Socrates009
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2023
- Like
- 4.598
- Πόντοι
- 446
Ωραία κωλομέρια, σιλικονατο στήθος, καλή φαίνεταιΤην Νατάσα την έχει πάρει κάποιος να μου πει?
Ωραία κωλομέρια, σιλικονατο στήθος, καλή φαίνεταιΤην Νατάσα την έχει πάρει κάποιος να μου πει?
Γαμαει μέσα πολύ ωραίο μουνακι μεγαλα απαλα κωλομερια ωραιο στήθος ωραια πιπα αλλά βιαστηκά αλλάζει τησ στάσειςρωτάω αν την έχεις πάρει όχι πως φαίνεται έχω δει φωτό της αλλα τι λέει στο δωμάτιο θέλω να ξέρω
Άλλες, όπως η Σοφία, δεν κάνουν... Μην τυχόν και απατήσουν τον γκόμενο τουςΓιατί να μην κάνει? Εμένα μου είχε κάνει
Από εμφάνιση top. Από υπηρεσίες μάπα. Από Θεσσαλονίκη ξεκίνησε κι επειδή έριχνε φόλες τώρα γυρίζει την επαρχία για να έχει το μονοπώλιο και σίγουρα κέρδη. Μην πετάτε τα λεφτά σας...Ωραία κωλομέρια, σιλικονατο στήθος, καλή φαίνεται
Ααα δεν ήξερα σπάνιο πάντως δυνατή η ΣοφίαΆλλες, όπως η Σοφία, δεν κάνουν... Μην τυχόν και απατήσουν τον γκόμενο τους![]()
Ποια η Νατάσα ναι για μια φορά είναι η περίπτωση τηςΑπό Θεσσαλονίκη ξεκίνησε κι επειδή έριχνε φόλες τώρα γυρίζει την επαρχία για να έχει το μονοπώλιο και σίγουρα κέρδη. Μην πετάτε τα λεφτά σας..
Καλημέρα παίκτη, δώσε πληροφορίες για όσες έρχονται, να μην πετάμε λεφτά.Από εμφάνιση top. Από υπηρεσίες μάπα. Από Θεσσαλονίκη ξεκίνησε κι επειδή έριχνε φόλες τώρα γυρίζει την επαρχία για να έχει το μονοπώλιο και σίγουρα κέρδη. Μην πετάτε τα λεφτά σας...
Γιατι άραγε δεν έχει φωτογραφία???Άντζελα οποίος πάει επειδή δεν έχει φωτός να μας πει πως μοιάζει
Ενασ φιλοσ μου πήγε και ηταν δυνατή στο κρεβάτι!..Γιατι άραγε δεν έχει φωτογραφία???
Δηλώνει 30 είναι γύρω στα 50 , μπορεί και μεγαλύτερη.Μπορεί καποιος να μας πει εντυπώσεις για την Άννα στο studio love ?? Δεν έχει φωτογραφία να μας την περιγράψει λίγο και να μας πει εάν αξίζει επίσκεψη ?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων...