Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Δεν δουλεύει το κορίτσι? Μηνύματα έστειλα αλλά καμία απάντηση...
καλημεραα κουκλα μου , και πολυ καλα κανεις και οταν γυρισεις εχειιιι να πεσειιιιι πολυυυυ ξεσάλωμαΞεκουράζομαι για λίγες μέρες...
Καλημέρα, καλημέρα!καλημεραα κουκλα μου , και πολυ καλα κανεις και οταν γυρισεις εχειιιι να πεσειιιιι πολυυυυ ξεσάλωμα
Καλά να περνάς αστέρι μου!!!❤Ξεκουράζομαι για λίγες μέρες...
Καλό μήνα! Καλή εβδομάδα!Καλημέρα Άρτεμις, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχεις!!!
Όταν γυρίσεις εσύ θα φύγει αυτή... φαντάζεσαι;;;Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα...στεναχωριέμαι που τελειώνουν οι διακοπές...αλλά παράλληλα νιώθω να πλησιάσει και η πιο όμορφη στιγμή που περιμένω από τότε που σε πήρα πρώτη φορά!!!
Το πιο δυνατό γαμησι γι αυτούς που ξέρουν!!!
Η Άρτεμις όταν ευχαριστιέται...ευχαριστεί
Όταν καρφώνει το καυλί με την μουνάρα της νιώθεις την μήτρα της να συσπάται
Και βέβαια είναι το πιο όμορφο προσωπάκι όταν σε κοιτάζει με το καυλιαρικο βλέμμα την στιγμή που τον παίρνει βαθιά στο υπέροχο στοματάκι της
Ανυπομονώ ΚΑΥΛΑ!!!
Ετοιμάσου!!!
Εγώ ήδη είμαι!!!
Εγώ που την είχα ρωτήσει, μέχρι τον 15αυγουστο θα είναι στο χωριό γιατί είναι η εποχή της συγκομιδής των συκων.Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα...στεναχωριέμαι που τελειώνουν οι διακοπές...αλλά παράλληλα νιώθω να πλησιάσει και η πιο όμορφη στιγμή που περιμένω από τότε που σε πήρα πρώτη φορά!!!
Και βέβαια είναι το πιο όμορφο προσωπάκι όταν σε κοιτάζει με το καυλιαρικο βλέμμα την στιγμή που τον παίρνει βαθιά στο υπέροχο στοματάκι της
Ανυπομονώ ΚΑΥΛΑ!!!
Ετοιμάσου!!!
Εγώ ήδη είμαι!!!
Αθήνα είμαι, ξεκουράζομαι , στείλε μου όταν γυρίσεις....Την άλλη εβδομάδα θα είμαι Αθήνα...στεναχωριέμαι που τελειώνουν οι διακοπές...αλλά παράλληλα νιώθω να πλησιάσει και η πιο όμορφη στιγμή που περιμένω από τότε που σε πήρα πρώτη φορά!!!
Ανυπομονώ ΚΑΥΛΑ!!!
Ετοιμάσου!!!
Εγώ ήδη είμαι!!!
Welcome darlingΑθήνα είμαι, ξεκουράζομαι , στείλε μου όταν γυρίσεις....![]()

Για το μπαλκονάτο...που λέγαμε!!!❤Αθήνα είμαι, ξεκουράζομαι , στείλε μου όταν γυρίσεις....![]()
Ξεκουράζομαι για λίγες μέρες, συν τις δύσκολες μέρες που είμαι στάνταρ οφ μια βδομάδα κάθε μηναΆρτεμις γιατί δεν απαντάς στα μηνύματα που σου στέλνω θα σε Μαλώσω
Ξεκουράζομαι για λίγες μέρες, συν τις δύσκολες μέρες που είμαι στάνταρ οφ μια βδομάδα κάθε μηνα
καλη ξεκουραση, με το καλο να επανελθεις!!Ξεκουράζομαι για λίγες μέρες, συν τις δύσκολες μέρες που είμαι στάνταρ οφ μια βδομάδα κάθε μηνα