Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.980
- Πόντοι
- 10.555
αργησε στο ραντεβου;....την εχω συναντησει και προσφατως, πιο αδυνατισμενη, επισης μουναρα με κωλαρακι κολαση!!!!!
αργησε στο ραντεβου;....την εχω συναντησει και προσφατως, πιο αδυνατισμενη, επισης μουναρα με κωλαρακι κολαση!!!!!
...οχι, σ'εμενα ηρθε στην ωρα της (εντος ακαδημαϊκου τεταρτου)αργησε στο ραντεβου;

την εχεις συνάντηση? αν ναι εχω καποιες απορίες ν σου στειλω pm?Μπράβο, ωραίος.
Ελπίζω μόνο, να ΜΗΝ ήρθε με τρελή καθυστέρηση στο ραντεβού.
Καλησπέρα ομορφιάΒροχερές καλησπερες μωρακια μου όμορφα...!! Μούσκεμα όλα έξω και εμείς μέσα...;)
![]()
Ρε καλός την ομορφιάΒροχερές καλησπερες μωρακια μου όμορφα...!! Μούσκεμα όλα έξω και εμείς μέσα...;)
![]()
.....ωωωω ρε πστ μου αυτο το κωλαρακι!!!!!Βροχερές καλησπερες μωρακια μου όμορφα...!! Μούσκεμα όλα έξω και εμείς μέσα...;)
![]()

.....ωωωω ρε πστ μου αυτο το κωλαρακι!!!!!![]()
Ναι μάγκα έχει λυθεί. Πριν κάνα 2 βδομάδες που την είδα ήταν ήδη στο hotel. Με το που της έστειλα το δωμάτιο σε 5 λεπτά ανέβηκε...Το θέμα με την καθυστέρηση στο ραντεβού έχει λυθεί ; πλέον έρχεται στην ώρα της;

Σε ευχαριστώ πολύ !Ναι μάγκα έχει λυθεί. Πριν κάνα 2 βδομάδες που την είδα ήταν ήδη στο hotel. Με το που της έστειλα το δωμάτιο σε 5 λεπτά ανέβηκε...![]()
Να'σαι καλά. Οπότε αν σκέφτεσαι να την δεις μην διστάσεις!Σε ευχαριστώ πολύ !
Ιιι ντροπή... αμαρτία!Καλησπέρα και χρόνια πολλά αγάπες!! Όλο το Πάσχα θα μαι εδώ να αμαρτησουμε!!!!!Σας φιλώ γλυκά και να περάσετε όμορφα και όσοι είστε εδώ θα περάσουμε μαζί όμορφα ;)
Δε παμε κάτω για χρ φςΚαλησπέρα και χρόνια πολλά αγάπες!! Όλο το Πάσχα θα μαι εδώ να αμαρτησουμε!!!!!Σας φιλώ γλυκά και να περάσετε όμορφα και όσοι είστε εδώ θα περάσουμε μαζί όμορφα ;)
Κορμάρα για πολλά γούστα....