Xaramofais
Σπαμάρχης
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2024
- Like
- 163.417
- Πόντοι
- 16.131
Είναι φαγωμενος τώρα δεν μπορεί![]()
Είναι φαγωμενος τώρα δεν μπορεί![]()
Δλδ δεν την έχεις δει?Είναι η καλύτερη!την Πέμπτη θα την δω και εγώ!θα σας ενημερώσω!
Ενοηται πως ναι! φίλε μου καλέ!Δλδ δεν την έχεις δει?
Που μπορούμε να δούμε τις υπηρεσίες δεν τις βρήκα στο προφίλ σο
6932681830
....αρχοντα ειχε και ενα δικο της site, με παλιοτερες φωτογραφιες βεβαια αλλα νομιζω οτι οι υπηρεσιες κ τα κοστη ισχυουνΠου μπορούμε να δούμε τις υπηρεσίες δεν τις βρήκα στο προφίλ σου

μουναρα τοτε <3....αρχοντα ειχε και ενα δικο της site, με παλιοτερες φωτογραφιες βεβαια αλλα νομιζω οτι οι υπηρεσιες κ τα κοστη ισχυουν
....την εχω συναντησει και προσφατως, πιο αδυνατισμενη, επισης μουναρα με κωλαρακι κολαση!!!!!μουναρα τοτε <3
μουναρα με κωλαρακι κολαση!!!!!
....το πιο καβλωτικο σημειο του ραντεβου!Έκανες ενδελεχή κολονοσκοπηση μαν..?

....το πιο καβλωτικο σημειο του ραντεβου!![]()
η καρδουλα ειναι σε λαθος θεση.. χε χεκαλημερα μωράκια μου καυλιαρικα!!!σας περιμένω και σήμερα να κάνουμε παιχνιδάκια ...και να ετοιμαστούμε για ένα καυτό σκ!!!!![]()
Αυτα κανεις ατιμουτσικο πριν απο καθε ΣΚ !καλημερα μωράκια μου καυλιαρικα!!!σας περιμένω και σήμερα να κάνουμε παιχνιδάκια ...και να ετοιμαστούμε για ένα καυτό σκ!!!!![]()
Πωπωπω ρε καβλιαρακαλημερα μωράκια μου καυλιαρικα!!!σας περιμένω και σήμερα να κάνουμε παιχνιδάκια ...και να ετοιμαστούμε για ένα καυτό σκ!!!!![]()
Άπιθανη μουναρα!!!!καλημερα μωράκια μου καυλιαρικα!!!σας περιμένω και σήμερα να κάνουμε παιχνιδάκια ...και να ετοιμαστούμε για ένα καυτό σκ!!!!![]()
Συμφωνώ αδερφέ!!! Χαχαχαη καρδουλα ειναι σε λαθος θεση.. χε χε