Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
αν δεν καταλαβαίνετε τη διαφορά στα επιχειρήματα δεν αξίζει καν να μπω στο κόπο να σας το εξηγήσω.  Ετσι κι αλλιώς ποτέ δεν παραδεχτήκατε κάτι...
Πάνε στο thread σας, Πάνε στο thread σας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Παντως,οφειλω να παραδεχτω οτι με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα εχουν δικιο τα παοκια να κανουν χαβαλε ξεχνωντας και τα δικα τους.Δε μπορει τον πρωην τεχν.διευθυντη σου να τον κανεις προπονητη χωρις να εχει προηγουμενη εμπειρια και βασιζομενος στο οτι ηταν απο τα μεγαλα (!!) ονοματα σαν ποδοσφαιριστης και αντιστοιχα τον αποτυχημενο σου προπονητη που τον εδιωξες να τον προαγεις (!!) σε τεχν.διευθυντη επειδη λεει οτι του αρεσει η Θεσσαλονικη και αγαπησε τον Αρη,αυτα δε γινονται πουθενα,μη τρελλαθουμε κιολας.Κι εγω ρε Λαμπρο,αρειανος φανατικος ειμαι και μου αρεσει η πολη,εχω ελπιδες για να βολευτω καπου εκει μεσα?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Παντως,οφειλω να παραδεχτω οτι με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα εχουν δικιο τα παοκια να κανουν χαβαλε ξεχνωντας και τα δικα τους.Δε μπορει τον πρωην τεχν.διευθυντη σου να τον κανεις προπονητη χωρις να εχει προηγουμενη εμπειρια και βασιζομενος στο οτι ηταν απο τα μεγαλα (!!) ονοματα σαν ποδοσφαιριστης και αντιστοιχα τον αποτυχημενο σου προπονητη που τον εδιωξες να τον προαγεις (!!) σε τεχν.διευθυντη επειδη λεει οτι του αρεσει η Θεσσαλονικη και αγαπησε τον Αρη,αυτα δε γινονται πουθενα,μη τελλαθουμε κιολας.Κι εγω ρε Λαμπρο,αρειανος φανατικος ειμαι και μου αρεσει η πολη,εχω ελπιδες για να βολευτω καπου εκει μεσα?
Όχι γιατί δεν γουστάρεις τον Κίκε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Παντως,οφειλω να παραδεχτω οτι με αυτα που γινονται τον τελευταιο καιρο στην ομαδα εχουν δικιο τα παοκια να κανουν χαβαλε ξεχνωντας και τα δικα τους.Δε μπορει τον πρωην τεχν.διευθυντη σου να τον κανεις προπονητη χωρις να εχει προηγουμενη εμπειρια και βασιζομενος στο οτι ηταν απο τα μεγαλα (!!) ονοματα σαν ποδοσφαιριστης και αντιστοιχα τον αποτυχημενο σου προπονητη που τον εδιωξες να τον προαγεις (!!) σε τεχν.διευθυντη επειδη λεει οτι του αρεσει η Θεσσαλονικη και αγαπησε τον Αρη,αυτα δε γινονται πουθενα,μη τρελλαθουμε κιολας.Κι εγω ρε Λαμπρο,αρειανος φανατικος ειμαι και μου αρεσει η πολη,εχω ελπιδες για να βολευτω καπου εκει μεσα?

Όχι γιατί δεν γουστάρεις τον Κίκε

Οχι, γιατί ΔΕΙΧΝΕΙΣ οτι δεν γουστάρεις τον Κίκε

Εχει διαφορά...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Ποτε δε φανταζομουν οτι θα αρχισω να αναπολω παλιες "καλες" προπονητικες στιγμες με Γιωργο Φοιρο,Χατζαρα,Αναστοπουλο...

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
Περασμένα μεγαλεία :2funny: :2funny: :2funny:
ναι,ειδικα τοτε με τους φροντιστες του γηπεδου να καθαριζουν το χωρο μπροστα απο τον παγκο απο τα σπορια που ετρωγε ο Γιωργαρος,αλησμονητες ποδοσφαιρικες στιγμες!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
χατζάρας φοιρός και ανάστο, όσο και χαμηλής δυναμικότητας να είναι, δεν παύουν να θεωρούνται ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, καθώς και γνώστες του ελληνικού πρωταθλήματος.  Αυτά τα γατιά που έρχονται σήμερα, τί στο πούτσο ξέρουν και έχουν κάνει ως προπονητές στην καριέρα τους;

έ λαμπρο μου;

Επισκέπτης
Μακραν το μεγαλυτερο λαθος η φυγη του,απο εκει αρχισαν ολα...
Και πας να μαζέψεις το λάθος με άλλο λάθος και μετά αυτό με μεγαλύτερο και πάει λέγοντας.
Τώρα παίρνεις Κίκε και Μαζίνιο και κάνεις σκάντζα τα πόστα τους και μετά.............
Μύλος. Τελικά μπορεί να είμαι τυχερός που τις Κυριακές είμαι σ' ένα αεροπλάνο συνέχεια
και δεν τα βλέπω live να τσαντίζομαι.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και πας να μαζέψεις το λάθος με άλλο λάθος και μετά αυτό με μεγαλύτερο και πάει λέγοντας.
Τώρα παίρνεις Κίκε και Μαζίνιο και κάνεις σκάντζα τα πόστα τους και μετά.............
Μύλος. Τελικά μπορεί να είμαι τυχερός που τις Κυριακές είμαι σ' ένα αεροπλάνο συνέχεια
και δεν τα βλέπω live να τσαντίζομαι.
Γι'αυτό είσαι άνετος καουφάλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom