paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.590
- Πόντοι
- 10.656
...μαγκα μου παμε αλλη μια γιατι ισως δεν εγινα κατανοητος! Κανεις δεν σε μεμφεται που εγραψες κριτικη ως αναρτηση εδω ή στην καρτελα της κοπελας, αντιθετως ειναι θεμιτο!Ρε μαγκα μου όπως λες και εσύ φάσκεις και αντιφάσκεις πάλι... Θα στο πω άλλη μια φορά μπας και το καταλάβεις δεν έχω τίποτα με καμία κοπέλα απλά γράφω τι έγινε στο κάθε ραντεβού που κάνω... Είτε αρέσουν είτε όχι αυτά έγιναν... Θα μπορούσα εύκολα να αποφύγω το κομμάτι της μυρωδιάς αλλά δεν το έκανα ξέρεις γιατί?? Γιατί απλά όσες κοπέλες με ξέρουν και παιδιά που μιλάμε από εδώ ξέρουν ότι δεν ισχύει..... Δεν λέω κακό ποτέ για καμιά κοπέλα... Και ναι φίλε μου όταν κάποιος με φωτογραφίζει σε κάποιο σχόλιο φυσικά και θα το επαναφέρω το θέμα απαντώντας του..... Εσυ που λες ότι δεν έχεις εμπάθεια γιατί κανείς like και χαχα σε σχόλια που με φωτογραφίζουν και με χλευαζουν???
Όχι... Εγώ τα έδωσα..... Η συμπεριφορά με ενοχλεί.... Και λέω ξανά ίσως απλά να ήταν μια κακή μέρα... Ούτε έβρισα ούτε απαξίωσα την κοπέλα...@pastelios μπορώ νά σέ ρωτήσω κάτι ; καλοπροαίρετα πάντα καί αν θέλεις απαντάς.
Θεωρείς ότι σέ έπιασαν, έπιασε μαλακά ή κορόιδο καί πέταξες τό χ πόσο 150€/200€ δηλαδή νιώθεις ας πούμε αδικημένος ;
Δε ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση... Αν το έκανα αυτό που λες θα '' έκραζα'' κάθε μέρα.... Και ξαναλέω λέω ότι ήταν μια κακή μέρα απλά.......μαγκα μου παμε αλλη μια γιατι ισως δεν εγινα κατανοητος! Κανεις δεν σε μεμφεται που εγραψες κριτικη ως αναρτηση εδω ή στην καρτελα της κοπελας, αντιθετως ειναι θεμιτο!
Η επισημανση μου ειναι στο οτι σε θετικα σχολια αλλων μελων σχολιαζεις (χωρις ισως να σε αφορα) με αρνητικα υπονοουμενα και σποντες. Αυτο εννοω οτι δειχνει εμπαθεια κ εμμονη, η συνεχη σου αρνητικη ενασχοληση με την κοπελα!
Ευχαριστώ για την απάντηση.Όχι... Εγώ τα έδωσα..... Η συμπεριφορά με ενοχλεί.... Και λέω ξανά ίσως απλά να ήταν μια κακή μέρα... Ούτε έβρισα ούτε απαξίωσα την κοπέλα...
Na ακολουθήσεις το πορνοαιστικτο σου κ τίποτα άλλο.....Πάντως οι απόψεις διίστανται τώρα τελευταία.. Εγώ ήθελα πολύ να δοκιμάσω αλλά οι τελευταίες κριτικές με βάζουν σε δεύτερες σκέψεις..
Υπηρεσίες studio μη πω οικου με ακριβό εισιτήριο μου φαίνεται οπως τα λεςΤα μα και μου ήταν πράγματα τύπου ότι έκλεινε τα πόδια δεν φιλούσε ήταν κουλουριασμενη για να μην την αγγίζω κτλ....
Δεν ξέρω φίλε μου και δεν μπορώ να κρίνω τις υπηρεσίες της κοπέλας!!Υπηρεσίες studio μη πω οικου με ακριβό εισιτήριο μου φαίνεται οπως τα λες
αν υπαρχει στουντιο που να δινονται τετοιες κωλαρες για ανελεητο σοδομισμα 1+ ωρας νον στοπ.... Πες μας ποιο στουντιο ειναι να παμε να χρεωκοπησουμεΥπηρεσίες studio μη πω οικου με ακριβό εισιτήριο μου φαίνεται οπως τα λες
Σούσι με τέτοια ζέστη??μη μασάτε... κρατήστε το λίγο ακόμα. σε 4 λεπτά ανοίγει το σουσάδικο που θέλω να παραγγείλω![]()
γιατί, δεν κάνει?Σούσι με τέτοια ζέστη??
χωρίς φιλιά χωρίς ελεύθερα πιασίματα διάφορες πονηριές κτλ ..... αυτά αν έγιναν οπως λες δεν ειναι υπηρεσίες call girl αλλα εργαζόμενης σε οικο studio!!!Δεν ξέρω φίλε μου και δεν μπορώ να κρίνω τις υπηρεσίες της κοπέλας!!
...πως δεν ισχυει ρε @pastelios !!!Δε ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση... Αν το έκανα αυτό που λες θα '' έκραζα'' κάθε μέρα.... Και ξαναλέω λέω ότι ήταν μια κακή μέρα απλά....
Απλά νομίζω ότι έπεσα στην κακη μέρα της!!!!χωρίς φιλιά χωρίς ελεύθερα πιασίματα διάφορες πονηριές κτλ ..... αυτά αν έγιναν οπως λες δεν ειναι υπηρεσίες call girl αλλα εργαζόμενης σε οικο studio!!!
μήπως δεν την ξεκλείδωσες, μετά από τόσα σεμινάρια, αλλά και όπως είναι το... πρέπον ?Απλά νομίζω ότι έπεσα στην κακη μέρα της!!!!
Έλα ρε συ... Έκατσες και βρήκες όλα αυτά.... Ποιο είναι το κακό σχόλιο που λέω?? Έπιασα πολλά εγώ αλλά δεν μπορώ να λέω ψέματα φιλαράκο μου......πως δεν ισχυει ρε @pastelios !!!
Αρχειοθετης του Μπου δεν ειμαι, αλλα με μια προχειρη ματια, να μερικα σου σχολια σε αναρτησεις αλλων μελων που κανανε παραθεση μεταξυ τους, χωρις να αναφερουν εσενα προσωπικα!!!
![]()
Ariana - Page 101 - bourdela.com forum
Καλησπέρα αγάπες! Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν) :kiss-mark: Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm :wink:www.bourdela.com
![]()
Ariana - Page 94 - bourdela.com forum
Καλησπέρα αγάπες! Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν) :kiss-mark: Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm :wink:www.bourdela.com
![]()
Ariana - Page 92 - bourdela.com forum
...νομιζω οτι αμα το ψαξουμε θα βρουμε και αλλα, δεν ειναι κραξιμο βεβαια καθε μερα αλλα δν παυει να ειναι κραξιμο συχνο!![]()
Ariana - Page 91 - bourdela.com forum
Τεσπα, το επιασες πιστευω το θεμα!
Καλημερα![]()
Μπορει... Δεν είπε κανένας αυτή την οπτική...!!!!!μήπως δεν την ξεκλείδωσες, μετά από τόσα σεμινάρια, αλλά και όπως είναι το... πρέπον ?
...αρχοντα που διαβασες εσυ οτι η κοπελα κανει ραντεβου χωρις να δεχεται πιασιματα, φιλια, "πονηριες" κτλ?!?!?!?!χωρίς φιλιά χωρίς ελεύθερα πιασίματα διάφορες πονηριές κτλ ..... αυτά αν έγιναν οπως λες δεν ειναι υπηρεσίες call girl αλλα εργαζόμενης σε οικο studio!!!