Νέα

Αραπάκια στην Πατησίων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 438K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

panos95

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
92
Πόντοι
1
Έχει πάρει κανείς ταρα για χοτελι ή γενικά για 2 φορές γαμησι να πει εντυπώσεις ;

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Για πειτε τι παιζει τωρα απο ονοματα να τις ξεχωρισουμε ολοι πολυ καλα?Ταρα-Ντορα-Τρεισι και οι αλλες 2 πως λεγονται?Εμφανισιακα πως ειναι και ποιες αξιζουν σωματικα?Ταρα σιγουρα,ποια αλλη?

Δεν θα το πιστέψεις,είναι μαύλες.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Η Ντορα ή η Τρεισι ειναι με τα ροζ κολαν?

Άκου τώρα μικρός που είναι ο κόσμος
Το προ προηγούμενο Σάββατο που λές μόλις είχα ξεφορτώσει στο στόμα της Τάρας και την κατέβαζα απο το αυτοκίνητο τσούπ πετάγεται η μαύρη Κωλάρα της Τρέισι με το ρόζ αυτό ξεκωλάν και η κωλάρα της διαγραφόταν απο μέσα.
Όπως λέει και ο Toquel
''Βλέπω το μουνί της μέσα απο το παντελόνι''
Απο υπηρεσίες η Τρέισι τώρα θα σε γελάσω διότι δεν την έχω φορτώσει ποτέ. Ελπίζω να μην ξεπετάει κόσμο για να την βάλω και αυτήν στο μενού.

2ο αφμ

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2025
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
0
Εχω δοκιμασει μια φορα μονο το συγκεκριμενο αθλημα της πατησιων. Το 22΄. Αποκλειστικα και μονο για να δω πως ειναι. Δυστυχως εκανα το λαθος και ζητησα να βγαλει το φουτερ η μαυρινα. Η μποχα ηταν ανυποφορη. Εκανα βιολογικο στο αμαξι σε πρωτο χρονο και σε δευτερο, το εβαλα στο car. Ευτυχως τσουλαγε η αγορα και πωληθηκε εντος δυο εβδομαδων. Μιλαμε για ενα απο τα πιο μερακλιδικα σπορ στην αττικη.

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.172
Πόντοι
2.906
Άκου τώρα μικρός που είναι ο κόσμος
Το προ προηγούμενο Σάββατο που λές μόλις είχα ξεφορτώσει στο στόμα της Τάρας και την κατέβαζα απο το αυτοκίνητο τσούπ πετάγεται η μαύρη Κωλάρα της Τρέισι με το ρόζ αυτό ξεκωλάν και η κωλάρα της διαγραφόταν απο μέσα.
Όπως λέει και ο Toquel
''Βλέπω το μουνί της μέσα απο το παντελόνι''
Απο υπηρεσίες η Τρέισι τώρα θα σε γελάσω διότι δεν την έχω φορτώσει ποτέ. Ελπίζω να μην ξεπετάει κόσμο για να την βάλω και αυτήν στο μενού.
Νομιζω την εχω δει τη Τρεισι ολες τις φορες κ φοραει αυτο το κολλαν.Κ η αλλη με το γκρι ειναι καλη με κολαν αλλα Ταρα-Τρεισι χτυπανε στο ματι.Το χω στο προγραμμα να τη δοκιμασω κι γω,για γαμησια τις φοβαμαι,για πιπες οκ αφοβα,κ αν με ξενερωσει εχω εναλλακτικες επιτοπου αφου ειναι κι αλλες.Τρεισι αυτη τη φορα ηταν πολυ καυλα,ποτε θα ξαναπας?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.172
Πόντοι
2.906
Θα παει καποιος σημερα?

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.172
Πόντοι
2.906
Πληροφορηση και παρεα δεν εχω προβλημα,κ αν δε κατσει κοντα ειναι η Βικτωρια κ ο Σταθμος Λαρισης,Τρεισι στοχευω κ θα τσεκαρω Λιοσιων τη Σαρλοτα επι την ευκαιρια αν τη προλαβω

• Like
Αντιδράσεις: mrkaza

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.172
Πόντοι
2.906
Παιδες μαλλον θα περασω σε λιγο απο κει,παω Λιοσιων να δω τη καινουρια κ φυγα για Τρεισι αν απογοητευτω

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.172
Πόντοι
2.906
Έχει καινούργια πιάτσα Λιοσίων ; Τη φάση για δώστε Ινφο
Οχι.Πηγα Λιοσιων 73α να δω τη Σαρλοτα τη καινουρια.(Ρωτησα κ για Λικα βεργας επι την ευκαιρια).Καπακι πηγα Βικτωρια κ μετα Φιξ κ ξανα Βικτωρια επειδη δε βρηκα Τρεισι-Ταρα κ δεν εκατσα να τις περιμενω.Ειχε χαλασμενα φωτα κ δυσκολευε η κατασταση αλλα ειδα Ντορα κ αλλη μια με κιλα.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.535
Πόντοι
1.326
Παιδιά καλησπέρα, εκτός από μαύρες έχει καθόλου γύφτισες το πάρκο; Διότι αυτές με ενδιαφέρουν.

Αν ναι, τι ώρα τις έχετε πετύχει;

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
241
Πόντοι
5.785
Παιδιά καλησπέρα, εκτός από μαύρες έχει καθόλου γύφτισες το πάρκο; Διότι αυτές με ενδιαφέρουν.

Αν ναι, τι ώρα τις έχετε πετύχει;
γυφτισες δεν εχει .
Αυτες στα πατησια θα τις δεις αρχες στρατηγου καλαρη απεναντι απο το σταθμο που παιρνουν το λεοφορειο για το σπιτι μετατην δουλεια ...

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.535
Πόντοι
1.326
γυφτισες δεν εχει .
Αυτες στα πατησια θα τις δεις αρχες στρατηγου καλαρη απεναντι απο το σταθμο που παιρνουν το λεοφορειο για το σπιτι μετατην δουλεια ...
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αμφιβάλω πάντως κατά πόσο αυτές δουλεύουν...

Ίσως προσεγγίσω στη στάση, αν και δεν ξέρω πως θα πάει.

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
4.154
Πόντοι
746
Είμαι στο σημείο για τα μαυράκια και δεν υπάρχει ούτε μία για δείγμα,ξέρουμε τίποτα?

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
857
Πόντοι
301
Παιδιά φροντίστε να έχετε κάνει εμβόλια για ελονοσία, θερίζει η μαλάρια

Stories