Νέα

Αντίδραση της γυναίκας σε μια πολύ μεγάλη πούτσα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bellylove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 600
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokahontas

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
16
Like
1.730
Πόντοι
3.425
Αυνάνες μου τι ψάχνετε για το πούτσο σας;

Εμένα η γυναίκα μου μια χαρά απολαμβάνει τον πούτσο μου και μετά τη γέννα πονάει πιο πολύ.

Εγώ είμαι της άποψης (από εμπειρίες) ότι μία νορμάλ γυναίκα θα χύνει με έναν νορμάλ μέγεθος πούτσου, ενώ μία ανοργασμικιά πάντα θα αναζητά μεγαλύτερα καβλιά.

Π
 

sakis_11

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Μηνύματα
801
Κριτικές
14
Like
601
Πόντοι
2.077
Όταν ήμουν πιτσιρικάς, την ίδια εποχή που τα είχα με μια Ολλανδέζα (η οποία ήθελε  :knockinb: κάθε μέρα στη κυριολεξία) , ένας κολλητός φίλος  :walkingpenis: γνώρισε μια Ελληνίδα νταρντάνα ψηλή (βυζάρες , μεγάλες μπουτάρες, κολάρα, χερούκλες κλπ.) η οποία είχε "κολλήσει" με το μεγάλο του καβλί. Δεν είχα κάποιο κόμπλεξ απέναντι στον πουτσαρά διότι εγώ βίωνα ταυτόχρονα  :kneel: από τη δικιά μου που έτρεμε από ρίγη όταν έχυνε και μάλιστα εκείνη τη στιγμή κουλουριαζόταν και για λίγα δευτερόλεπτα δεν μπορούσε ούτε να αγγίξω το νινί της από τον οργασμό που είχε (και μάλιστα η πούτσα που έχω είναι φυσιολογική και όχι θηρίο σαν του φίλου μου). Η Ολλανδέζα μου έλεγε συνέχεια οτι δεν είχε ξαναζήσει έτσι με τους προηγούμενους γκόμενους της (να τρέμουν τα γόνατά της και χάνει τον έλεγχο) και με κάλεσε να την επισκεφτώ στη χώρα της....για να μην χαθούμε όταν θα επέστρεφε πίσω στην πατρίδα της.
Η Ελληνίδα είχε πάθει εξάρτηση με το σώμα του φίλου μου και ήταν αγγιστρωμένη επάνω του. Εγώ απορούσα αν την πονούσε μια τόσο μεγάλη ψωλή αλλά μάλλον όχι διότι από ότι έβλεπα αυτή προσπαθούσε να τον κρατήσει με πολύ σέξ για να μην ξενοκοιτά δεξιά και αριστερά γιατί ήταν πράγματι μπεμπάντης (ένα καλοκαίρι κυνηγήσαμε μαζί κάτι τουρίστριες και της τα φόρεσε τα κέρατα της Ελληνίδας), και αυτή συνάμα είχε ανασφάλειες με την εμφάνισή της απέναντι στις αντίζηλες....
 

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Μηνύματα
4.112
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Κάθε περίπτωση διαφορετική.
Ξέρω 2 περιπτώσεις από γνωστές μου που και οι δυο έτρωγαν ξύλο από τους συζύγους :s&m_1: και ψάχνονταν να χωρίσουν αλλά μόλις συζητούσαμε για το μέγεθος του πούτσου και οι δυο έλεγαν πως τον έχουν μεγάλο οι άντρες τους και τους αρέσει το ξεμούνιασμα!!! :walkingpenis:
Τη μια μάλιστα δεν την ένοιαζε που ο άντρας της ξενοπηδούσε!!! :idiot:
Μια άλλη, γνωστή της γυναίκας μου,ελεύθερη, γνώρισε ένα γκόμενο πουτσαρά και την ενοχλούσε. Δεν μπορούσε να πάει στη δουλειά,πόναγε την άλλη ημέρα και αυτός της έλεγε:Δεν είναι τίποτα,θα συνηθίσεις αλλά,αυτή δε συνήθισε και τα χαλάσανε πριν της χαλάσει το μουνί!!!
Για κώλο ούτε λόγος να γίνεται!!!
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.673
Like
1.312
Πόντοι
366
επιστημονικες μελετες αλλα εφεραν στο φως  ;)

.....Επιστήμονες από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας, το Πανεπιστήμιο Μονάς και το Πανεπιστήμιο [size=40pt]Λα Τρομπ[/size] πειραματίστηκαν χρησιμοποιώντας εικόνες
ώστε να εξετάσουν εάν το μέγεθος του πέους επηρεάζει το πόσο ελκυστικό θεωρούν οι γυναίκες το ανδρικό σώμα.

Οι συμμετέχουσες είχαν την τάση να προτιμούν τα πιο «προικισμένα» μοντέλα, ωστόσο οι βαθμολογίες που έδωσαν ήταν υψηλότερες εάν το μεγάλο μέγεθος του πέους συνδυαζόταν με μεγαλύτερο ύψος και μεγαλύτερο πλάτος ώμων.



University of California and University of New Mexico
Study shows the Penis Size Most Women Actually Prefer
The majority of women surveyed also said that they would prefer an average guy with a larger penis than a hot guy with a below average penis.
:thumbsup:
 

apolonas1

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2012
Μηνύματα
8.440
Κριτικές
9
Like
786
Πόντοι
146
νομιζω πως όλες γουσταρουν που και πού μια τεραστια!!!!ακομα και οι ασιατισες
 

Συνημμένα

  • 23c410337.jpg
    23c410337.jpg
    667,9 KB · Εμφανίσεις: 216

MASKAS

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Μηνύματα
19
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζω μερικα μυνηματα παιχτων που γραφουν για το ποσο μεγαλη ειναι η πουτσα του ενος και του αλλου γνωστου, φιλου κλπ. ενας εγραψε με ακριβεια τα εκατοστα. πως ρε ανθρωποι τα μαθατε ολα αυτα? την μετρησατε με τα ματια?
 

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
1.886
Like
1.127
Πόντοι
216
μαγκες καλημερα ενα βραδυ ειχα βγει με μια φιλη μου παιδικη και ειχε φερει και μια φιλη της σε καποια φαση πετυχαινω εναν φιλο που ηταν με μια παρεα αφου μιλαμε λιγο συστηνω τις φιλες μου

Μετα απο λιγο μου λεει η κολλητη ποπο αυτος πρεπει να τον εχει πολυ μεγαλο ... τις λεω μαλακας ειναι δεν ξερω για αυτο που λες ... αλλα που το καταλαβες ... μου λεει κοιτα το παντελονι του ... φυσικα δεν κοιταξα ... αλλα απο οτι ειδα μετα φοραγε τα στενα τρεντυ παντελονια που κυκλοφορουν... τες πα δεν εγινε κατι απλα γενικα απο οτι καταλαβα μετραει να πεταει κατι εκει κατω !!! Οπως μετραει στην γυναικα να εχει τουμανο βυζαρες και κολαρα !
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.947
Κριτικές
1
Like
5.465
Πόντοι
2.356
Στις τσόντες όλα είναι όμορφα! :grin:

 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.568
Like
2.881
Πόντοι
506
εριξα μια ματια σε γερμανικα γυναικεια φορουμ για να δω τι λενε

........τα συμπερασματα δικα σας


Penisgröße wichtig...........??
Μετράει το μέγεθος...........??

[size=8pt]tiana_12482183
9. November 2005 um 16:47
Ja,
man kann sich nur wiederholen: die Penisgröße ist sehr wichtig beim Sex.[/size]
Ναι,
το μέγεθος του πέους παίζει σπουδαίο ρόλο στο σέξ.



[size=8pt]koellegirl2
9. November 2005 um 17:11
Jawohl! In mehrerlei Hinsicht!
Die Größe ist wichtig, natürlich aber auch der Mann der dranhängt.[/size]

Βεβάιως! Από οποιαδήποτε άποψη!
Το μέγεθος είναι σημαντικό, οπωσδήποτε όμως παίζει ρόλο και το υπόλοιπο σώμα του άντρα.


[size=8pt]dua_12700853
9. November 2005 um 18:07
Wie oft wurde das Thema eigentlich schon durchgekaut?
Jaaaaaaa die Penisgrösse ist wichtig. Weil ein Mini-Penis einfach nichts bringt.[/size]

Καλά, πόσες φορές θα το ξανασυζητήσουμε αυτό το θέμα?
Ναιιιιιιι το μέγεθος του πέους είναι σημαντικό. Γιατί αν ο άλλος έχει μικροσκοπική πούτσα δεν νιώθεις απολύτως τίποτα κατά τη διάρκεια του σεξ.



[size=8pt]Jana_22J
Antwort #59 am 09.12.2017 um 10:18 Uhr
Ganz klares ja! Bin Fan von dicken und großen Schwänzen. Hab auch grade erst vor ner Woche Schluss gemacht mit einem Kerl, weil der Schwanz nicht groß genug war. Ab 18-19cm is ok[/size]

Ξεκάθαρa ναι! Είμαι φαν των χοντρών και μεγάλων εργαλείων. Μάλιστα πριν λίγο καιρό τα χάλασα με έναν επειδή το πέος του δεν ήταν αρκετά μεγάλο.
Από 18-19cm και βάλε είναι ok το μέγεθος


[size=8pt]Rebecca
Antwort #61 am 01.05.2018 um 10:17 Uhr
Man weiß es ja vorher nicht. Wichtig ist das Mann damit umgehen kann. Was hilft ein Riesenschwanz wenn er nicht steht und schnell kommt?
Aber natürlich, ein schöner großer Schwanz, wenn er richtig damit umgeht und ordentlich ficken kann….. es wäre gelogen, wenn das nicht jede Frau mal erleben möchte.[/size]

Κοίτα, δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβει ο άλλος στο παντελόνι. Σημαντικό είναι ο άντρας να ξέρει να χειρίζεται το εργαλείο του.
Τι να την κάνεις την τεράστια πούτσα αν δεν του σηκώνεται ή αν χύνει πολύ γρήγορα;
Βέβαια, από την άλλη, ένας μεγάλος και όμορφος πούτσος, ειδικά αν ο άντρας ξέρει να τον χειρίζεται σωστά και μπορεί να γαμάει καλά....θα 'ταν μεγάλο ψέμα, αν μια γυναίκα έλεγε ότι δεν θέλει να νιώσει έστω και μια φόρα στη ζωή της έναν μεγάλο πούτσο.


[size=8pt]Paula
Antwort #2 am 04.05.2014 um 13:37 Uhr
ich ficke viel mit Amerikanern und da am liebsten mit Schwarzen. Dachte immer die haben die größten Riemen, ist wahrscheinlich auch so mit einigen Ausnahmen. Ich hatte einen weißen Stecher aus Texas mit einem 25cm Riemen. Das war mein Größter. Ich dachte wenn er reingesteckt hat, mir zerreißt das Becken. Aber er hat es geschafft mit der Zeit mit diesem Monsterschwanz schmerzfrei meinen Arsch zu ficken und dann wird es extrem geil von so einem Stachel gepfählt zu werden.[/size]

Γαμιέμαι αρκετά συχνά με Αμερικανούς άντρες, κατά προτίμηση με μαύρους. Πάντα πίστευα ότι αυτοί έχουν τα μεγαλύτερα εργαλεία, και μάλλον έτσι θα ναι πλην κάποιον εξαιρέσεων. Είχα έναν λευκό γαμιά από το Τέξας που είχε 25αρα πούτσα. Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος που έφαγα. Όταν μου τον έβαζε πίστευα ότι θα σκιστεί η λεκάνη μου. Όμως, προς έκπληξή μου, με την πάροδο του χρόνου κατάφερε με αυτή την τερατώδη πούτσα να με γαμάει από τον κώλο χωρίς να πονάω υπερβολικά και φυσικά τότε η καύλα φτάνει στην αποκορύφωση όταν νιώθεις να σε παλουκώνει ένα τέτοιο εργαλείο.

[size=8pt]Janine
Antwort #21 am 13.08.2014 um 17:23 Uhr
5 mal 20 cm, ist schon Wahnsinn beim Anblick und dann noch Schwänze die größer sind, oh oh.[/size]

5 επί 20cm είναι τρέλα και μόνο που τα βλέπεις. Πούτσες που είναι ακόμα μεγαλύτερες, μεγάλη καύλα οoh oh

[size=8pt]Evelin
Antwort #24 am 09.10.2014 um 15:59 Uhr
Ein Schwanz in der Fotze kann nicht lang und dick genug sein.[/size]

Μια πούτσα στο μουνί ποτέ δεν μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη και χοντρή.

[size=8pt]Carina
Antwort #3 am 18.06.2014 um 12:57 Uhr
Kann ich voll und ganz verstehen. Ein dicker Riesenschwanz füllt einen einfach komplett aus und reitet einen fast immer sicher zum Orgasmus.[/size]

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ένας παχύς και τεράστιος πούτσος σε γεμίζει ολοκληρωτικά και ιππεύοντας σχεδόν πάντα φτάνεις σε οργασμό.

[size=8pt]Nadine
Antwort #5 am 18.06.2014 um 18:15 Uhr
Zum Ficken will ich auch nur die richtig großen Stangen. Mit den kleinen mache ich andere Sachen.[/size]

Για να γαμηθώ και εγώ προτιμώ μόνο τα μεγάλα καυλιά. Τι να τα κάνω τα μικρά.

[size=8pt]Veritas
Antwort #18 am 16.04.2015 um 16:47 Uhr
War als Helferin in Afrika. Habe Schwänze noch und noch gesehen. Die haben wirklich sehenswerte Riemen. Glänzen prächtig und sind immer bereit abzusamen. Weiss auch nicht, wo die diese Menge an Saft hernehmen, zumal sie sparsam essen. Selbst halb Verhungerte können noch gewaltig abspritzen. Sie saugen sich schon sehr früh gegenseitig, haben da keine Hemmungen, gehört dazu das gegenseitige Wichsen und Saugen. Nun, die Längsten habe ich im Sudan gesehen, eigentlich im Südsudan. Die hatten wahre Pferdeschwänze, reichten bis zu den Knien. Die Frauen fürchteten sich davor.[/size]

Ήμουν εθελόντρια βοηθός στην Αφρική. Εκεί είδα πάρα πολλές πούτσες. Πράγματι έχουν αξιόλογα εργαλεία. Γυαλίζουν έντονα και είναι πάντα έτοιμα να χύσουν. Δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται και έχουν τόσο πολύ σπέρμα, ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι τρώνε ελάχιστα. Ακόμα και κατάλιγνοι και σχεδόν μισοπεθαμένοι άντρες εκσπερματώνουν θεαματικές ποσότητες.
Λοιπόν, τις μεγαλύτερες τις είδα στο Σουδάν, για την ακρίβεια στο Ανατολικό Σουδάν. Αυτοί εκεί είχαν πραγματικές αλογόπουτσες, έφταναν μέχρι το γόνατο.
Οι γυναίκες σε εκείνα τα μέρη είχαν μεγάλο τρόμο και φοβόντουσαν αυτές τις πούτσες.


[size=8pt]Franzy_13
Antwort #28 am 19.01.2016 um 14:20 Uhr
Gehe noch zur Berufsschule und da haben wir auch einige Blacks, die haben schon lange dicke Schwänze. Wir Mädels lassen uns von denen auch gerne besteigen.[/size]

Πάω ακόμα στο επαγγελματικό σχολείο. Εκεί έχουμε και κάποιους Blacks, πράγματι έχουν μεγάλους και χοντρούς πούτσους. Σχεδόν όλα τα κορίτσια γουστάρουμε πολύ και ευχαρίστως καθόμαστε να μας γαμήσουν.

[size=8pt]Maria
Antwort #42 am 18.09.2016 um 00:30 Uhr
Bin aus Berlin, 28 und ficke gerne mit neuen Männern. Überwiegend lasse ich Schwarzafrikaner ran, aber nicht nur. Also habe ich den Vergleich.
Die schwarzen Schwänze sind nicht immer die Riesenmonster, aber im Schnitt sehr stattlich. Bei vielen Dutzend Afrikanern war nur ein wirklich kleiner Schwanz dabei. Verglichen mit weissen Schwänzen sind sie etwas grösser.
Meine Freundinnen haben die gleiche Erfahrung gemacht.
Absolute Spitze waren Senegalesen, davon hatte ich drei.[/size]

Είμαι από το Βερολίνο, 28ετών και γαμιέμαι συχνά με διάφορους νέους άντρες. Συνήθως προτιμώ μαυροαφρικανούς, όμως όχι μόνο. Έτσι λοιπόν μπορώ να κάνω την σύγκριση.
Οι μαύρες πούτσες δεν είναι πάντα τεράστια θηρία, ωστόσο κατά κανόνα είναι αξιόλογα παλαμάρια. Έκανα σέξ με δωδεκάδες μαύρους και από όλους αυτούς μόνο ένας είχε πραγματικά μικρή πούτσα. Αν συγκρίνω με τις λευκές πούτσες πρέπει να πώ ότι οι μαύρες είναι λίγο μεγαλύτερες.
Μάλιστα οι φίλες μου έχουν κάνει τις ίδιες εμπειρίες όπως και εγώ.
Απόλυτη κορυφή ήταν οι Σενεγαλέζοι, γνώρισα και ευχαριστήθηκα τρείς από αυτούς.

 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.490
Πόντοι
2.356
πωπω μετα απ'ολα αυτα πώς να μην εχουν γινει ευνουχοι και cucks οι γερμανοι. Απο τη μια μερια τους αξιζει αλλα απο την αλλη τους λυπαμαι. Ειχαν μια αρκετα αξιολογη ιστορια ως πολεμιστες παλια. Οι προγονοι τους εσκιζαν τους ρωμαιους στα μαυρα δαση και οι γυναικες τους τωρα σκιζονται απο μαυρες πουτσες. Οπως καταντησαν και οι σουηδοι. Απολυτη ντροπη για τους ευρωπαιους.
 

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Μηνύματα
1.458
Like
1.454
Πόντοι
216
το μεγεθος παιζει πολυ σημαντικο ρολο για μενα γτ αν ειναι μικρο δεν καταλαβαινεις τιποτα..παιζει ρολο πιστευω και η ανατομια του κολπου αλλες ειναι πιο ελαστικες και θελουν μεγαλυτερα μεγεθη αλλες οχι, καποια μ ειπε οτι ο κολπος παιρνει το μεγεθος του πεους με το οποιο ερχεται σε επαφη συχνοτερα μπορει να ισχυει και αυτο αλλα γενικοτερα με μικρα μεγθη κατι λειπει και με τρομακτικα μεγαλα πονας αντε βρες τωρα πεος να σου ταιριαζει και ειναι και εκπληξη για μας τις γυναικες δεν ξερουμε τι θα μας βρει με καθε νεο συντροφο..

απο ελληνικο φορουμ.................
 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.823
γνωστη μου 25 ετων τοτε τα ειχε με ένα παιδι σχεδόν 1 χρονο,καλο παιδι ελεγε αλλα μας εκμυστηρευοταν εμπιστα ότι ειχε υπερβολικα μικρο πεος όταν το πρωτοειχε δει ηταν  λεει πεσμενο ηταν 3 εκατοστα περιπου και όταν εφτανε σε στυση με το ζορι εφτανε τα 8 αλλα η γνωστη δεν το απολαμβανε το σεξ και ολο του επερνε τσιμπουκι αφου πολλες φορες που αναβε του παιρνε τσιμπουκι τον τελιωνε επίτηδες για να μην τη γαμησει μιας και μας ελεγε ολο προσποιούταν όταν το εκαναν κανονικα,ενω τον αγαπαγε όπως ελεγε αρχιζε η γκομενα και αφηνιαζε κοιταγε κρυφα τσοντες με μεγαλα πεοι αυνανιζοταν κρυφα από το αγορι της γενικα δεν της αρεσε το σεξ μαζι του ειχε παρει 20αρι δονητή μετα ωσπου τα φτιαχνει με έναν ποντιο  και μια φορα όπως ειχαν αναψει το εκανε μαζι καταγαμηθηκε ενώ τον αλλον δεν το ειχε χωρισει μετα αισθανοταν τυψεις πηγε και χωρισε το παιδι με δικαιολογια αλλα νταλλων και μετα με τον ποντιο ξεσκιστηκε η καριολα αφου ο ποντιος τα εφτυσε,και μας ελεγε και καμαρωνε για το 18αρι καβλι του ποντιου.
 

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Μηνύματα
18.303
Κριτικές
9
Like
7.823
γνωστη μου 25 ετων τοτε τα ειχε με ένα παιδι σχεδόν 1 χρονο,καλο παιδι ελεγε αλλα μας εκμυστηρευοταν εμπιστα ότι ειχε υπερβολικα μικρο πεος όταν το πρωτοειχε δει ηταν  λεει πεσμενο ηταν 3 εκατοστα περιπου και όταν εφτανε σε στυση με το ζορι εφτανε τα 8 αλλα η γνωστη δεν το απολαμβανε το σεξ και ολο του επερνε τσιμπουκι αφου πολλες φορες που αναβε του παιρνε τσιμπουκι τον τελιωνε επίτηδες για να μην τη γαμησει μιας και μας ελεγε ολο προσποιούταν όταν το εκαναν κανονικα,ενω τον αγαπαγε όπως ελεγε αρχιζε η γκομενα και αφηνιαζε κοιταγε κρυφα τσοντες με μεγαλα πεοι αυνανιζοταν κρυφα από το αγορι της γενικα δεν της αρεσε το σεξ μαζι του ειχε παρει 20αρι δονητή μετα ωσπου τα φτιαχνει με έναν ποντιο  και μια φορα όπως ειχαν αναψει το εκανε μαζι καταγαμηθηκε ενώ τον αλλον δεν το ειχε χωρισει μετα αισθανοταν τυψεις πηγε και χωρισε το παιδι με δικαιολογια αλλα νταλλων και μετα με τον ποντιο ξεσκιστηκε η καριολα αφου ο ποντιος τα εφτυσε,και μας ελεγε και καμαρωνε για το 18αρι καβλι του ποντιου.
με λιγα λογια αν η γυναικα γκομενα σας σας παιρνει συνεχεια τσιμπουκι και προτιμάει το τσιμπουκι απο το σεξ,υπαρχει φοβος να μην ευχαριστιεται με το πεος σας ειτε λογο μεγέθους ειτε λογο τεχνικης η διαρκειας.
 

Pornofan

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2019
Μηνύματα
5.753
Like
8.490
Πόντοι
2.356
Βεβαια αν προσεξει κανεις ημερομηνιες, για να βαλει 13 posts απο ξεκωλιαρες γερμανιδες, εφτασε πισω στο 2005. Οποτε σιγουρα υπαρχουν αυτες οι πηγαδομουνες αλλα μπορει και να μην ειναι ο κανονας ή οι περισσοτερες. Απο την αλλη μερια βεβαια βλεπουμε την αξια της "πατριαρχιας", της "οπισθοδρομικης" κοινωνιας και της θρησκειας, που προστατευαν τους ανδρες απο τετοιες πουταναρες. Φαντασου τωρα να πας να παντρευτεις καμια που στο παιζει φυσιολογικο, καλο κοριτσι και να εχει αρπαξει τη μιση σενεγαλη... (και μετα να αναρωτιεσαι και γιατι δεν ικανοποιειται στο σεξ χαχαχα)
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.947
Κριτικές
1
Like
5.465
Πόντοι
2.356
What a slut, lol. :grin:


 
OP
OP
bellylove

bellylove

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2013
Μηνύματα
668
Like
49
Πόντοι
6
Ενδιαφέρον θα είχαν οι απόψεις των γυναικών του φόρουμ...
 

AlertWho

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2019
Μηνύματα
3
Like
0
Πόντοι
0
Λένε φυσιολογικό μέγεθος 15-18
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom