Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 45
- Like
- 7.792
- Πόντοι
- 3.446
Νομίζεις οπως ακριβώς τα λες......μάλλον σε έπιασε κορόιδο σορρυ κιόλας!Απλά νομίζω ότι έπεσα στην κακη μέρα της!!!!
Νομίζεις οπως ακριβώς τα λες......μάλλον σε έπιασε κορόιδο σορρυ κιόλας!Απλά νομίζω ότι έπεσα στην κακη μέρα της!!!!
Τα εχω διαβάσει όλα αυτά που λες δεν περίμενα υποδείξεις.......αρχοντα που διαβασες εσυ οτι η κοπελα κανει ραντεβου χωρις να δεχεται πιασιματα, φιλια, "πονηριες" κτλ?!?!?!?!
Κριτικες διαβασες? Την αγγελια της με τις υπηρεσιες της την ειδες?
![]()
Αυτό ήθελα........και επειδη το γαμησαμε για νημα (παλι), ας κοινοποιησω καμμια παλιοτερη αναρτηση για να επανελθει στις "εργοστασιακες" του ρυθμισεις
![]()
Ariana - Page 3 - bourdela.com forum
Καλησπέρα αγάπες! Αυτό θα είναι το νημα μου για να ενημερώνω διαθεσιμότητα καθημερινά μαζί με προσθήκη φωτό και βίντεο (που ξέρω ότι σας έλειψαν) :kiss-mark: Οτιδήποτε άλλο θα θέλετε να με ρωτήσετε σε pm :wink:www.bourdela.com
Σίγουρα με έπιασε έτσι όπως έγινε η φάση!! Καλή καρδιά!!Νομίζεις οπως ακριβώς τα λες......μάλλον σε έπιασε κορόιδο σορρυ κιόλας!
....ναι οκΤα εχω διαβάσει όλα αυτά που λες δεν περίμενα υποδείξεις....
Στην χώρα μας ότι δηλώνεις είσαι κ οτι κάνεις ......τα κάνεις σίγουρα. Υπάρχουν ψάρια που θα τσιμπήσουν κ θα σε πιστέψουν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του συναγωνιστή ομως ήρθαν μεγάλες εκπτώσεις στις προσφερομενες υπηρεσίες!!
ΦΤΑ-ΝΕΙ Παστελιε έχουν περάσει πόσοι μήνες πρέπει να το αποδεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτωΤα μα και μου ήταν πράγματα τύπου ότι έκλεινε τα πόδια δεν φιλούσε ήταν κουλουριασμενη για να μην την αγγίζω κτλ....
Πες μας τι μυριζε να μας λυθει η απορια.ΦΤΑ-ΝΕΙ Παστελιε έχουν περάσει πόσοι μήνες πρέπει να το αποδεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω
Το έχω κάνει.... Απλά και εσύ και όλες οι κοπέλες πρέπει να παραδέχονται τα λάθη τους.... Δεν είναι κακό....ΦΤΑ-ΝΕΙ Παστελιε έχουν περάσει πόσοι μήνες πρέπει να το αποδεχτείς και να προχωρήσεις παρακάτω
Αν θυμάται μετά από τόσο καιρό θα τα πάρω όλα πίσω!!!Πες μας τι μυριζε να μας λυθει η απορια.
Ρε τσουτσέκι γιατί δεν με κάνεις αγνόηση??? Γουστάρεις έτσι???....ε ναι, ειναι προφανες![]()
Τρέλα Κωλ@ρ@ μπράβοΛαρααααα![]()
Ρε μσλάκα μαλλον δε θυμάσαι καθόλου ή ξεχνας επιτηδες.χαχαχαχα..........τσαμπα την βενζινα...........χαχαχαα...βρε χεστη δεν ειπα μην μου μιλας???
την μασκα την εβγαλες η την φορας ακομα??...την επομενη φορα θα ερθεις εκει που θα σου πω εγω.......για να σε δω.......αχχαχαχαχααΡε μσλάκα μαλλον δε θυμάσαι καθόλου ή ξεχνας επιτηδες.
Τι να σου μιλήσω ρε χεστη
Ρε μσλάκα ήρθες και είπες ειμαι εδω για να σε προειδοποιησω.την μασκα την εβγαλες η την φορας ακομα??...την επομενη φορα θα ερθεις εκει που θα σου πω εγω.......για να σε δω.......αχχαχαχαχαα
χαχαχαχαα λοιπον την επομενη πειραια οκ???...χωρις μασκα ομως και το πρωι μην χανω την ωρα μου παλι......λεγε οκ??Ρε μσλάκα ήρθες και είπες ειμαι εδω για να σε προειδοποιησω.
χεστη...
Κι εφυγες παπάρα.
Σάλτα γαμησου