Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 43.526
Γιορτάζουμε το "ΟΧΙ" , έχει διαφοράΊσως το μοναδικό έθνος που δεν γιορτάζει την λήξη του πολέμου αλλά την είσοδο του σε αυτόν!!!
Γιορτάζουμε το "ΟΧΙ" , έχει διαφοράΊσως το μοναδικό έθνος που δεν γιορτάζει την λήξη του πολέμου αλλά την είσοδο του σε αυτόν!!!
Δυστυχώς είχαμε μπει σε εμφύλιο πρωτού λήξει ο πόλεμος.. Στα ΔεκεμβριανάΓιατί είμαστε το μοναδικό έθνος που με την λήξη του πολέμου μπήκαμε σε εμφύλιο...
Αρχίσαμε δηλαδή να σκοτωνομαστε μεταξύ μας!!!!
Aυτο το ΌΧΙ είναι ένα τεράστιο δείγμα των αξιών που είχαν οι πρόγονοι μάς!!! Είναι πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή!!!!Γιορτάζουμε το "ΟΧΙ" , έχει διαφορά
Όχι παιδιά... Μην μπούμε στο νήμα της κοπέλας σε αυτές τις κουβέντες!!!Δυστυχώς είχαμε μπει σε εμφύλιο πρωτού λήξει ο πόλεμος.. Στα Δεκεμβριανά
Πολύ σωστά το έθεσες !Aυτο το ΌΧΙ είναι ένα τεράστιο δείγμα των αξιών που είχαν οι πρόγονοι μάς!!! Είναι πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή!!!!
Ναι ίσως ήταν λίγο πιο σκληρό ας πούμε το προηγούμενο!!!Πολύ σωστά το έθεσες !
Κι εμένα έτσι εμφανίζεται.Και εμένα το ίδιο
Σκέτη τρελλαΠάλι αδιαβαστος εσύ.....έχω ανεβάσει πιο πίσω
Ωραία βιντεο
Oτι πιο ωραίο υπαρχει
Πολλή ωραιαΠάλι αδιαβαστος εσύ.....έχω ανεβάσει πιο πίσω
καλημερα . κι εμενα με ενδιαφερει αυτη η απαντηση .το τηλεφωνο ειναι αυτο που ληγει σε 677 ?Καλημέρα Άρτεμις. Κάνεις πρωινά ραντεβού;
Το τηλέφωνο αυτό είναι.καλημερα . κι εμενα με ενδιαφερει αυτη η απαντηση .το τηλεφωνο ειναι αυτο που ληγει σε 677 ?
Πως γίνεται σχεδόν όλες όσες έχουν μαλλί μπούκλα να έχουν και τέτοια κωλαρα;
Και να το βρεις δεν απαντάεικαλησπερα ρε παιδια σε ολουσ πως μπορουμε να βρουμε αυτο το τηλ απο αυτο το εργο τεχνης