Ένα βραδάκι που καθόμουν σπίτι μου, έψαχνα σε search engines γενικά. Όχι για να βρω κάτι συγκεκριμένο, απλά πως βάζεις ρε αδερφέ ένα keyword "NBA" στο Google, μου ήρθε κατακέφαλα και έβαλα "bourdela" και μου έβγαλε την σελίδα (που τότε μάλιστα ήταν .gr και όχι .com).
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά... μπήκα, έκανα register, έστειλα δειλά-δειλά μερικές ενημερώσεις για Φυλής & Μεταξουργείο και το πράμα εξελίχθηκε κάπως έτσι. And I like it!!!
Ένα βραδάκι που καθόμουν σπίτι μου, έψαχνα σε search engines γενικά. Όχι για να βρω κάτι συγκεκριμένο, απλά πως βάζεις ρε αδερφέ ένα keyword "NBA" στο Google, μου ήρθε κατακέφαλα και έβαλα "bourdela" και μου έβγαλε την σελίδα (που τότε μάλιστα ήταν .gr και όχι .com).
Τα υπόλοιπα είναι γνωστά... μπήκα, έκανα register, έστειλα δειλά-δειλά μερικές ενημερώσεις για Φυλής & Μεταξουργείο και το πράμα εξελίχθηκε κάπως έτσι. And I like it!!!
Απο ένα άλλο forum (αυτοκίνησης) στο οποίο ήμουν μέλος και το πόσταρε ένας για να κάνει χαβαλέ.
Τότε ήταν bourdela.gr και είχε 80 εγγεγραμμένα μέλη ;)
Κι εγώ όταν το είδα για πρώτη φορά έκανα χαβαλέ (ειδικά με τα ratings των μπουρδέλων ), μέχρι που κατάλαβα οτι είναι το καλύτερο, σοβαρότερο και εγκυρότερο site στο Internet και κόλλησα τρελά
Επίσης το site αυτό ευθύνεται για το ξανακύλισμα μου στο βούρκο της ακολασίας και της διαφθοράς , αφού είχα αφήσει το σπορ των μπουρδελογαμισιών για πάνω απο 5-6 χρόνια και το ξαναέπιασα αφου μου έτρεξαν τα σάλια με όσα διάβαζα εδώ μέσα...
Θυμάμαι ακόμα το πρώτο μου post που ρωτούσα τις διαφορές μεταξύ μπουρδέλου και studio
εμενα παντως μου γνωστοποιησε την υπαρξη του σαιτ ενας φιλος που ασχολειται με την τεχνολογια και που δεν εκανε τον κοπο να κανει εγγραφη μεχρι προσφατα, όπου και ανακαλυψε τι εχανε τοσο καιρο και τωρα τον κοροιδευω..