Νέα

Άρης ο Ένας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Mpetis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2025
Like
0
Πόντοι
0
Τελικά δεν έφταιγε μόνο ο βοηθος μελιτζάνα
Φίλε μπορείς δε καταφερνω να σου στείλω μήνυμα. Μπορείς να μου στείλεις το βιντεάκι με τα βιντεάκια με την μπατσινα ρε μάγκα; Έμαθα είσαι ο μύστης

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.971
Πόντοι
6.056
Φίλε μπορείς δε καταφερνω να σου στείλω μήνυμα. Μπορείς να μου στείλεις το βιντεάκι με τα βιντεάκια με την μπατσινα ρε μάγκα; Έμαθα είσαι ο μύστης

O bourdeliaris82 εχει ολα τα βιντεακια

Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
20
Like
20.409
Πόντοι
4.546

Καλησπέρα συμπολίτες! Στο 1-4 εσείς και στο 4-1 εμείς.Πού να αναλάβει και ο μύστης Μυστακίδης και ρίξει χοντρό πακέτο!Εγώ πάντως σας θέλω και εσάς δυνατούς για να ζήσουμε πάλι την κόντρα από από τα παλιά.Έχετε Κινέζο φραγκάτο,άντε!Αυτήν τη φορά βέβαια με δισεκατομμυριούχο στο τιμόνι θα πάρουμε όσα μας στέρησε η τύχη στο παρελθόν.

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
236
Πόντοι
20
Α διακρίνεις ευκαιρία για νίκη τώρα που παίζεις με τον ΠΑΟΚ; Ε ρε πλάκα που έχετε μερικοί :tooth:
Ναι λόγω έδρας κυρίως αλλά τα παικτάκια μπήκαν χεσμένα μέσα. Καλά και ο παοκ δεν έπαιξε καμιά μπασκετάρα , πολλά λάθη κι αυτοί αλλά έκαναν τα αυτονόητα και το πήραν ψιλοάνετα. Ελπίζω αυτή η σφαλιάρα να τους ξυπνήσει και να φέρουν παίκτες επιτέλους

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215

Καλησπέρα συμπολίτες! Στο 1-4 εσείς και στο 4-1 εμείς.Πού να αναλάβει και ο μύστης Μυστακίδης και ρίξει χοντρό πακέτο!Εγώ πάντως σας θέλω και εσάς δυνατούς για να ζήσουμε πάλι την κόντρα από από τα παλιά.Έχετε Κινέζο φραγκάτο,άντε!Αυτήν τη φορά βέβαια με δισεκατομμυριούχο στο τιμόνι θα πάρουμε όσα μας στέρησε η τύχη στο παρελθόν.
Εγώ πάλι θέλω να έχουν την τύχη της γριάς στην μπάλα, sorry... Μήπως στο ποδόσφαιρο που αδυνατούν να μας ακολουθήσουν η ολιγωρία τους μας κόστισε τις πορείες πρωταθλητισμού; Άλλωστε έχουν αλλάξει και οι εποχές, πλέον δεν πάμε καν οπαδοί κι απ' τις δυο ομάδες στο γήπεδο κι έχει κόσμο μόνο ο γηπεδούχος, η πλάκα τελείωσε, δυστυχώς

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
236
Πόντοι
20

Βλέπω το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε γαύρο και βάζελο στο μπάσκετ και σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που ξαναέρθει το μπάσκετ στο βορρά και έχουμε Άρη και ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστούν. Θα σπάσουν τα κοντέρ γραφικότητας και τοξικότητας! Αυτοί οι χαβουζαίοι είναι γατάκια μπροστά στην στραβοστομιά της Μιζερονίκης

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Βλέπω το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε γαύρο και βάζελο στο μπάσκετ και σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που ξαναέρθει το μπάσκετ στο βορρά και έχουμε Άρη και ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστούν. Θα σπάσουν τα κοντέρ γραφικότητας και τοξικότητας! Αυτοί οι χαβουζαίοι είναι γατάκια μπροστά στην στραβοστομιά της Μιζερονίκης
Ποιος θα ασχοληθεί μωρέ σοβαρά με ένα σωματείο σε αφανισμό όπως ο Άρης για να χώσει λεφτά; Έχουν μπασκετικό κόσμο, ε και; Πλέον έχουν απομείνει αυτοί κι αυτοί...

MpaTou3

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2025
Like
236
Πόντοι
20
Ποιος θα ασχοληθεί μωρέ σοβαρά με ένα σωματείο σε αφανισμό όπως ο Άρης για να χώσει λεφτά; Έχουν μπασκετικό κόσμο, ε και; Πλέον έχουν απομείνει αυτοί κι αυτοί...
Άμα το έλεγες για το ποδόσφαιρο αυτό θα συμφωνούσα , η ομάδα βρίσκεται σε σήψη , αλλά στο μπάσκετ δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ . Άλλες ομάδες αν είχαν τέτοια παρατεταμένη παρακμή θα είχαν διαλύσει

pastelios

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2021
Κριτικές
28
Like
20.927
Πόντοι
5.946
οποιος αγαπαει την ομαδα του μπασκετικου Αυτοκρατορα εκει πανω που τα βλεπετε απο κοντα τα πραγματα , πρεπει να φυγουν απο κοντα στην ομαδα τα κορακια που χρονια τωρα ζουνε σε βαρος της ομαδας.Αυτα τα ατομα δεν θελουν το καλο της ομαδας!! διωξτε και ολους του δημοσιογραφους που ειδαν το χρημα και ξαφνικα θυμηθηκαν τον Αρη ....που ηταν τοσα χρονια?? πρωτη φορα μετα απο χρονια η ομαδα εβγαλε το αγκαθι με τα χρεη !! τοσα χρονια που ετρωγε σφαλιαρεσ η ομαδα δεν ειδα πουθενα τοση γκρινια!!! διωξτε τα λαμογια απο την ομαδα και αφηστε αυτους που πρεπει ......ειναι η μονη λυση!!!!

PavlakisTheKid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2023
Like
3.772
Πόντοι
456
Εικοσιδύο μείον επτά ίσον δεκαπέντε

• Like
Αντιδράσεις: ionel

ionel

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
258
Πόντοι
0
Από την πρώτη στιγμή είχανε πει ότι την πρώτη χρονιά στόχος είναι η εκκαθάριση της ομάδα από χρέη, ουσιαστικά μια μεταβατική χρόνια! Βέβαια όταν το κόστος τους διάρκειας σου το φθηνότερο είναι 380€ υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο κ είναι λογικό! Στήθηκε μια ομάδα που τα βιογραφικά των περισσότερων ήταν πολυ καλά(τα βιογραφικά βέβαια δεν παίζουν μπάσκετ) τι να πούμε πρώτος σκόρερ στην Αδριατική ο άλλος τα νούμερα στον nba εξαιρετικά κ ο ινοχ έχει παίξει Ευρωλίγκα! Κ όμως αυτοί πέρα του Τζόουνς δεν παίζουν!! Είναι τρελό! Ας είμαστε κοντά στην ομάδα ας δούμε τι κινήσεις θα γίνουν! Το κακό είναι η απειρία κ η αμεσότητα στις αποφασεις

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
5.625
Πόντοι
7.215
Άμα το έλεγες για το ποδόσφαιρο αυτό θα συμφωνούσα , η ομάδα βρίσκεται σε σήψη , αλλά στο μπάσκετ δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ . Άλλες ομάδες αν είχαν τέτοια παρατεταμένη παρακμή θα είχαν διαλύσει
Κοίτα, μην μπερδεύεσαι που ο Άρης έχει μπασκετικό κόσμο και δείχνει ενδιαφέρον για το άθλημα, αριθμητικά είναι λίγος πλέον ο κόσμος του Άρη και αν δούμε και τις ενεργές οπαδικά ηλικίες 15 - 30 άσ' το καλύτερα... Πώς να στο πω, ο Άρης πλέον είναι μια αμελητέα ποσότητα που δεν ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να το κάνει όπως στο παρελθόν και γι' αυτό τον έχει και για βιτρίνα ο Σαββίδης, δεν είναι χαζός

sex volcano

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
207
Like
66.540
Πόντοι
48.917

barock

Ανώτερος