέλα στην φωτογραφία?
Την ξέρω δεν είναι καν μασερ..Γνωρίζει κάποιος που βρίσκουμε την κοπέλα στην φωτογραφία?
που θα την βρούμε?Την ξέρω δεν είναι καν μασερ..
στειλε μου προσωπικό μηνυμαπου θα την βρούμε?
Καλη Κυριακη φιλε , ειμαι λατρεις αυτων !! μπορω να εχω και εγω το που την βρισκω ονομα τηλ. οδο και περιοχη . παντα σε ΠΜ σε ευχαριστω !!!!στειλε μου προσωπικό μηνυμα
ενδιαφερον φαινεται παντως!ξερει κανεισ σύντροφος για το κορμί απο εδωω
Γενικά, ξέρουμε μέχρι που φτάνουν οι κοπέλες από το γραφείο αυτό;ξερει κανεισ σύντροφος για το κορμί απο εδωω
Σώμα όπως το βλέπεις, εγώ είχα πάρει χέρι, αλλα έχει περάσει κανα 6αμηνο,λένε άλλοι οτι δεν κανει τίποτα τώρα τελευταία.. Ψαξτο περισσότερο ατο σεξ μασαζ στο σπίτι.. Απο το γραφειο αυτό μεχρι χέρι γενικώς..Γενικά, ξέρουμε μέχρι που φτάνουν οι κοπέλες από το γραφείο αυτό;
Ειδικά το ασιατακι θέλω να το τιμήσω φουλ!
Καλη Κυριακη φιλε , ειμαι λατρεις αυτων !! μπορω να εχω και εγω το που την βρισκω ονομα τηλ. οδο και περιοχη . παντα σε ΠΜ σε ευχαριστω !
Αρκετά καλή και καθαρή η Νίνα, κάποτε την έτυχα καβλωμένη και μου έφυγε η γλώσσα στο σπατουλάρισμαH Νίνα από το μασαζαδικό στην Καλλιρρόης 48 δεν είναι άσχημη περίπτωση. Όχι σούπερ, καμία σχέση, αλλά οκ εμπειρία.
40αρα, λεπτοκαμωμένη με αρκετά καλό σώμα. Καλή διάθεση. Μασάζ με όρεξη και συμπαθητικό δεύτερο μέρος.
Φιλε μου θα σε διορθωσω! Φιλιππινέζες ειναι! Και το συγκεκριμένο δεν παρεχει (δυστυχως) φραπεδες κτλ....Nicoleta Nicoleta
Ταυλανδέζες εδώ αλλά δεν έχω πληροφορίες! Αν ξέρει κανεις κατι ας ενημερώσει.
Κάποιες έχουν πριβέ πελάτες εκτός του χώρου εργασίας και προσφέρουν υπηρεσίεςΦιλε μου θα σε διορθωσω! Φιλιππινέζες ειναι! Και το συγκεκριμένο δεν παρεχει (δυστυχως) φραπεδες κτλ....
Δηλαδή φίλτατε;Κάποιες έχουν πριβέ πελάτες εκτός του χώρου εργασίας και προσφέρουν υπηρεσίες
Παίζει παιχνίδι στα σπίτια τους η κατ΄οίκον....κυρίως με ηλικιωμένους και βγαίνει χαρτζηλίκιΔηλαδή φίλτατε;
Έχει πολλές κοπέλες εκεί μέσα; Κονέ πως γίνεται;Κάποιες έχουν πριβέ πελάτες εκτός του χώρου εργασίας και προσφέρουν υπηρεσίες
Κλειστός κύκλος.......δύσκολο με απλές επισκέψεις, φοβούνταιΈχει πολλές κοπέλες εκεί μέσα; Κονέ πως γίνεται;
Στείλε αν έχεις κάνα τηλέφωνο.....Κάποιες έχουν πριβέ πελάτες εκτός του χώρου εργασίας και προσφέρουν υπηρεσίες