Αν συμφωνούν όλες οι πλευρές τίποτα νομίζω δεν είναι δύσκολοΛαμβάνοντας υπόψιν ότι εκείνη είναι σε γραφείο μ φαίνεται δύσκολο βέβαια να έρθουμε σε τέτοια συνεννόηση
Conflict of interests and all haha
Θέληση να υπάρχει...
Αν συμφωνούν όλες οι πλευρές τίποτα νομίζω δεν είναι δύσκολοΛαμβάνοντας υπόψιν ότι εκείνη είναι σε γραφείο μ φαίνεται δύσκολο βέβαια να έρθουμε σε τέτοια συνεννόηση
Απαντάω σε όλους αγάπηΆννα για να κλείσουμε ραντεβού μαζί σου πως μπορούμε γιατί δεν απαντάς στο V Μπερ για ραντεβού είναι ένα μήνα να περιμένουμε
Γι'αυτό σε γουστάρω,είσαι ήρεμη δύναμη, χαλαρή και άνετη..Αααα μην προτρεχουμε
Πως ξέρεις ότι η @Maria δεν θα εκπαιδεύει εμένα
@anna που είσαι βρε κορίτσι σήμερα???
Απαντάω σε όλους αγάπη
Αν είχες στείλει καιρό πριν ξαναστείλε μ
Έχω 400 αδιαβαστες συνομιλίες σε 5 μέρες
Αστην να διαβάσει, θα την εξετάσω εγω!Εχει διαβασμα το κοριτσι!
Αστην να διαβάσει, θα την εξετάσω εγω!
Την έχω δει την φωτό για αυτό το ανέφεραΈχω βάλει πιο παλιά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αναγειασου
δεν ξέρω τι παίζει αλλά άκουσα γαλακτομπούρεκο...Εγώ κ η @Sexyjoanna επιτρέπεται να αλληλοκεραστουμε γαλακτομπούρεκο τουλάχιστον?
δεν είναι θέμα...Λαμβάνοντας υπόψιν ότι εκείνη είναι σε γραφείο μ φαίνεται δύσκολο βέβαια να έρθουμε σε τέτοια συνεννόηση
Πάρε νταβ ......ε γραμματέαΑγόρια μ καταλαβαίνω δεν κρατιέστε αλλά αν μ στέλνετε κ εδώ κ βαιμπερ κ WhatsApp δεν βγαίνει καλύτερη άκρη πιο πολύ μπερδεύεται το θέμα
Τα ραντεβού μ κλείνονται κατά προτίμηση μέσω βαιμπερ
Όχι από εδώ
αν δεν έχετε λάβει απάντηση ξαναστείλετε μ δεν το κάνω επίτηδες
Λίγη υπομονουλα παρακαλώ πολύ είναι τεράστιος ο όγκος των μηνυμάτων και έχω κ άλλα πράγματα π κάνω μέσα στη μέρα δουλειά/σχολή κ τα κάνω όλα μόνη μ οπότε λιιιιγη κατανόηση παρακαλώ πολύ μαναρια μου
καλα ενταξειΑγόρια μ καταλαβαίνω δεν κρατιέστε αλλά αν μ στέλνετε κ εδώ κ βαιμπερ κ WhatsApp δεν βγαίνει καλύτερη άκρη πιο πολύ μπερδεύεται το θέμα
Τα ραντεβού μ κλείνονται κατά προτίμηση μέσω βαιμπερ
Όχι από εδώ
αν δεν έχετε λάβει απάντηση ξαναστείλετε μ δεν το κάνω επίτηδες
Λίγη υπομονουλα παρακαλώ πολύ είναι τεράστιος ο όγκος των μηνυμάτων και έχω κ άλλα πράγματα π κάνω μέσα στη μέρα δουλειά/σχολή κ τα κάνω όλα μόνη μ οπότε λιιιιγη κατανόηση παρακαλώ πολύ μαναρια μου
Δεν έχω καν κάνει ραντεβουυυκαλα ενταξει
με απογοητευσες
πρωτον δεν μου εγραψες για επαναληπτικο
δευτερον με αφησες μα τα σοροπια να περιμενο γαλακτομπουρεκο
this mean war
Δεν έχω καν κάνει ραντεβουυυ
Ήμουν αδιαθετη κ σήμερα είχα πολύ διάβασμα για σχολή
Απλά ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΎΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΜΗΝΎΜΑΤΑ
εννοείται θα σ πω
Κυριολεκτικά χάνομαι στον ογκοΕγώ σου έχω στείλει 3 φορές και δεν απάντησες. Τις δύο ούτε καν το διάβασες.
Λογικό να υπάρχουν πολλά μηνύματα !
Ok. Check pmΚυριολεκτικά χάνομαι στον ογκο
Αν θέλεις πες μ τον αριθμό σ να το τσεκαρω
Κυριολεκτικά χάνομαι στον ογκο
Αν θέλεις πες μ τον αριθμό σ να το τσεκαρω
Αν είσαι και παπας με την αράδα σου θα πας.Παρε νουμερακι και περίμενε στη σειρά σου.καλα ενταξει
με απογοητευσες
πρωτον δεν μου εγραψες για επαναληπτικο
δευτερον με αφησες μα τα σοροπια να περιμενο γαλακτομπουρεκο
this mean war
δεν διαβαζεις σωσταΑν είσαι και παπας με την αράδα σου θα πας.Παρε νουμερακι και περίμενε στη σειρά σου.