ioannisp71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 20
- Like
- 45.078
- Πόντοι
- 8.927
Καλημερα καυλα μου !!! Καλη Κυριακη να εχεις !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

καλησπέρα μωρό μου ❤❤❤❤Καλημέρα αστεράκι.
αχ οπότε θέλεις μωρό μου ❤❤❤❤❤Καλημέρα κούκλα!!! Μπορεί να μην έχει τύχει ακόμα να τα πούμε εμείς οι δύο απο κοντά αλλά από τις φωτο που βλέπω... Είσαι λατρεία δικιά μας...
σε ευχαριστωωωωωω❤❤❤❤❤Καλημερα καυλα μου !!! Καλη Κυριακη να εχεις !!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ απολύτως!Το.ιδιο επιθυμώ και δια εσάς!![]()
![]()
![]()
:jelous:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

εντάξει εγώ είμαι τυχερός μου το είπε 1μιση ώρα νωρίτερα..και σε πόσους άλλους ακόμαΚαλή η Άννα! Κλείνεις ραντεβού και στο ακυρώνει 20 λεπτά νωρίτερα..Πριν 20 μέρες μου συνέβη...
εντάξει εγώ είμαι τυχερός μου το είπε 1μιση ώρα νωρίτερα..και σε πόσους άλλους ακόμα
Στο μυαλό πάντως είναι γκάου... Τέλος πάντων...
Μα δεν την θέλουμε.να μας απαγγέλει ποίηση ουτε να μας λύσει εξίσωσεις μαθηματικών (αν και πιστεύω ότι μια χαρά θα τα καταφέρει) αλλά για τις υπηρεσίες για το υπέροχο κορμί της, και σε αυτό που κάνει την θέλουμε!!Στο μυαλό πάντως είναι γκάου... Τέλος πάντων...
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤Μα δεν την θέλουμε.να μας απαγγέλει ποίηση ουτε να μας λύσει εξίσωσεις μαθηματικών (αν και πιστεύω ότι μια χαρά θα τα καταφέρει) αλλά για τις υπηρεσίες για το υπέροχο κορμί της, και σε αυτό που κάνει την θέλουμε!!
Πόσο καβλα, πόσο σέξυ πόσο μου σηκώνεται για πάρτη σου