Νέα

Αποδοτικότερο site γαμιστρογνωριμιών

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Από ποιο site/εφαρμογή γνωρίζετε και γαμάτε περισσότερο;

• Bou

Ψήφοι: 26 20,8%
  • Facebook

Ψήφοι: 21 16,8%
  • Twitter

Ψήφοι: 3 2,4%
  • Tinder

Ψήφοι: 18 14,4%
  • Badoo

Ψήφοι: 10 8,0%
  • Blindchat

Ψήφοι: 8 6,4%
  • Kanesex

Ψήφοι: 13 10,4%
  • Άλλο

Ψήφοι: 15 12,0%
    Ψήφοι: 0 0,0%
  • Tik tok

Ψήφοι: 2 1,6%
  • Insta

Ψήφοι: 9 7,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    125

Alexis_cool

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Φεβ 2008
Like
5.669
Πόντοι
1.056
οσα ειναι επι πληρωμη, δεν ειναι απαραιτητα κακο. γινεται ξεσκαρταρισμα στην αντρικη σαβουρα. αλλωστε για σκετο σεξ 10 αντρες θα ειναι η αναλογια και 1 γυναικα. αν συνυπολογισουμε ποσες μαλιστα ειναι οι αποφασισμενες για σεξ γυναικες, για καθε μια η αναλογια αντρων μεγαλωνει.
προτιμω να πληρωσω καποιο λογικο ποσο αν γνωριζω οτι συχναζουν αρκετες ελληνιδες λοιπον.
οσο για το meetme που ανεφερε ο αγαπητος συναγωνιστης, ακομα δεν το εχω σκαλισει. εχω ηδη τις ακρες μου απο παλιες γνωριμιες και οσο κρατησουν.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.495
Πόντοι
206
Εσωστρεφή νοοτροπία!

Και φυσικά μικρή αγορά!

Παράδειγμα: Πάς Σάββατο βράδυ σε κλαμπ στο Γκάζι και μέσα έχει 10 μουνι@ και 100 ψωλ@ρι@..........!!!!!!!!!!

Και πάς σε κλάμπ της Μόσχας στη Ρωσία και μέσα έχει 100 μουνι@ και 10 ψωλ@ρι@..........!!!!!!!!!!

Η Ελλάδα έχει 10.000.000 εκατομμύρια πληθυσμό....ΤΙΠΟΤΑ!
Άμα βάλεις και κάτι εκατομμύρια άνδρες μετανάστες..........!!!!!!!!!!
Οι Ελλεηνιδες δεν φτάνουν για όλους!
Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα!

Ενώ το Ανατολικό μπλοκ είναι άλλη φάση.........................

Η Ρωσία έχει 150.000.000 εκατομμύρια πληθυσμό..........!!!!!!!!!!

Η Ουκρανία έχει 45.000.000 εκατομμύρια πληθυσμό..........!!!!!!!!!!

Επίσης εκεί οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες!

Του μουνιού το πανηγύρι γίνεται στα μουνολιβαδα!
Kman εσυ; :2funny:

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
8
Like
508
Πόντοι
21
Να γραψω κι εγω την εμπειρια μου απο την εφαρμογη του facebook dating,πολλες χωρισμενες που ψαχνονται για σοβαρη σχεση,αρκετα ψωνια"ινφλουενσερ"ελληνιστι που ψαχνουν να πολλαπλασιασουν τα λιγουρια-ακολουθους τους,και καποιες "επαγγελματιες"απο μασατζουδες,μπαροβιες μεχρι και εκδιδομενες προχθες ανταλλαξα μυνηματα με τυπισα η οποια δουλευει σε ενα μπαρ στη Νικαια και με προετρεψε να παω να την γνωρισω εκει

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
562
Πόντοι
96
Να γραψω κι εγω την εμπειρια μου απο την εφαρμογη του facebook dating,πολλες χωρισμενες που ψαχνονται για σοβαρη σχεση,αρκετα ψωνια"ινφλουενσερ"ελληνιστι που ψαχνουν να πολλαπλασιασουν τα λιγουρια-ακολουθους τους,και καποιες "επαγγελματιες"απο μασατζουδες,μπαροβιες μεχρι και εκδιδομενες προχθες ανταλλαξα μυνηματα με τυπισα η οποια δουλευει σε ενα μπαρ στη Νικαια και με προετρεψε να παω να την γνωρισω εκει
to badoo ειναι καλο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom