sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.533
- Πόντοι
- 48.917
Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυσηΣωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυσηΣωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
δεν ειναι να μπλεκεις με τουτους....Υπαρχει λοιπον νημα για αυτον τον ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ;Κ πάλι με όλο το δίκιο τους ο σύλλογος πουστηδων Ελλάδος μπορεί να σου κάνει μήνυση![]()
Τυπε πρεπει παλι να ανασκευασεις. Τι σου φταινε οι πουστηδες ? Αν δεν υπηρχαν τι θα γαμουσαμε εμεις οι κωλομπαραδες ? Μηπως να ελεγες "υπαρχει νημα για αυτον τον εμετο" ?Σωστος..Ανασκευαζω λοιπον:Υπαρχει νημα για αυτον τον ΠΟΥΣΤΗ;
Nai υπάρχειδεν ειναι να μπλεκεις με τουτους....Υπαρχει λοιπον νημα για αυτον τον ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ;

να γαμησετε γυναικειο κωλοτρυπιδι,ειναι αναγκη να εχει και παπαρια εκει τριγυρω;Τυπε πρεπει παλι να ανασκευασεις. Τι σου φταινε οι πουστηδες ? Αν δεν υπηρχαν τι θα γαμουσαμε εμεις οι κωλομπαραδες ? Μηπως να ελεγες "υπαρχει νημα για αυτον τον εμετο" ?
Μου εδωσες μια ιδεα...Αν ετρωγε ενα γερο χεσιμο στα μουτρα,λετε να γινοταν εστω και ελαχιστα καλυτερο διποδο;Nai υπάρχει![]()
Θα σκεφτουμε την προταση σου..να γαμησετε γυναικειο κωλοτρυπιδι,ειναι αναγκη να εχει και παπαρια εκει τριγυρω;
Θα σκεφτουμε την προταση σου..
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι α
Αυριο συνεχιζουμε την κουβεντα μας για αυτον τον Πουστη,τωρα υπνος και αυριο εγερτηριο για δουλειαΘα σκεφτουμε την προταση σου..
Στο θεμα μας τωρα. Ενιωσες κι εσυ μια συμπαθεια οταν δηλωσε οτι οι αριστεροι δεν αφηνουν την κορη του να πει τα καλαντα ή μονο εγω ειμαι ανωμαλος ?
Ε οχι και να ξαποστειλεις την τουβουλα, ρε φιλε. Ξεχνα αυτο το "γλυκο αγορι" τον πορδοσαλτε και κρατα την για καμια ταινιουλα κανα ματσακι. Φτηνο ειναι πλεον ενα player, και περνας δυο ωριστες ευχαρισταΠροσωπικά η δικιά μου τηλεόραση στο σπίτι είναι εκτός καλωδίου (off) 15 χρόνια. Λέω να την στείλω γιατί βλέπω ότι πλέον πιάνει χώρο τσάμπα.
Κάποτε έβλεπα και εγώ όπως όλος ο κοσμάκης διάφορες μαλακίες στην τηλεόραση,τότε που δεν υπήρχε και internet να χαζεύει και να αποβλακώνεται μπροστά απο το χαζοκούτι.
Μέχρι που φτάσαμε και στο καθημερινό δελτίο ειδήσεων με διάφορους παπαγάλους να παρουσίαζουν τα καθημερινά γεγονότα άλλοι απλοί και σωστοί άλλοι αρχιμαλάκες του κερατά.
Έχω αρκετό καιρό που παρακολουθώ αυτόν τον στραβούλιακα που ακούει στο όνομα Πορδοσάλτε η Προκτωσάλτε όχι στα καθημερινά πάνελ που βγαίνει αλλά μέσω απο τρίτους που τον αναφέρουν ή που αναπαραγάγουν αυτά που λέει με χιουμοριστικό ή καυστικό τρόπο (πχ luben και άλλα κανάλια που έχουν βγεί στο youtube) και αναρωτιέμαι το πότε θα βρεθεί ένας άγιος άνθρωπος να τον χώσει μέσα ένα βούρκο με σκατά η κανα λάκο με φίδια μπάς και αλλάξει λίγο αυτό το ύφος που τον διακατέχει. Ο Θεός με έσωσε και δεν ασχολήθηκα με την δημοσιογραφία.
E αμα εχεις αποφασισει να πεσεις τοοοοοοσο χαμηλα, τι να πω?Ένα πουτσο του τον έριχνα.
Μόνο κ μόνο για τιμωρία.E αμα εχεις αποφασισει να πεσεις τοοοοοοσο χαμηλα, τι να πω?