gpikasso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 17.889
- Πόντοι
- 8.695
Έτσι, έλα στους παππούδες που ξέρουν να εκτιμούν!!Όχι απλά είναι ο λόγος που λέω ότι δεν προτιμώ πιτσιρικάδες, περίσσιο θράσος
Έτσι, έλα στους παππούδες που ξέρουν να εκτιμούν!!Όχι απλά είναι ο λόγος που λέω ότι δεν προτιμώ πιτσιρικάδες, περίσσιο θράσος

Όταν πιπωνει η Άννα να σέβεστε...Μια διευκρίνιση γιατί κάπου έχετε μπερδευτεί κάποιοι, δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι που θα ανεχθώ όσο εγώ κάνω πχ στοματικό να κάθεται ο πελάτης στο κινητό του σκρολαροντας η κάνοντας οτιδήποτε άλλο τέλος πάντων, α) γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά υποτιμητικό and I'm not the kind of girl (even when working) that will put up with that και β) όταν κρατάς το κινητό σου πως μπορώ εγώ να ξέρω φίλε μου ότι δεν με βιντεοσκοπεις?
Ευτυχώς δεν είναι κάτι που μου έχει τύχει συχνά αλλά επειδή προέκυψε μια περίπτωση που του φάνηκε κ περίεργο κιόλας όταν του ζήτησα να το αφήσει για να συνεχίσουμε ξεκαθαρίζω ότι αυτή η συμπεριφορά ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΉ για μένα.
Χρησιμοποίησα εγώ το κινητό μου όσο μου έκανες στοματικό? Στο διάλειμμα for all i care βγάλε κ λάπτοπ....ενω οταν γινεται αυτο το ιδιο απο την εργαζομενη, (βλεπε κριτικη μου προ μηνων) τοτε ολα καλα.
συνεχιστε τωρα οι γνωστοι να δουμε ποση πλακα εχετε.
αντε γιατι βαριεμαι σημερα.![]()
Φιλε στη κριτικη σου γραφεις και λες οτι πηρε το κινητο μετα οχι κατα τη διαρκεια οποτε δε κολλαει αυτο που λες ειναι εντελως ακυρο...ενω οταν γινεται αυτο το ιδιο απο την εργαζομενη, (βλεπε κριτικη μου προ μηνων) τοτε ολα καλα.
συνεχιστε τωρα οι γνωστοι να δουμε ποση πλακα εχετε.
αντε γιατι βαριεμαι σημερα.![]()
Όχι ακόμη ενεργή μέχρι δέκα Αυγούστου!!Παιδιά μην το κάνουμε τόσο big deal, να αλλάξουμε θέμα!! Αυτό που θέλει να πει το κορίτσι είναι πως δείχνει ασέβεια και είναι ντακαβλε αυτή να κάνει στοματικό και ο άλλος να ασχολείται με το κινητό! Ε δίκιο δεν έχει? Τι συζητάμε τώρα τα αυτονόητα? Αρέσει σε κανέναν να γλύφει και η άλλη να κοιτάει το ταβάνι αμετοχη η ποσο μαλλον το κινητό? Ήμαρτον ούτε τα βασικά και μετά θα πει κάποιος οτι δεν παίρνει πρωτοβουλίες η κάθεται σαν αγγουρι.. Αφού δεν συμμετέχεις εσύ ίδιος ρε man τι απαιτήσεις έχεις??? Δεμ μιλάω για προσωπικά για την Άννα γενικόείναιτο σχόλιο...Ήμαρτον να συζητάμε τα βασικά και τα αυτονόητα, πάμε παρακάτω! Καλωσόρισες κορίτσι μου νόμιζα οτι ήσουν διακοπές!
Ε θα τα πούμε από κοντά τότε ! Με ενδιαφέρει πολύ η άποψή σου επι του θέματος!Όχι ακόμη ενεργή μέχρι δέκα Αυγούστου!!
αυτο για καποιο λογο , ρωτωντας και αλλες κοπελες , μου το χουν αναφαιρει , γιατι ρωτουσα ποιες ηλικιες προτιμουν σαν παρτενερ , κ μου παν μεγαλυτερους γιατι οι νεοι γινονται αυθαδειςΌχι απλά είναι ο λόγος που λέω ότι δεν προτιμώ πιτσιρικάδες, περίσσιο θράσος
Ισχύει πάρα πάρα πολύ. Έχουν πολύ φουσκωμένα μυαλάαυτο για καποιο λογο , ρωτωντας και αλλες κοπελες , μου το χουν αναφαιρει , γιατι ρωτουσα ποιες ηλικιες προτιμουν σαν παρτενερ , κ μου παν μεγαλυτερους γιατι οι νεοι γινονται αυθαδεις
Το ξεμουνιασμα είναι ο λόγος.....πιο λιανα ο αριθμός κσι η ένταση των παλινδρομησεων....χαρακτηριστικό των νεοπων φικι φικι παιδιώνΌχι απλά είναι ο λόγος που λέω ότι δεν προτιμώ πιτσιρικάδες, περίσσιο θράσος
Με τις αντοχές μου δεν έχω κανένα θέμα ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ξεμουνιασμα όπως λες όμως θέλει κ μια προετοιμασία γιατί αλλιώς απλώς πονάς την κοπέλα, κ αν δεν είσαι σαδιστής δεν είναι αυτός ο σκοπός σου.Το ξεμουνιασμα είναι ο λόγος.....πιο λιανα ο αριθμός κσι η ένταση των παλινδρομησεων....χαρακτηριστικό των νεοπων φικι φικι παιδιών
Ενω...υποτίθεται....οι γηραιότεροι είναι πιο σιγανοι και με λιγότερες επαναλήψεις....
Κ που να ξέραν μερικές....
Συμφωνώ στο δεύτερο....απόλυτα....Με τις αντοχές μου δεν έχω κανένα θέμα ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ξεμουνιασμα όπως λες όμως θέλει κ μια προετοιμασία γιατί αλλιώς απλώς πονάς την κοπέλα, κ αν δεν είσαι σαδιστής δεν είναι αυτός ο σκοπός σου.
επισης μου εχουν πει κοριτσια , πως ειναι πιο περιποιητικοι και σεβαστικοι απεναντι τους , σε αντιθεση με τους μικρους που ειναι και αγαρμποιΙσχύει πάρα πάρα πολύ. Έχουν πολύ φουσκωμένα μυαλά
Παρτη τηλέφωνο μωρεεεεεεεΚαλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:00
αυτο που εχω εισπραξει σαν feedback απο κοριτσια του χωρου ειναι πως ειμαι /ημουν πολυ ευγενικος και η απαντηση μου ειναι πως δε γινεται αλλιως αν δε ξερεις τα κουμπια της παρτενερ , τι της αρεσει ή οχι . και το ζητημα ειναι να περασει κ η κοπελα καλα .Με τις αντοχές μου δεν έχω κανένα θέμα ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ξεμουνιασμα όπως λες όμως θέλει κ μια προετοιμασία γιατί αλλιώς απλώς πονάς την κοπέλα, κ αν δεν είσαι σαδιστής δεν είναι αυτός ο σκοπός σου.
Δεν υπάρχει διαθεσιμότητα για σήμεραΚαλησπέρα, στείλε μου να κανονίσουμε απόψε μετά τις 22:00
Ακριβώς! Ξέρουν πως να φερθούν σε μια γυναίκα και να την κάνουν να νιώσει ωραίαεπισης μου εχουν πει κοριτσια , πως ειναι πιο περιποιητικοι και σεβαστικοι απεναντι τους , σε αντιθεση με τους μικρους που ειναι και αγαρμποι
Συμφωνώ απόλυτα!αυτο που εχω εισπραξει σαν feedback απο κοριτσια του χωρου ειναι πως ειμαι /ημουν πολυ ευγενικος και η απαντηση μου ειναι πως δε γινεται αλλιως αν δε ξερεις τα κουμπια της παρτενερ , τι της αρεσει ή οχι . και το ζητημα ειναι να περασει κ η κοπελα καλα .
πιο hardcore γινεται με την σχεση σου που γνωριζει ο ενας τον αλλο, γουσταρουν και οι 2 με κοινη συναινεση και καθε φορε μπορουν να δοκιμαζουν διαφορα σεναρια !