Artemis♥️
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2020
- Like
- 43.526
Συμφωνώ απόλυτα!!!Στάση που έχει θέα την υπέροχη κωλάρα δεν μπορεί να μην είναι και δικιά μας αγαπημένη!! Έτσι και στα τέσσερα, μια να δίνουμε εμείς τον ρυθμό και μια εσυ
Συμφωνώ απόλυτα!!!Στάση που έχει θέα την υπέροχη κωλάρα δεν μπορεί να μην είναι και δικιά μας αγαπημένη!! Έτσι και στα τέσσερα, μια να δίνουμε εμείς τον ρυθμό και μια εσυ
Σωστή αμαζόναΈχει γίνει η αγαπημένη μου...
θεά!Καλή εβδομάδα!
Σε ευχαριστώ πολύ , αλλά είναι παλιά η φωτό . Δεν ισιωνω πια τα μαλλιά μου
aaa και πως είναι τώρα?? Αφάνα!!!!!!!!!!!!!Σε ευχαριστώ πολύ , αλλά είναι παλιά η φωτό . Δεν ισιωνω πια τα μαλλιά μου![]()
Μακρύ, ΦΥΣΙΚΟ , κατσαρό μαλλί. Δεν χρειάζεται να έχει αφανα μια κοπέλα για να τα ισιωσει.aaa και πως είναι τώρα?? Αφάνα!!!!!!!!!!!!!
Προς Θεού. Απλά ρώτησα πως τα έχεις (τα μαλιά) μια και φωτογραφία προσώπου δεν θα βάλεις, όπως είναι λογικό...Μακρύ, ΦΥΣΙΚΟ , κατσαρό μαλλί. Δεν χρειάζεται να έχει αφανα μια κοπέλα για να τα ισιωσει.
Στα βίντεο φαίνονταιΠρος Θεού. Απλά ρώτησα πως τα έχεις (τα μαλιά) μια και φωτογραφία προσώπου δεν θα βάλεις, όπως είναι λογικό...
Μια χαρά είσαι ,
Καλώς. Πιθανώς δεν το πρόσεξα. Θα επανορθώσω καλή μου κοπέλλα.Στα βίντεο φαίνονται![]()
Καλώς. Πιθανώς δεν το πρόσεξα. Θα επανορθώσω καλή μου κοπέλλα.
Για μένα , το πρόσωπο είναι απο τα βασικά κριτήρια για μια κοπέλλα.

Μία χαρά είναι τα μαλάκια σου, τα βυζάκια σου και η κωλάρα σου κι όλαΜακρύ, ΦΥΣΙΚΟ , κατσαρό μαλλί. Δεν χρειάζεται να έχει αφανα μια κοπέλα για να τα ισιωσει.
εμένα μόνο πράσινο!Δλδ βλέπετε το τελευταίο βίντεο; μόνο μαύρο δειχνει
Μόλις το είδα όμως απτό κινητό (iPhone με safari)!Εμένα μου το δείχνει κανονικά , ίσως φταίει το κιν , δεν ξέρω . @james034 μου κάνεις πλάκα με το πράσινο;;;;;

Και εμένα το ίδιο