Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 371K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
23
Like
882
Πόντοι
1.011
Έχω να περάσω 2,5 μήνες και με βλέπω πσκ μια φορά την μέρα (βράδυ) να ξεμπουκώνω σε κανα μαυράκι.
επιβαλλεται, πρεπει να κανουμε δοκιμαστικους ελεγχους αν δουλευουν καλα τα κοριτσια που και που :zfuck:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.858
Πόντοι
746
ναι, το βαζεις πανω το μωρο και σε παει. αν και τοσες φορες που εχω παει εμαθα τον δρομο μονος μου χαχαχα
Ναι εννοώ ότι είναι χύμα στο δρόμο στην καλύτερη εστω ενα παγκάκι ρε γαμωτο! Μπορεί κάποιος ν υπενθυμίσει πρόγραμμα πίπα με χωρίς κλπ τιμές; Ευχαριστώ παιδιά!

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
23
Like
882
Πόντοι
1.011
Ναι εννοώ ότι είναι χύμα στο δρόμο στην καλύτερη εστω ενα παγκάκι ρε γαμωτο! Μπορεί κάποιος ν υπενθυμίσει πρόγραμμα πίπα με χωρίς κλπ τιμές; Ευχαριστώ παιδιά!
στο παρκο που με εχουν παει καμια φορα παγκακια που εχει δεν με πηγαν γιατι εχει πρεζακια και αστεγους, ισως σε δουν. στο σχολειο εκει δεν εχει να κατσεις καπου.. στα ορθια. ξενερα το γαμησι δηλαδη γιατι εγω μια ψηλη που ειχα παρει, δεν βολευομουν. πιπα 10€ και πιπα γαμησι 20€. καλα να περασεις :wink:

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746

Καμία δεν κάνει ακαπέλα.

Nonamenoface2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2025
Κριτικές
6
Like
201
Πόντοι
280
Πριν λίγες μέρες πήγα στα μαυράκια, είπα 5€ να μου τον παίξει ( το έκανε παλιά) είχε φουλ δουλειά και είπε 10€ , πονήρεψαν και τα μαυρακια.

Ηθελα να χύσω πρόσωπο αλλά μου ζήτησε 50€. Γνωρίζουμε καμιά μαύρη στη πιάτσα εκεί που να δέχεται με λιγότερα;

Oldgeorge8

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2025
Like
23
Πόντοι
0
Γειά χαρά μάγκες. Οι λάτρεις της μαύρης σάρκας είναι υποχθόνιοι. Σπάνια το συζητούν. Υπήρξα και εγώ πριν καμία 15αρια χρόνια.οι μαύρες είναι ιδιαίτερες γυναίκες.ισως για αυτό να μας την δίνουν. Θα το περιεγραφα σαν 'επιθετικη θηλυκότητα '. Εγώ παλιά έπαιρνα για καιρό μια τεση. Μινιόν και πολύ όμορφη. Πριν κρίνεις την μαύρη πρέπει να συνυπολογίσεις τι έχει τραβήξει στην ζωή της. Για να καταλάβετε το επίπεδο οι περισσότερες δουλεύουν γιατί πέρα από το ξύλο που τρώνε,τους έχουν πει ότι έχουν κάνει βουντού στους γονείς τούς και αν δεν δουλεύουν θα πεθάνουν. Τα πιστεύουν οι δυστηχες. Το φαγητό τους είναι πατατακια από το περίπτερο. Εγώ της έπαιρνα και κάτι να φάει πάντα .οι παλιές μαύρες οι πρώτες ήταν μεγαλύτερες σε ηλικία και κάνανε ότι να ναι. Αυτές είναι κάπως πιο safe αν και πρέπει πάντα να έχετε υπόψην ότι βιάζονται από τους αραπαδες. Για αυτό ούτε για αστείο ακαποτα μπουκια .Φιλικά πάντα.Σύντομα σκοπεύω να ξαναπάω μια βόλτα. Όταν έρθει αυτή η ώρα θα γράψω αναλυτικά την εμπειρία μου. Που ξέρετε μπορεί να ξαναβρώ μια τεση..

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
728
Πόντοι
81
Περασμα πριν 1 ωρα...Πηρα ομορφο αραπακι απο ζαμπελιου που συστηθηκε Μπιανκα αλλα μολις ρωτησα για Ταρα γυρβαει η φιλη της γελωντας οτι αυτη ειναι. Τωρα ητανε δεν ητανε η Ταρα δεν ξερω. Πηγαμε στο γιαπι στο παρκο, οπου τον πηρε ολο στο στομα με σαλιο και γενικα προσπαθεια πολυ ωραια πιπα μονο λιγο δοντι, απο την καυλα της λεω να την γαμησω οπου και στηθηκε ικανοποιητικα(οχι οπως ντορα που μου εβγαλε την πιστη την 2η φορα που την πηρα...την 1η ηταν πολυ καλη μονο πιπα) και πηρε πουτσιες δυνατες μετα απο 1-2 λεπτα γυρναει παλι στη τσιμπουκα στα πλαγιαστα με μενα να παιζω με το κωλαρακι της αλλα οταν εβαλα σαλακι αφου το γευτηκα με εκοψε. Το τελος ηρθε αφου της γαμαγα δυνατα το προσωπο οπου δεν διαμαρτηρηθηκε και ηταν αυτο που εψαχνα εξαρχης (ειχα γαμησει δυνατα προσωπο ντορας τη 1η φορα στα γαζελια και μου αρεσε) τελειωνοντας στο στοματακι της. Αυτα απο μενα.
ΥΓ. Θελει χοτελ και ξεκωλιασμα η συγκεκριμενη και η ντορα
ΥΓ.2. Ητανε η Ταρα ή υπαρχει και Μπιανκα;;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.606
Πόντοι
746
Περασμα πριν 1 ωρα...Πηρα ομορφο αραπακι απο ζαμπελιου που συστηθηκε Μπιανκα αλλα μολις ρωτησα για Ταρα γυρβαει η φιλη της γελωντας οτι αυτη ειναι. Τωρα ητανε δεν ητανε η Ταρα δεν ξερω. Πηγαμε στο γιαπι στο παρκο, οπου τον πηρε ολο στο στομα με σαλιο και γενικα προσπαθεια πολυ ωραια πιπα μονο λιγο δοντι, απο την καυλα της λεω να την γαμησω οπου και στηθηκε ικανοποιητικα(οχι οπως ντορα που μου εβγαλε την πιστη την 2η φορα που την πηρα...την 1η ηταν πολυ καλη μονο πιπα) και πηρε πουτσιες δυνατες μετα απο 1-2 λεπτα γυρναει παλι στη τσιμπουκα στα πλαγιαστα με μενα να παιζω με το κωλαρακι της αλλα οταν εβαλα σαλακι αφου το γευτηκα με εκοψε. Το τελος ηρθε αφου της γαμαγα δυνατα το προσωπο οπου δεν διαμαρτηρηθηκε και ηταν αυτο που εψαχνα εξαρχης (ειχα γαμησει δυνατα προσωπο ντορας τη 1η φορα στα γαζελια και μου αρεσε) τελειωνοντας στο στοματακι της. Αυτα απο μενα.
ΥΓ. Θελει χοτελ και ξεκωλιασμα η συγκεκριμενη και η ντορα
ΥΓ.2. Ητανε η Ταρα ή υπαρχει και Μπιανκα;;

Πολύ δυνατός παίχτης για outsider

FaySimp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2019
Like
1.767
Πόντοι
201
tara = bianca θα μου πει καποιος εν τελει η δε ξερουμε??
Τυπε η ταρα καμια φορα συστηνεται και ως λιζα και νομιζω στις αρχες μου ειχε συστηθει και μενα ως μπιανκα,κατα 99% αυτη ειναι.2 κοντες ειναι αμα η "μπιανκα" που της γαμησες το στομα οειναι στη υψος της ντορας τοτε αυτη ειναι γκαραντι.και η ντορα καμια φορα συστηνεται νανσυ.οι αλλες 3-4 που ειναι πιο ψηλες και νταρντανες εχουν στανταρ ονομα νομιζω τρεισι βιβιαν μπελα,τα 2 κοντοπουτανα που ειναι και με διαφορα οι πιο ομορφες(ειδικα η ταρα)και τα πιο περιζητητα τσιμπουκια αλλαζουν ονοματα,δε ξερω γιατι.

risxaout

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2025
Like
728
Πόντοι
81
Τυπε η ταρα καμια φορα συστηνεται και ως λιζα και νομιζω στις αρχες μου ειχε συστηθει και μενα ως μπιανκα,κατα 99% αυτη ειναι.2 κοντες ειναι αμα η "μπιανκα" που της γαμησες το στομα οειναι στη υψος της ντορας τοτε αυτη ειναι γκαραντι.και η ντορα καμια φορα συστηνεται νανσυ.οι αλλες 3-4 που ειναι πιο ψηλες και νταρντανες εχουν στανταρ ονομα νομιζω τρεισι βιβιαν μπελα,τα 2 κοντοπουτανα που ειναι και με διαφορα οι πιο ομορφες(ειδικα η ταρα)και τα πιο περιζητητα τσιμπουκια αλλαζουν ονοματα,δε ξερω γιατι.
αυτη ηταν τοτε σιγουρα...φανταζομαι τυπε για να δινουν δουλεια και στα αλλα τα κορασια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αυτες τις 2 εχω δοκιμασει η αληθεια ειναι τωρα για χοτελ και κωλαρακι θελω να δοκιμασω αλλα ζητανε πολλα για αμφιβολο σεξ αν και νομιζω θα κανανε καλο αγωνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom