Νέα

Αποχαιρετισμός στα όπλα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 18
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.106
Πόντοι
6.190
Καλημέρα σε όλους. Έφτασε η ώρα να κρεμάσω τη φανέλα, τα παπούτσια, το δίκανο. Πέρασαν χρόνια πολλά, αμέτρητες εμπειρίες. Είδα, δοκίμασα, έκανα σχεδόν ότι νόμιζα ότι μπορούσα κι ίσως και κάτι παραπάνω. Αλλά έρχεται η ώρα που συνειδητοποιείς ότι πλέον ούτε το κορμί ούτε αντοχές είναι αυτές που είχες η που νομίζεις ότι μπορεί να έχεις. Συν αλλά προσωπικά θέματα που όλα μαζί συντελούν στο παρσιμο της απόφασης. Έτσι λοιπόν κλείνει ένα κεφάλαιο στον τελευταίο τόμο αυτού του έργου. Θα παραμείνω ακροατής , μελετητής και θεατής του χώρου. Βέβαια δεν είναι αυτό που εγώ κι η γενιά μου γνώρισε, μεγάλωσε και έφαγε τα νιάτα, τα λεφτά και τις αμέτρητες ώρες ψάχνοντας αρχικά, δοκιμάζοντας, αποτυχανοντας, επιτυγχάνοντας. Τελευταία τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, διαβάζω και ψιλοφρικαρω . Πολλά ψυχολογικά βρε παιδί μου. Και οι μεν και οι δε. Να μην πω για τα οικονομικά, τις σχέσεις, τις προσεγγίσεις και όλο το θέμα του αγοραίου έρωτα. Ας είναι κάθε περίοδος με τα δικά της. Χαιρετώ λοιπόν όσους παλιούς έχουν μείνει ενεργοί η όχι (ξέρετε εσείς) και τους νέους που είτε ψάχνετε είτε έχετε βρει αυτά που θέλετε. Έγραψα παλιότερα για κάποια θέματα μπας και βοηθούσα κάποιους. Όποιος θέλει ας τα διαβάσει και καλή τύχη. Τέλος να ευχαριστήσω κάποιους παλιούς που βοήθησαν και ακόμη βοηθούν, συναγωνιστές. Να είστε όλοι καλά και όπως παλιά λέγαμε: καλό κυνήγι καλό μουνι στο πιουτσο σας και αέρας στα πανιά σας. :hi:

Kalathouria1215

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
1.259
Πόντοι
201
κυριε μου τις καλυτερες ευχες μας παντα κ τον σεβασμο μας (για οσους καταλαβαν)... :hi:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
38
Like
11.547
Πόντοι
8.995
Όπως νιώθεις εσύ καλύτερα αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς πρώτα θα φύγει η ψυχή μας και μετά το χούι μας.
Δύσκολα το κόβεις, πάντα και σε όποια ηλικία ή κατάσταση να είμαστε αυτό θα μας κυριεύει.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Συναγωνιστή η απόφασή σου σεβαστή. Για το forum, είναι απλά ο καθρέπτης της κοινωνίας. Την ίδια αμορφωσιά, αγένεια, ηλιθιότητα, επιθετικότητα αλλά και ανθρωπιά, εξυπνάδα, ευγένεια και αλληλεγγύη που βλέπεις έξω βλέπεις και εδώ. Με άλλα λόγια, η ίδια αναλογία που υπάρχει σε μαλάκες και σωστούς έξω υπάρχει και μέσα.

Για την αναφορά στο Χέμινγουεϊ, εγκαταλείπεις το αγοραίο, τις σχέσεις, το σεξ γενικά τι ακριβώς;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Πολύ προβληματισμένος ο φίλος νηματοθέτης. Δεν ξέρω καν αν αναφέρεται στη θεματική του πληρωμένου έρωτα. Θα ήθελα να ακουσω την ηλικία του.
Το κείμενό του είναι στα όρια του να με στεναχωρήσει και εμένα - το ομολογώ - χωρίς καν να γνωρίζω αυτόν τον άνθρωπο. Νομίζω ούτε εδώ τον έχω διαβάσει. Ίσως από δική μου παράβλεψη ή ίσως επειδή κινούμαστε ή καλύτερα κινούμασταν σε διαφορετικές θεματικές κατηγορίες και σεξουαλικά ενδιαφέροντα.

Σε κάθε περίπτωση επειδή βλέπω είναι παλιός χαίρομαι να τον διαβάζω από εδώ και στο εξής.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
9.235
Πόντοι
2.636
Συναγωνιστή η απόφασή σου σεβαστή. Για το forum, είναι απλά ο καθρέπτης της κοινωνίας. Την ίδια αμορφωσιά, αγένεια, ηλιθιότητα, επιθετικότητα αλλά και ανθρωπιά, εξυπνάδα, ευγένεια και αλληλεγγύη που βλέπεις έξω βλέπεις και εδώ. Με άλλα λόγια, η ίδια αναλογία που υπάρχει σε μαλάκες και σωστούς έξω υπάρχει και μέσα.

Για την αναφορά στο Χέμινγουεϊ, εγκαταλείπεις το αγοραίο, τις σχέσεις, το σεξ γενικά τι ακριβώς;
Δείχνει, (χωρίς ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ προσβολής - ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ) ένας άνθρωπος που (όπως και εγώ πολλές φορές και όπως πολλοί σύγχρονοι άνδρες) να βρίσκεται στο προθάλλαμο ή στο φάσμα του "πυρφορισμού". Επαναλαμβάνω χωρίς ίχνος ειρωνείας.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Herculas

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
20
Like
1.695
Πόντοι
8.225
Θα πρέπει να γίνει συνεργασία με μεγάλα ιδιωτικά θεραπευτήρια μέσω των admin , εμείς που είμαστε μια ηλικίας ( 51 εγώ ) να λαμβάνουμε ειδική καυλωτική αγωγή , ώστε να έχουμε και αντοχές και καύλες μέχρι τα βαθιά γεράματα .
Δεν είναι δυνατόν να χάνουμε συναγωνιστές έτσι !
Νηματοθέτη να είσαι καλά και εδώ είμαστε να τα λέμε .

• Like
Αντιδράσεις: jim28

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.536
Πόντοι
206
Κυριοι κακα τα ψαματα, καποιοι μεγαλωσαμε και πλεον το sex και οι πουτανες δεν ειναι πρωτεραιοτητα. Εγω με παρουσια στο χωρο πανω απο 35 χρονια (μπορδελα, μασαζ, πιατσες, τραβελια, call girls) εχω σχεδον καταθεσει τα οπλα. Πλεον 3 με 4 φορες το χρονο. Ειναι και το οικονομικο :confused: Καλη συνεχια στον συναγωνιστη και υγεια.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.128
Πόντοι
13.065
Καλή πορεία συναγωνιστή, πράξε αυτό που λέει η καρδιά σου!!!!!

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
Καλημέρα σε όλους. Έφτασε η ώρα να κρεμάσω τη φανέλα, τα παπούτσια, το δίκανο. Πέρασαν χρόνια πολλά, αμέτρητες εμπειρίες. Είδα, δοκίμασα, έκανα σχεδόν ότι νόμιζα ότι μπορούσα κι ίσως και κάτι παραπάνω. Αλλά έρχεται η ώρα που συνειδητοποιείς ότι πλέον ούτε το κορμί ούτε αντοχές είναι αυτές που είχες η που νομίζεις ότι μπορεί να έχεις. Συν αλλά προσωπικά θέματα που όλα μαζί συντελούν στο παρσιμο της απόφασης. Έτσι λοιπόν κλείνει ένα κεφάλαιο στον τελευταίο τόμο αυτού του έργου. Θα παραμείνω ακροατής , μελετητής και θεατής του χώρου. Βέβαια δεν είναι αυτό που εγώ κι η γενιά μου γνώρισε, μεγάλωσε και έφαγε τα νιάτα, τα λεφτά και τις αμέτρητες ώρες ψάχνοντας αρχικά, δοκιμάζοντας, αποτυχανοντας, επιτυγχάνοντας. Τελευταία τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, διαβάζω και ψιλοφρικαρω . Πολλά ψυχολογικά βρε παιδί μου. Και οι μεν και οι δε. Να μην πω για τα οικονομικά, τις σχέσεις, τις προσεγγίσεις και όλο το θέμα του αγοραίου έρωτα. Ας είναι κάθε περίοδος με τα δικά της. Χαιρετώ λοιπόν όσους παλιούς έχουν μείνει ενεργοί η όχι (ξέρετε εσείς) και τους νέους που είτε ψάχνετε είτε έχετε βρει αυτά που θέλετε. Έγραψα παλιότερα για κάποια θέματα μπας και βοηθούσα κάποιους. Όποιος θέλει ας τα διαβάσει και καλή τύχη. Τέλος να ευχαριστήσω κάποιους παλιούς που βοήθησαν και ακόμη βοηθούν, συναγωνιστές. Να είστε όλοι καλά και όπως παλιά λέγαμε: καλό κυνήγι καλό μουνι στο πιουτσο σας και αέρας στα πανιά σας. :hi:
Φιλε κι εγω το σκεφτομαι να σταματησω τον αγοραιο ερωτα.
Θελει ομως να βρω γκομενα για μετα και ειναι πολλες που δεν με θελουνε.
Face Palm What GIF by Afta Hill

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
2.618
Πόντοι
456
Μια χαρά στα πενήντα του λειτουργεί ένας άντρας σεξουαλικά. Πολλοί έχουν κάνει παιδί σε αυτή την ηλικία. Το μόνο θέμα είναι αν παρουσιάζει κάποιος είτε λόγω απρόσεχτης διατροφής, είτε καπνίσματος, είτε κάποιου μεταβολικού νοσήματος, ζητήματα καρδιαγγειακής φύσης. Άλλοι πάλι δεν έχουν τίποτα από όλα αυτά, μόνο τσέπη άδεια, γιατί τα δίνουν όλα στις οικονομικές υποχρεώσεις τους. Τα πιτσιρίκια είναι άφραγκα και οι περισσότεροι μεγάλοι όπως τα παίρνουν τα δίνουν μετά αμέσως όλα πίσω.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
4.264
Πόντοι
456
Φίλε νηματοθέτη ίσως να μιλάω εκ του ασφαλούς όντας ακόμα νεανίας, ακμαίος και στις επάλξεις, αλλά θα σου υπενθυμίσω το απόφθεγμα του μεγάλου Πλάτωνα "Μόνο οι νεκροί έχουν δει το τέλος του πολέμου", τουτέστιν, ο διαρκής πόλεμος για την κατάκτηση της σαρκικής ηδονής, δεν σταματάει ποτέ, παρά μόνο όταν αφήσουμε την τελευταία μας ανάσα και αποχαιρετήσουμε αυτόν τον σκληρό, άδικο αλλά πολλές φορές όμορφο κόσμο.

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
834
Πόντοι
81
Μύστη νηματοθέτη, ηλικία πες και φυσική κατάσταση. Και αν είχες γενικά πολλές σχέσεις, συγκατοικήσεις και πιθανώς γάμο και παιδιά στη ζωή σου.

Η γαμησοπρέζα δεν κόβεται γιατί είναι ΥΓΕΙΑ και ΧΑΡΑ. Μόνο σε βαθιά κατάθλιψη και με απανωτές απογοητεύσεις να καταλάβω να θες να κόψεις. Διάλειμμα σίγουρα. Χρειάζεται κι όλοι κάνουμε.

Κι εγώ όταν παντρεύτηκα, ήθελα να 'μαι πιστός και να μ'αγαπά η γυναίκα μου. Την είχα μη στάξει και μη βρέξει όσο μεταμορφωνόταν από συλφίδα σε τεμπελχανά μπόμπο. Ε κάπου είπα νισάφι, σάλτα γαμήσου, δε θα μαλακίζομαι εγώ σαν το σκυλί γιατί εσύ επέλεξες τα Τσακίρης Τσίψ και τις σοκολάτες. Οπότε πίσω στα κορίτσια και η ψυχική υγεία επανήλθε 100%.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.374
Πόντοι
6.256
Δεν κόβεται το σπορ ....

Εκτός κι αν αφοσιωθείς σε μουνέτα γκόμενες ... παλιά απωθημένα ....

Αυτό με απογειώνει εμένα τελευταία ....

Είναι σαν να πας να κυνηγήσεις άλκες στη βόρεια αμερικα ... οπότε στη φάση της ετοιμασίας εδώ
μπορεί να σνομπάρεις ... ή να αισθάνεσαι σνομπ απέναντι στα ... σουβλάκια ...

αλλά κι αυτά δεν θα τα κόψεις.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.324
Πόντοι
6.795
όλα έχουν μια αρχή κι ένα τέλος,
εκτός από τα λουκάνικα, που έχουν από δύο.

να τα θυμάσαι, να μη μετανιώνεις, κράτα εκείνες τις στιγμές που υπήρξε βαθύτερη απόλαυση και προχώρα.

info@123

Ανώτατος
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
71
Like
21.262
Πόντοι
10.026
Καλή αποστρατεία, συναγωνιστή!

OP
OP
dionisiakos

dionisiakos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Ιαν 2008
Κριτικές
51
Like
1.106
Πόντοι
6.190
Έτσι για το διάλογο να απαντήσω σε ερωτήματα κι απορίες. Σε άλλα ποστ λοιπόν είχα πει ότι δόξα το Θεό πέρασα κι έφαγα καλά. Δοκίμασα πράγματα,έκανα πράγματα. Ταξίδεψα έμεινα στο εξωτερικό και εκεί συνέχισα το ίδιο μοτίβο. Γνώρισα τον αγοραίο έρωτα σε ένα μπουρδέλο στην Κολοκυνθούς στο Μεταξουργείο. Τα χρόνια πέρασαν και έφτασα σε σημείο να γνωρίζω τα ονόματα και την οικογενειακή κατάσταση των γυναικών που με ενδιέφεραν. Έχω βγει σε μπουζούκια, ταβέρνες , καφέ κλπ με γυναίκες και τσατσαδες των σπιτιών. Πιάτσες τις απέφευγα λόγω ελλιπούς ελέγχου. Όχι ότι δεν τραβήχτηκα κι εκεί. Η χάρη μου έμαθε τι εστί κωλομομπαρο στα στενά της Ζήνωνος και στην Κατερίνη. Κυκλοφόρησα αλά μπρατσετα μπαροβιες σε περιοχή που οι ντόπιοι ακούμπουσαν χιλιάρικα (δραχμές) για να χουφτωσουν η το πολύ καμμία πίπα στην καλύτερη. Στη Θεσσαλονίκη έμαθα όλα τα σπίτια στα Λαδάδικα και τον σταθμό και τα ξενοδοχεία - βιζιταδικα. Έμαθα απο τις ίδιες τις γυναίκες του χώρου πως πρέπει να φέρομαι για βγαίνω κερδισμένος. Μέχρι πάσες πήρα από τέτοιες γυναικες. Ακόμη και πριν καιρό έτσι έκανα. Γυναίκες που κάποιοι δεν "γουστάρανε", δεν ηταν έτσι η αλλιώς η έλεγαν ότι δεν ήταν σωστές ή γενικα δεν... εγώ και μια χαρά πέρναγα και εξτραδακια χωρίς επιπλέον χρέωση ετρωγα. Να μην πω για τις προσφορές που είχα σχετικά είτε για παραπάνω η πράγματα που δεν έλεγαν στο ευρύ κοινό. Άνοιξαν τα στούντιο, κι όπως λέμε πολλές φορές: όταν κάποιοι έμαθαν για τα στούντιο, εγώ έψαχνα για κάτι καινούργιο. Το ίδιο και για τα μασαζαδικα. Έφαγα τις φολες μου, έκανα τα κασκαντεριλικια μου. Ακούω τώρα νέους που μιλάνε για το ένα ή το άλλο, τι πληρώνουν, για την μια την άλλη. Και χαμογελάω. Βέβαια έδω κολλάει και το θέμα με τα ψυχολογικά. Το σάιτ έχει γίνει χώρος αντιπαράθεσης και επιδειξης βλακείας. Βέβαια όχι ότι οι γυναίκες του χώρου είναι σε όλα νορμάλ. Πάμε παρακάτω. Στο εξωτερικό ήταν άλλη η φάση. Έμαθα αλλά κόλπα άλλη νοοτροπία άλλη κουλτούρα. Γενικά ρε φιλαράκια έχω αρκετά για να φτιάξω ταινία. Χωρίς καμμιά ιδέα περιαυτολογιας , προβολής η αλαζονείας έχω δει , κανει και νιώσει πράγματα που πολλοί ακόμη κι αν προσπαθήσουν δεν θα μπορέσουν ούτε να πλησιάσουν. Και για να μη ψάχνετε ρωτώντας, έζησα δέκα χρόνια Αμερική, Καλιφόρνια, τρία χρόνια Φλόριντα, τρία χρόνια Άμστερνταμ. Έφτασα αισίως το εξηκοστό έτος της ζωής μου και μετά από δύο γάμους και δύο παιδιά με δύο εγγόνια, είπα να δώσω περισσότερο βάρος σε αυτούς τους ανθρώπους. Και για τους φίλους που ίσως ρωτήσετε, όχι το εργαλείο δουλεύει ακόμη μια χαρά. Αν αποφασίσω να ξαναβρώ στην πιάτσα, ξέρω και πιο τηλέφωνο θα πάρω και που θα ψάξω να βρω αυτό που θέλω. Ναι το χούι βγαίνει τελευταίο, αλλά πιστεύω όταν θέλουμε κάτι να κάνουμε, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά και το μυαλό να είναι εκεί. Δεν έκοψα το τσιγάρο δύο φορές (ακόμη δεν έχω ξαναρχίσει 18 χρόνια μετά) ούτε μπορείς να λες ότι δοκίμασες εθιστικά πράγματα και έως και τώρα είσαι χωρίς κανένα απ' αυτά να σε τραβάει από το χέρι. Λοιπόν αγαπητοί μου, λέω να σταματήσω εδώ την φλυαρία, βλέπετε υπάρχουν και τα παλικάρια που δεν μπορούν να διαβάζουν μακροσκελή ποσταρισματα, να σας χαιρετήσω όλους , νέους και παλιούς, χωρίς να σας αποχαιρετήσω όμως ....που ξέρετε ίσως κάποια στιγμή ...
Καλο κυνήγι και πάντα με προσοχή!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.374
Πόντοι
6.256
Οι γκομενάρες που γνωρίσαμε νέοι .... αν παραμένουν μουνάρες σε οποιαδήποτε ηλικία .... αργότερα ...
είναι το ισχυρότερο αναβολικό ! Είναι εισιτήριο στον παράδεισο .

Δεν συγκρίνονται με τίποτε. Πετάς. Απογειώνεσαι . Ξαναγίνεσαι νέος .
Θυμάσαι την οικογένεια σου πριν ... δεκαετίες. ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ .
Χάνεις την αίσθηση του χρόνου. Θυμάσαι πράγματα ξεχασμένα.
Ξαναζείς κάθε στιγμή της νιότης. Εκσταση .
Τα λεπτά γίνονται μήνες.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Έτσι για το διάλογο να απαντήσω σε ερωτήματα κι απορίες. Σε άλλα ποστ λοιπόν είχα πει ότι δόξα το Θεό πέρασα κι έφαγα καλά. Δοκίμασα πράγματα,έκανα πράγματα. Ταξίδεψα έμεινα στο εξωτερικό και εκεί συνέχισα το ίδιο μοτίβο. Γνώρισα τον αγοραίο έρωτα σε ένα μπουρδέλο στην Κολοκυνθούς στο Μεταξουργείο. Τα χρόνια πέρασαν και έφτασα σε σημείο να γνωρίζω τα ονόματα και την οικογενειακή κατάσταση των γυναικών που με ενδιέφεραν. Έχω βγει σε μπουζούκια, ταβέρνες , καφέ κλπ με γυναίκες και τσατσαδες των σπιτιών. Πιάτσες τις απέφευγα λόγω ελλιπούς ελέγχου. Όχι ότι δεν τραβήχτηκα κι εκεί. Η χάρη μου έμαθε τι εστί κωλομομπαρο στα στενά της Ζήνωνος και στην Κατερίνη. Κυκλοφόρησα αλά μπρατσετα μπαροβιες σε περιοχή που οι ντόπιοι ακούμπουσαν χιλιάρικα (δραχμές) για να χουφτωσουν η το πολύ καμμία πίπα στην καλύτερη. Στη Θεσσαλονίκη έμαθα όλα τα σπίτια στα Λαδάδικα και τον σταθμό και τα ξενοδοχεία - βιζιταδικα. Έμαθα απο τις ίδιες τις γυναίκες του χώρου πως πρέπει να φέρομαι για βγαίνω κερδισμένος. Μέχρι πάσες πήρα από τέτοιες γυναικες. Ακόμη και πριν καιρό έτσι έκανα. Γυναίκες που κάποιοι δεν "γουστάρανε", δεν ηταν έτσι η αλλιώς η έλεγαν ότι δεν ήταν σωστές ή γενικα δεν... εγώ και μια χαρά πέρναγα και εξτραδακια χωρίς επιπλέον χρέωση ετρωγα. Να μην πω για τις προσφορές που είχα σχετικά είτε για παραπάνω η πράγματα που δεν έλεγαν στο ευρύ κοινό. Άνοιξαν τα στούντιο, κι όπως λέμε πολλές φορές: όταν κάποιοι έμαθαν για τα στούντιο, εγώ έψαχνα για κάτι καινούργιο. Το ίδιο και για τα μασαζαδικα. Έφαγα τις φολες μου, έκανα τα κασκαντεριλικια μου. Ακούω τώρα νέους που μιλάνε για το ένα ή το άλλο, τι πληρώνουν, για την μια την άλλη. Και χαμογελάω. Βέβαια έδω κολλάει και το θέμα με τα ψυχολογικά. Το σάιτ έχει γίνει χώρος αντιπαράθεσης και επιδειξης βλακείας. Βέβαια όχι ότι οι γυναίκες του χώρου είναι σε όλα νορμάλ. Πάμε παρακάτω. Στο εξωτερικό ήταν άλλη η φάση. Έμαθα αλλά κόλπα άλλη νοοτροπία άλλη κουλτούρα. Γενικά ρε φιλαράκια έχω αρκετά για να φτιάξω ταινία. Χωρίς καμμιά ιδέα περιαυτολογιας , προβολής η αλαζονείας έχω δει , κανει και νιώσει πράγματα που πολλοί ακόμη κι αν προσπαθήσουν δεν θα μπορέσουν ούτε να πλησιάσουν. Και για να μη ψάχνετε ρωτώντας, έζησα δέκα χρόνια Αμερική, Καλιφόρνια, τρία χρόνια Φλόριντα, τρία χρόνια Άμστερνταμ. Έφτασα αισίως το εξηκοστό έτος της ζωής μου και μετά από δύο γάμους και δύο παιδιά με δύο εγγόνια, είπα να δώσω περισσότερο βάρος σε αυτούς τους ανθρώπους. Και για τους φίλους που ίσως ρωτήσετε, όχι το εργαλείο δουλεύει ακόμη μια χαρά. Αν αποφασίσω να ξαναβρώ στην πιάτσα, ξέρω και πιο τηλέφωνο θα πάρω και που θα ψάξω να βρω αυτό που θέλω. Ναι το χούι βγαίνει τελευταίο, αλλά πιστεύω όταν θέλουμε κάτι να κάνουμε, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά και το μυαλό να είναι εκεί. Δεν έκοψα το τσιγάρο δύο φορές (ακόμη δεν έχω ξαναρχίσει 18 χρόνια μετά) ούτε μπορείς να λες ότι δοκίμασες εθιστικά πράγματα και έως και τώρα είσαι χωρίς κανένα απ' αυτά να σε τραβάει από το χέρι. Λοιπόν αγαπητοί μου, λέω να σταματήσω εδώ την φλυαρία, βλέπετε υπάρχουν και τα παλικάρια που δεν μπορούν να διαβάζουν μακροσκελή ποσταρισματα, να σας χαιρετήσω όλους , νέους και παλιούς, χωρίς να σας αποχαιρετήσω όμως ....που ξέρετε ίσως κάποια στιγμή ...
Καλο κυνήγι και πάντα με προσοχή!
Γειασάν του μάγκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom