iuraboreico
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Μην συγκρίνεις φύλλα με ξύλα τυπε!!!
ε αυτο λεω
εισαι τοσο μαλακας που και 250 να το παει θα μας γραφεις για το ποσο μουναρα ειναι και να τρεχουμε μην χασουμε

Επειδή βλέπω ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές πως υπάρχει ένας μαλάκας που σκάει στην Άννα 50 ευρώ μπουρμπουάρ, να διευκρινίσω ότι είναι ψέματα!
150 της έδινα δηλαδή 40 παραπάνω και έτσι κάνω με όλες τις κοπέλες,στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, στη Μαρίνα60 δίνω 100,στη Katty 100,στα κορίτσια από glamour kai golden 200 κλπ.
Αυτό γίνεται περισσότερο για πρακτικούς λόγους μιας και σπάνια κρατάω πάνω μου χαρτονομίσματα μικρότερα των 50ευρώ...άσε που περνάω και καλύτερα![]()
Επειδή βλέπω ότι έχει αναφερθεί αρκετές φορές πως υπάρχει ένας μαλάκας που σκάει στην Άννα 50 ευρώ μπουρμπουάρ, να διευκρινίσω ότι είναι ψέματα!
150 της έδινα δηλαδή 40 παραπάνω και έτσι κάνω με όλες τις κοπέλες,στρογγυλοποίηση προς τα πάνω, στη Μαρίνα60 δίνω 100,στη Katty 100,στα κορίτσια από glamour kai golden 200 κλπ.
Αυτό γίνεται περισσότερο για πρακτικούς λόγους μιας και σπάνια κρατάω πάνω μου χαρτονομίσματα μικρότερα των 50ευρώ...άσε που περνάω και καλύτερα![]()
Καλα κανεις ρε φιλαρακι, και γω το ιδιο κανω. Τι ειμαστε τιποτα πλεμπαιοι να κυκλοφορουμε με 20αρικα και 10αρικα!
Εγω σκεφτομαι τωρα που βγηκαν και τα καινουργια 200ευρα να κυκλοφορω μονο με αυτα. Οποτε 200 στην αννουλα και ασε τους αλλπυς να κλαινε!
Έτσι. 200 συν 20 το ξενοδοχείο που δε θα έχεις 20ευρω οπότε 400 ευρουδακια.

Φιλε μου δεν εχεις καταλαβει καλα. Η αννουλα παει σε ξενοδοχεια μονο με κατι πλεμπαιους. Σε εμας ερχεται στο σπιτι πινουμε 1-2 ποτηρακια donjulio 70’ και μετα αρχιζει το γλεντι. Ηρεμα και χαλαραα
Που τοτε? Στη ρεματια του Χαλανδριου?Ποτέ στο σπίτι και ποτέ σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής!Καθαρά για λόγους υγιεινής μακριά από γαμιστρώνες μάγκες!
Ποτέ στο σπίτι και ποτέ σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής!Καθαρά για λόγους υγιεινής μακριά από γαμιστρώνες μάγκες!
Φιλε μου δεν εχεις καταλαβει καλα. Η αννουλα παει σε ξενοδοχεια μονο με κατι πλεμπαιους. Σε εμας ερχεται στο σπιτι πινουμε 1-2 ποτηρακια donjulio 70’ και μετα αρχιζει το γλεντι. Ηρεμα και χαλαραα
θα έχει μπερδευτεί τυπε μου,με τόν βαγγελα,και νομίζει ότι είναι και αυτός φορτωμένοςχαλαρα ρε λεφτά μην παθεις τιποτα :-

θα έχει μπερδευτεί τυπε μου,με τόν βαγγελα,και νομίζει ότι είναι και αυτός φορτωμένος![]()
![]()