rsotos7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 27
- Like
- 8.384
- Πόντοι
- 3.446
Μπορει να εισαι αεκτζης αλλα τιμιος.Λες θα παω γηπεδο οχι bill.Τοτε θα είμαστε γήπεδο και μετά θα κλείσει η φωνή μας...
Μπορει να εισαι αεκτζης αλλα τιμιος.Λες θα παω γηπεδο οχι bill.Τοτε θα είμαστε γήπεδο και μετά θα κλείσει η φωνή μας...
Ε ναι , πρώτα το γήπεδο και μετά η συνάντηση με το κορίτσι... προηγείται η τσόντα του πραγματικού σεξ!Τοτε θα είμαστε γήπεδο και μετά θα κλείσει η φωνή μας...
Διπλωματικη απαντηση γιατι εχεις περαση σε ολες τις ταξεις των φιλαθλων.Αααα δεν παίρνω θέση εγώ σε αυτά
Όποιος το αξίζει να το πάρει
Προδιδετε την ομαδα σας τοσο ευκολα ωρε;Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλεις bill . Αμα Οργανώσω καμία παρτουζαρα με τίποτα Ρωσίδες???
Θα σε κάνουμε εμείς ΑΕΚ!!!Αααα δεν παίρνω θέση εγώ σε αυτά
Όποιος το αξίζει να το πάρει
Ολα μεσα στη ζωη ειναι.Προχωραμε.Ζωη σε λογους σας.Δυστυχώς......Είναι πολύ λεπτή η θέση μου ας πούμε....
Να το προσεξεις αυτο.Εγω στη θεση σου θα τον μπλοκαρα.Εντωμεταξύ κάποιος μου έστειλε σε pm ένα βίντεο με μια μαύρη πούτσα και να την γλύφει Jennifer White.
Εαν δεν το εκανες θα αναγκαζοσουν να φωναξεις βοηθεια γειτονοι η τρυπα μου δεν γλιτωνειΠάτησα αποχώρηση...
ακου να δειςΚοίτα τεχνικά εγώ δεν είμαι όρθια χαχα
Λυσσαξες βρε..θα πάρω την Αννουλα να παμε για καφε κι εσύ θα μείνεις χωρίς πιπα & γλυκόακου να δεις
παρε θεση ετσι;
γαλακτομπουρεκο μονο σε μενα
αντε
σε συγχωρησα που πηγες με το πουστη τον @lagonisian αλλα αν δωσεις γαλακτομπορεκο απο τα χερακια σου σε αλλον θα μας παιζουν τα καναλια
θα γινει γαλακτομπουρεκοκτονια
κι εσυ και η @Sexyjoanna
Θα συνεχισω την ακυρη συζητηση μας @Bathory10,και θα σου πω πως πολυ καλα εκανεςΑπλά με ρώτησε άμα με φτιάχνει το θέαμα![]()
χωρις πιπα ας μεινωΛυσσαξες βρε..θα πάρω την Αννουλα να παμε για καφε κι εσύ θα μείνεις χωρίς πιπα & γλυκό
Επειδή εμενα άλλη ειναι η αδυναμία μου και όχι η πιπα... εχω καμια δεκαρια τέτοιες στο σπίτι...
χαχα Ρε αρχοντα τι μας θυμισες τωρα. Αμουνιτις κατα τον Μανολο Μαυροματη , που ντρεποταν να το πει κανονικα στις μεταδοσειςΕπειδή εμενα άλλη ειναι η αδυναμία μου και όχι η πιπα... εχω καμια δεκαρια τέτοιες στο σπίτι...
![]()
Μετά έγινε pedro σκετο...το munitis το καταπιαν οι σπικερς... και σου'χω και άλλο... Munitis , κλέβει την μπάλα από τον Καπούτσο!!χαχα Ρε αρχοντα τι μας θυμισες τωρα. Αμουνιτις κατα τον Μανολο Μαυροματη , που ντρεποταν να το πει κανονικα στις μεταδοσεις
σκαλονι στο μουνιτιςΜετά έγινε pedro σκετο...το munitis το καταπιαν οι σπικερς... και σου'χω και άλλο... Munitis , κλέβει την μπάλα από τον Καπούτσο!!
![]()
Εγώ κ η @Sexyjoanna επιτρέπεται να αλληλοκεραστουμε γαλακτομπούρεκο τουλάχιστον?ακου να δεις
παρε θεση ετσι;
γαλακτομπουρεκο μονο σε μενα
αντε
σε συγχωρησα που πηγες με το πουστη τον @lagonisian αλλα αν δωσεις γαλακτομπορεκο απο τα χερακια σου σε αλλον θα μας παιζουν τα καναλια
θα γινει γαλακτομπουρεκοκτονια
κι εσυ και η @Sexyjoanna