Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν δουλεύει η @Sofia_Magic θα περάσεις καλά, θα ξεσκιστειτεΜάγκες προτείνετε. Για σήμερα για ραντεβού. Από γράφειο για 3ωρο.
Αν δουλεύει η @Sofia_Magic θα περάσεις καλά, θα ξεσκιστειτε
Σε αυτό προσυπογράφω.Αν δουλεύει η @Sofia_Magic θα περάσεις καλά, θα ξεσκιστειτε
Ιταλό-Βραζιλιάνα Alicia.
![]()
Επαιζε εκει,τωρα εχει γεμισει μισες ξενες . Επισης μην δινεις πολυ βαση στις κριτικες που εχει εδω και αλλου ειναι του γνωστου προμοτορα "τορι τορι το προμοτορι" που εφαγε μπαν απο εδω λογω προμο-κριτκων και τωρα τις γραφει αλλουΕγώ που γουστάρω Ελληνίδες, προτιμώ το GGA. Δεν έχω κάτι με τις Ελληνίδες των άλλων γραφείων, αλλά εφόσον το συγκεκριμένο παίζει εκεί μπάλα είναι η καλύτερη επιλογή για να μην κλάψεις τα λεφτά σου. Και νομίζω άλλωστε αποδεικνύεται συνεχώς αυτό. Σε κάθε περίοδο και στιγμή είχε πάντα το καλύτερο Ελληνικό ρόστερ.
Σωστα το ματζικ ομως εχει το ονομα με ελληνιδες που αντεγραφει το cga τα αλλα εχουν απο 1 -2 μετεωριτες ελληνιδεςΝομίζω πλέον παίζουν Ελληνίδες, Ρωσίδες, Λατινες στα γραφεία.
Ισχυει ειτε για τις καλες τους υπηρςσιες ειτε για τις κακες τους και τις ακολουθουνε , δεν αλλαζουν νοοτροπια στην περιπτωση κακων υπηρεσιωνΚάποιες κοπέλες ξεχωρίζουν σε οποίο γραφείο κ αν δουλέψουν
α) για σουηδέζες το ξεχνάμε. Αποκλείεται να υπάρχει προσφορά σεξεργασίας από χώρα με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο προς χώρα με χαμηλότερο. Ακόμα κι αν ερχόταν κάποια, η τιμή θα ήταν απαγορευτική. Και στις χώρες της ΒΔ Ευρώπης, οι σεξεργάτριες είναι από αν. Ευρώπη ή τρίτο κόσμο αν δεν κάνω λάθος, γενικά δεν είναι ντόπιες.προσωπικά θα ήθελα τα γραφεία να φέρουν κάποιες κινέζες, σουηδέζες και λιθουανές
πάντως κάπου πήρε το μάτι μου μια Λιθουανή σε γνωστό γραφείο ψιλομέτρια βέβαιαα) για σουηδέζες το ξεχνάμε. Αποκλείεται να υπάρχει προσφορά σεξεργασίας από χώρα με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο προς χώρα με χαμηλότερο. Ακόμα κι αν ερχόταν κάποια, η τιμή θα ήταν απαγορευτική. Και στις χώρες της ΒΔ Ευρώπης, οι σεξεργάτριες είναι από αν. Ευρώπη ή τρίτο κόσμο αν δεν κάνω λάθος, γενικά δεν είναι ντόπιες.
β) κινέζες ή γενικότερα από Άπω Ανατολή θα ψήφιζα κι εγώ.
γ) οι χώρες της Βαλτικής έχουν επίσης ανέβει από πλευράς βιοτικού επιπέδου. Δεν είναι βέβαια σουηδέζες αλλά κι από κει δεν πρέπει να υπάρχει προσφορά σεξεργασίας.
Διορθώστε με όπου κάνω λάθος.