Από πλατεία, την βρήκα διαθέσιμηαπο πλατεια τη φορτωσες η με τηλ??
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Από πλατεία, την βρήκα διαθέσιμηαπο πλατεια τη φορτωσες η με τηλ??
δεν την εχω πετυυχει ποτε πλατεια τη ρουφιανα..πως μοιαζει ρε παιδια?Από πλατεία, την βρήκα διαθέσιμη
ναι, το βαζεις πανω το μωρο και σε παει. αν και τοσες φορες που εχω παει εμαθα τον δρομο μονος μου χαχαχαΔλδ αν είσαι με δίκυκλο στα όρθια;
επιβαλλεται, πρεπει να κανουμε δοκιμαστικους ελεγχους αν δουλευουν καλα τα κοριτσια που και πουΈχω να περάσω 2,5 μήνες και με βλέπω πσκ μια φορά την μέρα (βράδυ) να ξεμπουκώνω σε κανα μαυράκι.

Ναι εννοώ ότι είναι χύμα στο δρόμο στην καλύτερη εστω ενα παγκάκι ρε γαμωτο! Μπορεί κάποιος ν υπενθυμίσει πρόγραμμα πίπα με χωρίς κλπ τιμές; Ευχαριστώ παιδιά!ναι, το βαζεις πανω το μωρο και σε παει. αν και τοσες φορες που εχω παει εμαθα τον δρομο μονος μου χαχαχα
στο παρκο που με εχουν παει καμια φορα παγκακια που εχει δεν με πηγαν γιατι εχει πρεζακια και αστεγους, ισως σε δουν. στο σχολειο εκει δεν εχει να κατσεις καπου.. στα ορθια. ξενερα το γαμησι δηλαδη γιατι εγω μια ψηλη που ειχα παρει, δεν βολευομουν. πιπα 10€ και πιπα γαμησι 20€. καλα να περασειςΝαι εννοώ ότι είναι χύμα στο δρόμο στην καλύτερη εστω ενα παγκάκι ρε γαμωτο! Μπορεί κάποιος ν υπενθυμίσει πρόγραμμα πίπα με χωρίς κλπ τιμές; Ευχαριστώ παιδιά!
Ναι εννοώ ότι είναι χύμα στο δρόμο στην καλύτερη εστω ενα παγκάκι ρε γαμωτο! Μπορεί κάποιος ν υπενθυμίσει πρόγραμμα πίπα με χωρίς κλπ τιμές; Ευχαριστώ παιδιά!
Περασμα πριν 1 ωρα...Πηρα ομορφο αραπακι απο ζαμπελιου που συστηθηκε Μπιανκα αλλα μολις ρωτησα για Ταρα γυρβαει η φιλη της γελωντας οτι αυτη ειναι. Τωρα ητανε δεν ητανε η Ταρα δεν ξερω. Πηγαμε στο γιαπι στο παρκο, οπου τον πηρε ολο στο στομα με σαλιο και γενικα προσπαθεια πολυ ωραια πιπα μονο λιγο δοντι, απο την καυλα της λεω να την γαμησω οπου και στηθηκε ικανοποιητικα(οχι οπως ντορα που μου εβγαλε την πιστη την 2η φορα που την πηρα...την 1η ηταν πολυ καλη μονο πιπα) και πηρε πουτσιες δυνατες μετα απο 1-2 λεπτα γυρναει παλι στη τσιμπουκα στα πλαγιαστα με μενα να παιζω με το κωλαρακι της αλλα οταν εβαλα σαλακι αφου το γευτηκα με εκοψε. Το τελος ηρθε αφου της γαμαγα δυνατα το προσωπο οπου δεν διαμαρτηρηθηκε και ηταν αυτο που εψαχνα εξαρχης (ειχα γαμησει δυνατα προσωπο ντορας τη 1η φορα στα γαζελια και μου αρεσε) τελειωνοντας στο στοματακι της. Αυτα απο μενα.
ΥΓ. Θελει χοτελ και ξεκωλιασμα η συγκεκριμενη και η ντορα
ΥΓ.2. Ητανε η Ταρα ή υπαρχει και Μπιανκα;;
axaxax δε γεμιζω το ματι εΠολύ δυνατός παίχτης για outsider
Με καποτα όλα ε;axaxax δε γεμιζω το ματι ε
Ακαπέλα θες με τους αντιπροσώπους του HIV στην Ελλάδα;;; ;Καμία δεν κάνει ακαπέλα.
Τυπε η ταρα καμια φορα συστηνεται και ως λιζα και νομιζω στις αρχες μου ειχε συστηθει και μενα ως μπιανκα,κατα 99% αυτη ειναι.2 κοντες ειναι αμα η "μπιανκα" που της γαμησες το στομα οειναι στη υψος της ντορας τοτε αυτη ειναι γκαραντι.και η ντορα καμια φορα συστηνεται νανσυ.οι αλλες 3-4 που ειναι πιο ψηλες και νταρντανες εχουν στανταρ ονομα νομιζω τρεισι βιβιαν μπελα,τα 2 κοντοπουτανα που ειναι και με διαφορα οι πιο ομορφες(ειδικα η ταρα)και τα πιο περιζητητα τσιμπουκια αλλαζουν ονοματα,δε ξερω γιατι.tara = bianca θα μου πει καποιος εν τελει η δε ξερουμε??
αυτη ηταν τοτε σιγουρα...φανταζομαι τυπε για να δινουν δουλεια και στα αλλα τα κορασιαΤυπε η ταρα καμια φορα συστηνεται και ως λιζα και νομιζω στις αρχες μου ειχε συστηθει και μενα ως μπιανκα,κατα 99% αυτη ειναι.2 κοντες ειναι αμα η "μπιανκα" που της γαμησες το στομα οειναι στη υψος της ντορας τοτε αυτη ειναι γκαραντι.και η ντορα καμια φορα συστηνεται νανσυ.οι αλλες 3-4 που ειναι πιο ψηλες και νταρντανες εχουν στανταρ ονομα νομιζω τρεισι βιβιαν μπελα,τα 2 κοντοπουτανα που ειναι και με διαφορα οι πιο ομορφες(ειδικα η ταρα)και τα πιο περιζητητα τσιμπουκια αλλαζουν ονοματα,δε ξερω γιατι.