socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.428
- Πόντοι
- 736
Τι παγωμένο, μου έστειλε μήνυμα πως ελευθερώνεται από Τρίτη.Πηγε καποιος με το νεο τιμολογιο η ειναι παγωμενο το κοινο? :S
Τι παγωμένο, μου έστειλε μήνυμα πως ελευθερώνεται από Τρίτη.Πηγε καποιος με το νεο τιμολογιο η ειναι παγωμενο το κοινο? :S
ρε φιλε καταλαβαίνεις τι λες???? Και επειδή έχει ουρά πρέπει να πάει στον Θεό η τιμή??? Αφού το θέτεις έτσι... Τοτε να ανεβάσει και άλλο την τιμή να την πάει 250/ωρα για να την κλείνουμε την ώρα που έχει καβλες ο καθένας και να μην περιμένει καθόλου κανένας.... ρε την παλεύεται ορισμένοι εδώ μέσα????!!!ρε φιλε δεν ειναι οτι γουσταρουμε αυξηση τιμων
αλλα οταν μια κοπελα εχει τρομερες υπηρεσιες και θες χαρτακι για να την δεις και 1 βδομαδα εισαι στην αναμονη
ε δεν ειναι καλυτερο να ανεβασει την τιμη να κλεισει λιγο τα μπουτια να μπορει και ενας αλλος ανθρωπος να την δει ?
οπως εγραψα με την αννα προσπαθησα πανω απο 10 φορες και ητανε παντα κλεισμενη συνεχεια
Όταν βγαίνει καινούργιο μοντέλο iphone,το κατάστημα έχει στην αποθήκη 20-25 κομμάτια...προπαραγγειλε το λεει,γιατί υπάρχουν μόνο 5!!!! Άσχετο ε?

βλακεία έκανες φίλε μου, έπρεπε να τής έλεγες από την αρχή πόσο παίρνεις 100ε την ώρα,,, πάρε 200ε και έλα τώρα μίας πού είσαι τόσο λαρτζρε φιλε δεν ειναι οτι γουσταρουμε αυξηση τιμων
αλλα οταν μια κοπελα εχει τρομερες υπηρεσιες και θες χαρτακι για να την δεις και 1 βδομαδα εισαι στην αναμονη
ε δεν ειναι καλυτερο να ανεβασει την τιμη να κλεισει λιγο τα μπουτια να μπορει και ενας αλλος ανθρωπος να την δει ?
οπως εγραψα με την αννα προσπαθησα πανω απο 10 φορες και ητανε παντα κλεισμενη συνεχεια

Απορώ γιατί κάποιοι το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα

Σωστός...Παραγωγός: ελεύθερος να τιμολογήσει όσο θέλει το προϊόν ή τις υπηρεσίες του
Καταναλωτής: ελεύθερος να αγοράσει ή όχι τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του παραγωγού
Σχόλιο 1: έχουμε μήπως καθεστώς μονοπωλίου ή ολιγοπωλίου όπου υπάρχει μόνο ένας παραγωγός ή λίγοι και πρέπει να αγοράσουμε μόνο από αυτούς?
Σχόλιο 2: όταν δεν "συναντιούνται" λόγω τιμής ο Παραγωγός και ο Καταναλωτής τότε συνήθως έρχεται "διόρθωση" για να υπάρξει εξισορρόπηση σε κάποιο σημείο που τελικά θα "συναντηθούν"
Απορώ γιατί κάποιοι το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα
Κανείς δεν υποχρεώνει κανέναν για τίποτα ...
το θεμα ειναι οτι δεν τα κλεινει καθολου....ακομη και με την αυξηση τιμων η αναμονη θα υπαρχειβλακεία έκανες φίλε μου, έπρεπε να τής έλεγες από την αρχή πόσο παίρνεις 100ε την ώρα,,, πάρε 200ε και έλα τώρα μίας πού είσαι τόσο λαρτζ![]()
![]()
ρε φιλε καταλαβαίνεις τι λες???? Και επειδή έχει ουρά πρέπει να πάει στον Θεό η τιμή??? Αφού το θέτεις έτσι... Τοτε να ανεβάσει και άλλο την τιμή να την πάει 250/ωρα για να την κλείνουμε την ώρα που έχει καβλες ο καθένας και να μην περιμένει καθόλου κανένας.... ρε την παλεύεται ορισμένοι εδώ μέσα????!!!

βάζεις ιδέες για καινούρια υπηρεσία....τώρα μου σηκώθηκε...ρε φιλε καταλαβαίνεις τι λες???? Και επειδή έχει ουρά πρέπει να πάει στον Θεό η τιμή??? Αφού το θέτεις έτσι... Τοτε να ανεβάσει και άλλο την τιμή να την πάει 250/ωρα για να την κλείνουμε την ώρα που έχει καβλες ο καθένας και να μην περιμένει καθόλου κανένας.... ρε την παλεύεται ορισμένοι εδώ μέσα????!!!

χάχα χα!!!! Και εγώ κάτι τέτοια διαβάζω και έχω γεμίσει το ταβάνι τρύπες!!!βάζεις ιδέες για καινούρια υπηρεσία....τώρα μου σηκώθηκε...![]()
![]()
![]()
η βερονικα απο 80 κατεληξε και το πηγε 250 και μια χαρα πελατεια ειχε
αν η Αννα στα 150 δει οτι δεν τραβαει προφανως θα γυρισει πισω στα 100
αν ομως συνεχιζει και κλεινει κανονικα ραντεβου τοτε η τιμη θα μεινει 150 και ισως παει και 200,250 σε 1-2 χρονια απο τωρα
οποτε παρτε τωρα στα 150![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να παρεις εσυ στα 150 πρωτα και μετα εμεις!!
Μην ξεχάσεις να αφήσεις το φιλοδώρημα!!!!εγω θα παρω στα 250
μολις εχει γεμισει με καμια 100αρια σελιδες απο κλαψιαρηδες σαν και του λογου σου το νημα
ρε μάστορα δεν κλαίμε για το μουνι της Άννας και της κάθε Άννας, απλά λέμε μαύρο σε αυτό το μαγαζί, απλά και όμορφα, εσύ πάρε στα 250ε και δώσε και 50ε μπουρμπουρι στο μωρό, κουμάντο στην τσέπη σού δεν κάνει κανένας !!!???εγω θα παρω στα 250
μολις εχει γεμισει με καμια 100αρια σελιδες απο κλαψιαρηδες σαν και του λογου σου το νημα
ρε μάστορα δεν κλαίμε για το μουνι της Άννας και της κάθε Άννας, απλά λέμε μαύρο σε αυτό το μαγαζί, απλά και όμορφα, εσύ πάρε στα 250ε και δώσε και 50ε μπουρμπουρι στο μωρό, κουμάντο στην τσέπη σού δεν κάνει κανένας !!!???
Μην συγκρίνεις φύλλα με ξύλα τυπε!!!μιλας εσυ για μαυρο ?
που η φαιδρα επαιζε στα 140 στο αλλο γραφειο
και βγηκες και εγραψες αποθεωτικη κριτικη στα 180 ?
και ποσο μουναρα ειναι να μην χασουμε να προλαβουμε?
ασε μας ρε μαστορα βραδιατικα