...πως δεν ισχυει ρε
@pastelios !!!
Αρχειοθετης του Μπου δεν ειμαι, αλλα με μια προχειρη ματια, να μερικα σου σχολια σε
αναρτησεις αλλων μελων που κανανε παραθεση μεταξυ τους, χωρις να αναφερουν εσενα προσωπικα!!!
Καλησπέρα αγάπες! Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν) :kiss-mark: Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm :wink:
www.bourdela.com
Καλησπέρα αγάπες! Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν) :kiss-mark: Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm :wink:
www.bourdela.com
www.bourdela.com
www.bourdela.com
...νομιζω οτι αμα το ψαξουμε θα βρουμε και αλλα, δεν ειναι κραξιμο βεβαια καθε μερα αλλα δν παυει να ειναι κραξιμο συχνο!
Τεσπα, το επιασες πιστευω το θεμα!
Καλημερα