Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ζόμπι ψάχνω, αλλά ενεργά τότε. Ας στείλουν πμ. αν δουν. Οσοι ζουν βέβαια.υπηρχε ενα παρομοιο νημα με πολλους απο την γενια του 2006+-, ειχανε σκασει σαν τα ζομπι δεκαδες μελη με ελαχιστη συμμετοχη και δηλωνανε παρονβαριεμαι να ψαξω να το βρω
Δεν υπάρχει η βάση αυτή ανεβασμένη. Εκανε ρισταρτ το σαιτ.
είμαι ένα μήνα παλιότερος σουΚυκλοφορεί κανένα μέλος από τα παλιά? Εννοώ από την εποχή bourdela.gr και γενικά τα δυο πρώτα χρόνια. Αν ναι, ας στείλει με πμ ένα μήνυμα (από την παρέα) ποιός είναι, αν στην πορεία έχει αλλάξει όνομα.
Εδω "Παλιος"...Κι ενεργός με το ιδιο όνομα όλα αυτα τα χρόνια....Και δεν θα πεθανουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!15 μερες νεοτερος απο τον ANAL HUNTER!Κυκλοφορεί κανένα μέλος από τα παλιά? Εννοώ από την εποχή bourdela.gr και γενικά τα δυο πρώτα χρόνια. Αν ναι, ας στείλει με πμ ένα μήνυμα (από την παρέα) ποιός είναι, αν στην πορεία έχει αλλάξει όνομα.
Έλα ρε φεθρυ, μου έλειψες!Εγω ειμαι του 2006,αλλα επειδη ημουν αριστερος και καταλαβα οτι η αριστερα ειναι τελειως λαθος(εγραφα και παπαριες για το ποσο καλη χρυση ειναι η αριστερα) διεγραψα το προφιλ και μετα απο λιγο καιρο δημιουργησα αυτο.
Αδελφέ δεν είμαι ο φέρθυ,Έλα ρε φεθρυ, μου έλειψες!
Κυκλοφορεί κανένα μέλος από τα παλιά? Εννοώ από την εποχή bourdela.gr και γενικά τα δυο πρώτα χρόνια. Αν ναι, ας στείλει με πμ ένα μήνυμα (από την παρέα) ποιός είναι, αν στην πορεία έχει αλλάξει όνομα.