You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αραπάκια στην Πατησίων
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giannispeiraias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 438K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.154
- Πόντοι
- 746
Για πειτε τι παιζει τωρα απο ονοματα να τις ξεχωρισουμε ολοι πολυ καλα?Ταρα-Ντορα-Τρεισι και οι αλλες 2 πως λεγονται?Εμφανισιακα πως ειναι και ποιες αξιζουν σωματικα?Ταρα σιγουρα,ποια αλλη?
Δεν θα το πιστέψεις,είναι μαύλες.
Η Ντορα ή η Τρεισι ειναι με τα ροζ κολαν?Δεν θα το πιστέψεις,είναι μαύλες.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.154
- Πόντοι
- 746
Η Ντορα ή η Τρεισι ειναι με τα ροζ κολαν?
Άκου τώρα μικρός που είναι ο κόσμος
Το προ προηγούμενο Σάββατο που λές μόλις είχα ξεφορτώσει στο στόμα της Τάρας και την κατέβαζα απο το αυτοκίνητο τσούπ πετάγεται η μαύρη Κωλάρα της Τρέισι με το ρόζ αυτό ξεκωλάν και η κωλάρα της διαγραφόταν απο μέσα.
Όπως λέει και ο Toquel
''Βλέπω το μουνί της μέσα απο το παντελόνι''
Απο υπηρεσίες η Τρέισι τώρα θα σε γελάσω διότι δεν την έχω φορτώσει ποτέ. Ελπίζω να μην ξεπετάει κόσμο για να την βάλω και αυτήν στο μενού.
Εχω δοκιμασει μια φορα μονο το συγκεκριμενο αθλημα της πατησιων. Το 22΄. Αποκλειστικα και μονο για να δω πως ειναι. Δυστυχως εκανα το λαθος και ζητησα να βγαλει το φουτερ η μαυρινα. Η μποχα ηταν ανυποφορη. Εκανα βιολογικο στο αμαξι σε πρωτο χρονο και σε δευτερο, το εβαλα στο car. Ευτυχως τσουλαγε η αγορα και πωληθηκε εντος δυο εβδομαδων. Μιλαμε για ενα απο τα πιο μερακλιδικα σπορ στην αττικη.
Νομιζω την εχω δει τη Τρεισι ολες τις φορες κ φοραει αυτο το κολλαν.Κ η αλλη με το γκρι ειναι καλη με κολαν αλλα Ταρα-Τρεισι χτυπανε στο ματι.Το χω στο προγραμμα να τη δοκιμασω κι γω,για γαμησια τις φοβαμαι,για πιπες οκ αφοβα,κ αν με ξενερωσει εχω εναλλακτικες επιτοπου αφου ειναι κι αλλες.Τρεισι αυτη τη φορα ηταν πολυ καυλα,ποτε θα ξαναπας?Άκου τώρα μικρός που είναι ο κόσμος
Το προ προηγούμενο Σάββατο που λές μόλις είχα ξεφορτώσει στο στόμα της Τάρας και την κατέβαζα απο το αυτοκίνητο τσούπ πετάγεται η μαύρη Κωλάρα της Τρέισι με το ρόζ αυτό ξεκωλάν και η κωλάρα της διαγραφόταν απο μέσα.
Όπως λέει και ο Toquel
''Βλέπω το μουνί της μέσα απο το παντελόνι''
Απο υπηρεσίες η Τρέισι τώρα θα σε γελάσω διότι δεν την έχω φορτώσει ποτέ. Ελπίζω να μην ξεπετάει κόσμο για να την βάλω και αυτήν στο μενού.
Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 6.526
- Πόντοι
- 1.446
Παρέα θες τύπε;Θα παει καποιος σημερα?
Πληροφορηση και παρεα δεν εχω προβλημα,κ αν δε κατσει κοντα ειναι η Βικτωρια κ ο Σταθμος Λαρισης,Τρεισι στοχευω κ θα τσεκαρω Λιοσιων τη Σαρλοτα επι την ευκαιρια αν τη προλαβωΠαρέα θες τύπε;
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.154
- Πόντοι
- 746
Καλό βόλι κι Παναγιά μαζί σου.Παιδες μαλλον θα περασω σε λιγο απο κει,παω Λιοσιων να δω τη καινουρια κ φυγα για Τρεισι αν απογοητευτω
panos95
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 7
- Like
- 92
- Πόντοι
- 1
Έχει καινούργια πιάτσα Λιοσίων ; Τη φάση για δώστε ΙνφοΠαιδες μαλλον θα περασω σε λιγο απο κει,παω Λιοσιων να δω τη καινουρια κ φυγα για Τρεισι αν απογοητευτω
Οχι.Πηγα Λιοσιων 73α να δω τη Σαρλοτα τη καινουρια.(Ρωτησα κ για Λικα βεργας επι την ευκαιρια).Καπακι πηγα Βικτωρια κ μετα Φιξ κ ξανα Βικτωρια επειδη δε βρηκα Τρεισι-Ταρα κ δεν εκατσα να τις περιμενω.Ειχε χαλασμενα φωτα κ δυσκολευε η κατασταση αλλα ειδα Ντορα κ αλλη μια με κιλα.Έχει καινούργια πιάτσα Λιοσίων ; Τη φάση για δώστε Ινφο
cm615et
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 241
- Πόντοι
- 5.785
γυφτισες δεν εχει .Παιδιά καλησπέρα, εκτός από μαύρες έχει καθόλου γύφτισες το πάρκο; Διότι αυτές με ενδιαφέρουν.
Αν ναι, τι ώρα τις έχετε πετύχει;
Αυτες στα πατησια θα τις δεις αρχες στρατηγου καλαρη απεναντι απο το σταθμο που παιρνουν το λεοφορειο για το σπιτι μετατην δουλεια ...
Kamigawa
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9.535
- Πόντοι
- 1.326
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αμφιβάλω πάντως κατά πόσο αυτές δουλεύουν...γυφτισες δεν εχει .
Αυτες στα πατησια θα τις δεις αρχες στρατηγου καλαρη απεναντι απο το σταθμο που παιρνουν το λεοφορειο για το σπιτι μετατην δουλεια ...
Ίσως προσεγγίσω στη στάση, αν και δεν ξέρω πως θα πάει.
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.154
- Πόντοι
- 746
Είμαι στο σημείο για τα μαυράκια και δεν υπάρχει ούτε μία για δείγμα,ξέρουμε τίποτα?
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4.154
- Πόντοι
- 746
Μόλις φτάσανε τα 2 πρώτα.
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 23
- Like
- 25.606
- Πόντοι
- 8.296
Συνήθως Νάνσυ και Ντόρα είναι οι πρώτεςΜόλις φτάσανε τα 2 πρώτα.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 26K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 93
- Εμφανίσεις