Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Follow the proper procedure...χαιρετω το φορουμ
υπαρχει κανεις που θα ηθελε να μου στειλει το τηλ της για αμεσοτητα
μεχρι να το δει η ιδια κ να μου το στειλει
Τζακ ποτ αν οι μέρες που ξεκουράζεσαι είναι και οι δύσκολες μέρες του μήνα... 2 σε 1...Ξεκουράζομαι για λίγες μέρες, συν τις δύσκολες μέρες που είμαι στάνταρ οφ μια βδομάδα κάθε μηνα
Ναι Αθήνα θα είμαιεβδομάδα 15 Αυγούστου θα είσαι Αθήνα?
Πήρε παράταση η ξεκούραση μουΤζακ ποτ αν οι μέρες που ξεκουράζεσαι είναι και οι δύσκολες μέρες του μήνα... 2 σε 1...
φαντάζομαι free για ραντεβου?Ναι Αθήνα θα είμαι
Μπα τσαμπα στηνεσαι Λουλα, η Αρτεμις δεν γραφει οτι κανει στραπον ουτε κωλογλυφαδες!φαντάζομαι free για ραντεβου?
ξέρει η Άρτεμις τι και πως, τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι, τραβα τώρα στην αποτυχημένη σου και μην σπαμαρεις εδώ μεσα!Μπα τσαμπα στηνεσαι Λουλα, η Αρτεμις δεν γραφει οτι κανει στραπον ουτε κωλογλυφαδες!
Το τι και το πως σου το ξερει ολο το Μπου πλεον ρουφιανοπουστα!ξέρει η Άρτεμις τι και πως, τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι, τραβα τώρα στην αποτυχημένη σου και μην σπαμαρεις εδώ μεσα!
ξέρει η Άρτεμις τι και πως, τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι, τραβα τώρα στην αποτυχημένη σου και μην σπαμαρεις εδώ μεσα!
Αγαπιόσαστε εσείς οι 2 ε? Καλά το εχω καταλάβει?!Το τι και το πως σου το ξερει ολο το Μπου πλεον ρουφιανοπουστα!

Ναι, ναι κανονικάφαντάζομαι free για ραντεβου?
ΠΚαλησπέρα σε όλους, δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο σημείο εδώ για να ρωτήσω αλλά θα ήθελα να μου απαντήσει οποίος μπορεί, πώς μπορώ να κάνω δικό μου νήμα εδώ μέσα επειδή είναι καινούργιο το προφίλ μου κ δεν μπορώ να απαντήσω στα προσωπικά μηνύματα που λαμβάνω.
Ευχαριστώ
Αθήνα είμαι, ξεκουράζομαι , στείλε μου όταν γυρίσεις....![]()
καλησπέρα μπορείς να μου στείλεις το τηλεφωνώ σου ;Αθήνα είμαι, ξεκουράζομαι , στείλε μου όταν γυρίσεις....![]()
Δεν φανταζουμε τιποτα. Τα screenshots περιεχουν δικες σου δηλωσεις .Λουλα εισαι ρουφιανα και πισωγλεντρα. Ετσι απλα και καθαρα για να μην μενουν αμφιβολιες για το ποιον σου καφρε!ξέρει η Άρτεμις τι και πως, τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι, τραβα τώρα στην αποτυχημένη σου και μην σπαμαρεις εδώ μεσα!
Κάτι έχουμε πει για εκείνη την εβδομάδα. Ααχ που θα πάει θα βολεψει ...Ξεκουράζομαι για λίγες μέρες, συν τις δύσκολες μέρες που είμαι στάνταρ οφ μια βδομάδα κάθε μηνα
Κωλος Champions Leaque...
Δεν το βλέπω, τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλονΓια εμάς από Θεσσαλονίκη δεν κάνεις κανενα ταξίδι?
Ξεκίνησαν τα εγκεφαλικά....Μοίραζε και υπογλώσσια μαζί με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις...
Σου θυμίζουν κάτι;;Ξεκίνησαν τα εγκεφαλικά....Μοίραζε και υπογλώσσια μαζί με τις φωτογραφίες που ανεβάζεις...