poutanikos!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 3
- Like
- 249
- Πόντοι
- 1
Χαχα. Εμένα δεν μου έχει ακυρώσει πότε ραντεβού πάντως..
Χαχα. Εμένα δεν μου έχει ακυρώσει πότε ραντεβού πάντως..
Αν κερδίσω θα στην κλείσω για μια μέρατζοκερ να παιξεις εχει και τζακποτ
Τυχερακια ......Χαχα. Εμένα δεν μου έχει ακυρώσει πότε ραντεβού πάντως..
Λες κ εσύ να παίξω joker? Πέρα από τη πλάκα όντως μπορεί να συμβεί κάτι κ να ακυρώσει μια κοπέλα...Τυχερακια ......
Λες κ εσύ να παίξω joker? Πέρα από τη πλάκα όντως μπορεί να συμβεί κάτι κ να ακυρώσει μια κοπέλα...
Χαχα. Έλα μωρέ αφήστε την κοπέλα ίσως δεν προλαβαίνει κάποιες φορές. Αν ακυρώνει όμως συχνά σε κάποιους είναι φάουλ.
Κάνε άλλη μια προσπάθεια αξίζει...εδω λεμε για 3 φορες σε λιγοτερο απο μηνα , για μια φορα δεν θα ελεγε κανενας τπτ. ηταν η περιοδος με την ανατιμηση. δεν ασχοληθηκα ξανα απο τοτε . καλα να ειναι η κοπελα , ομως πληρωνω που πληρωνω για να γαμησω δεν θα παρακαλαω κι ολας
❤❤❤❤καυλώσαμε απογευματιάτικα, τι ωραίο κωλαράκι αυτό? για φάγωμα
καλημέραααααα μωρό μου ❤❤❤❤❤❤❤Πόσο καβλα, πόσο σέξυ πόσο μου σηκώνεται για πάρτη σου
ετσι οπως σου σηκωθηκε τραβα μια γερη μαλακια γιατι ετσι οπως ακυρωνει τα ραντεβου η κοπελα θα παθει τπτ ο προστατης σου απο το περιμενε!! 3 φορες κλεισαμε ραντεβου 3 φορες το εκυρωσε την ιδια μερα του ραντεβου... κλεισμενο 1 βδομαδα πριν και τις 3 φορες

...και πολλά αχ και βαχ και τσιμπάνε τα κοτσύφια...όταν ακυρωνει όμως στελνει λατρια μου, αγαπη μου.....![]()