Φίλε μπορείς δε καταφερνω να σου στείλω μήνυμα. Μπορείς να μου στείλεις το βιντεάκι με τα βιντεάκια με την μπατσινα ρε μάγκα; Έμαθα είσαι ο μύστηςΤελικά δεν έφταιγε μόνο ο βοηθος μελιτζάνα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Sub-Zero
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 22.971
- Πόντοι
- 6.056
Φίλε μπορείς δε καταφερνω να σου στείλω μήνυμα. Μπορείς να μου στείλεις το βιντεάκι με τα βιντεάκια με την μπατσινα ρε μάγκα; Έμαθα είσαι ο μύστης
O bourdeliaris82 εχει ολα τα βιντεακια
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.409
- Πόντοι
- 4.546
Καλησπέρα συμπολίτες! Στο 1-4 εσείς και στο 4-1 εμείς.Πού να αναλάβει και ο μύστης Μυστακίδης και ρίξει χοντρό πακέτο!Εγώ πάντως σας θέλω και εσάς δυνατούς για να ζήσουμε πάλι την κόντρα από από τα παλιά.Έχετε Κινέζο φραγκάτο,άντε!Αυτήν τη φορά βέβαια με δισεκατομμυριούχο στο τιμόνι θα πάρουμε όσα μας στέρησε η τύχη στο παρελθόν.
MpaTou3
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2025
- Like
- 235
- Πόντοι
- 20
Ναι λόγω έδρας κυρίως αλλά τα παικτάκια μπήκαν χεσμένα μέσα. Καλά και ο παοκ δεν έπαιξε καμιά μπασκετάρα , πολλά λάθη κι αυτοί αλλά έκαναν τα αυτονόητα και το πήραν ψιλοάνετα. Ελπίζω αυτή η σφαλιάρα να τους ξυπνήσει και να φέρουν παίκτες επιτέλουςΑ διακρίνεις ευκαιρία για νίκη τώρα που παίζεις με τον ΠΑΟΚ; Ε ρε πλάκα που έχετε μερικοί![]()
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
Εγώ πάλι θέλω να έχουν την τύχη της γριάς στην μπάλα, sorry... Μήπως στο ποδόσφαιρο που αδυνατούν να μας ακολουθήσουν η ολιγωρία τους μας κόστισε τις πορείες πρωταθλητισμού; Άλλωστε έχουν αλλάξει και οι εποχές, πλέον δεν πάμε καν οπαδοί κι απ' τις δυο ομάδες στο γήπεδο κι έχει κόσμο μόνο ο γηπεδούχος, η πλάκα τελείωσε, δυστυχώς
Καλησπέρα συμπολίτες! Στο 1-4 εσείς και στο 4-1 εμείς.Πού να αναλάβει και ο μύστης Μυστακίδης και ρίξει χοντρό πακέτο!Εγώ πάντως σας θέλω και εσάς δυνατούς για να ζήσουμε πάλι την κόντρα από από τα παλιά.Έχετε Κινέζο φραγκάτο,άντε!Αυτήν τη φορά βέβαια με δισεκατομμυριούχο στο τιμόνι θα πάρουμε όσα μας στέρησε η τύχη στο παρελθόν.
MpaTou3
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2025
- Like
- 235
- Πόντοι
- 20
Βλέπω το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε γαύρο και βάζελο στο μπάσκετ και σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που ξαναέρθει το μπάσκετ στο βορρά και έχουμε Άρη και ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστούν. Θα σπάσουν τα κοντέρ γραφικότητας και τοξικότητας! Αυτοί οι χαβουζαίοι είναι γατάκια μπροστά στην στραβοστομιά της Μιζερονίκης
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
Ποιος θα ασχοληθεί μωρέ σοβαρά με ένα σωματείο σε αφανισμό όπως ο Άρης για να χώσει λεφτά; Έχουν μπασκετικό κόσμο, ε και; Πλέον έχουν απομείνει αυτοί κι αυτοί...Βλέπω το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε γαύρο και βάζελο στο μπάσκετ και σκέφτομαι τι θα συμβεί σε περίπτωση που ξαναέρθει το μπάσκετ στο βορρά και έχουμε Άρη και ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστούν. Θα σπάσουν τα κοντέρ γραφικότητας και τοξικότητας! Αυτοί οι χαβουζαίοι είναι γατάκια μπροστά στην στραβοστομιά της Μιζερονίκης
MpaTou3
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2025
- Like
- 235
- Πόντοι
- 20
Άμα το έλεγες για το ποδόσφαιρο αυτό θα συμφωνούσα , η ομάδα βρίσκεται σε σήψη , αλλά στο μπάσκετ δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ . Άλλες ομάδες αν είχαν τέτοια παρατεταμένη παρακμή θα είχαν διαλύσειΠοιος θα ασχοληθεί μωρέ σοβαρά με ένα σωματείο σε αφανισμό όπως ο Άρης για να χώσει λεφτά; Έχουν μπασκετικό κόσμο, ε και; Πλέον έχουν απομείνει αυτοί κι αυτοί...
pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.925
- Πόντοι
- 5.946
οποιος αγαπαει την ομαδα του μπασκετικου Αυτοκρατορα εκει πανω που τα βλεπετε απο κοντα τα πραγματα , πρεπει να φυγουν απο κοντα στην ομαδα τα κορακια που χρονια τωρα ζουνε σε βαρος της ομαδας.Αυτα τα ατομα δεν θελουν το καλο της ομαδας!! διωξτε και ολους του δημοσιογραφους που ειδαν το χρημα και ξαφνικα θυμηθηκαν τον Αρη ....που ηταν τοσα χρονια?? πρωτη φορα μετα απο χρονια η ομαδα εβγαλε το αγκαθι με τα χρεη !! τοσα χρονια που ετρωγε σφαλιαρεσ η ομαδα δεν ειδα πουθενα τοση γκρινια!!! διωξτε τα λαμογια απο την ομαδα και αφηστε αυτους που πρεπει ......ειναι η μονη λυση!!!!
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.772
- Πόντοι
- 456
Εικοσιδύο μείον επτά ίσον δεκαπέντε
ionel
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 258
- Πόντοι
- 0
Από την πρώτη στιγμή είχανε πει ότι την πρώτη χρονιά στόχος είναι η εκκαθάριση της ομάδα από χρέη, ουσιαστικά μια μεταβατική χρόνια! Βέβαια όταν το κόστος τους διάρκειας σου το φθηνότερο είναι 380€ υπάρχουν απαιτήσεις από τον κόσμο κ είναι λογικό! Στήθηκε μια ομάδα που τα βιογραφικά των περισσότερων ήταν πολυ καλά(τα βιογραφικά βέβαια δεν παίζουν μπάσκετ) τι να πούμε πρώτος σκόρερ στην Αδριατική ο άλλος τα νούμερα στον nba εξαιρετικά κ ο ινοχ έχει παίξει Ευρωλίγκα! Κ όμως αυτοί πέρα του Τζόουνς δεν παίζουν!! Είναι τρελό! Ας είμαστε κοντά στην ομάδα ας δούμε τι κινήσεις θα γίνουν! Το κακό είναι η απειρία κ η αμεσότητα στις αποφασεις
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
Κοίτα, μην μπερδεύεσαι που ο Άρης έχει μπασκετικό κόσμο και δείχνει ενδιαφέρον για το άθλημα, αριθμητικά είναι λίγος πλέον ο κόσμος του Άρη και αν δούμε και τις ενεργές οπαδικά ηλικίες 15 - 30 άσ' το καλύτερα... Πώς να στο πω, ο Άρης πλέον είναι μια αμελητέα ποσότητα που δεν ανεβοκατεβάζει κυβερνήσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να το κάνει όπως στο παρελθόν και γι' αυτό τον έχει και για βιτρίνα ο Σαββίδης, δεν είναι χαζόςΆμα το έλεγες για το ποδόσφαιρο αυτό θα συμφωνούσα , η ομάδα βρίσκεται σε σήψη , αλλά στο μπάσκετ δεν θα πεθάνει ΠΟΤΕ . Άλλες ομάδες αν είχαν τέτοια παρατεταμένη παρακμή θα είχαν διαλύσει
sex volcano
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 207
- Like
- 66.530
- Πόντοι
- 48.917
Αντίο Δημήτρη κουβέλα
www.thestival.gr
Θλίψη στον Άρη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός φίλος της ομάδας
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του Άρη για τον θάνατο του γνωστού φίλου της ομάδας, Δημήτρη Κούβελα, ο οποίος «έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή, σκορπίζοντας [...]
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.838
- Πόντοι
- 506
Για γελια ειστε ρε μαλακες. Γλιτωσατε την πενταρα απ το γυφτορουμανο σημερα. Λιγο ακομη κ τη β εθνικη την πιανετε
PavlakisTheKid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2023
- Like
- 3.772
- Πόντοι
- 456
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012