Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα καλύτερα,οποία παίζει με τα χρήματα μας και δεν τα σέβεται όποτε της καπνίσει μαύρο.

Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα καλύτερα,οποία παίζει με τα χρήματα μας και δεν τα σέβεται όποτε της καπνίσει μαύρο.

Αλλα εκεινα τα νυχάκια !!καλα επειδη δεν απαντα παντα στο τηλεφωνο δεν σεβεται τα χρηματα μας ;
εμενα παντως μια χαρα τα τιμαει οποτε βρισκομαστε, δηλωνω θαυμαστης
γεια σου βρε αννουλα με τα ωραια σου![]()
τη χριστιάνα που μας σέβεται θα εννοείς σίγουρα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Λες να πάθαμε τέτοιο κακό τύπε μου;![]()

Παίζει με τα χρηματα μας καποια επειδη δεν μας συναντα?Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια και μάλιστα καλύτερα,οποία παίζει με τα χρήματα μας και δεν τα σέβεται όποτε της καπνίσει μαύρο.
Γηπεδο λεβαδειακου και αυτη?Λες να πάθαμε τέτοιο κακό τύπε μου;![]()
και τα κραγιονια μαγκες προσοχη , καλο ξεπλυμα πανταΑλλα εκεινα τα νυχάκια !!
Ωχ επαθες ζημια τύπε?και τα κραγιονια μαγκες προσοχη , καλο ξεπλυμα παντα
παραλιγο να την πατησω, ειχαι παρκαρει εξω απο το σπιτι και πριν βγω δεν ξερω πως μου ηρθε και καθαρισα το προσωπο και το λαιμο με ενα υγρο πανακι και το ειδα τιγκα στα κοκκιναδια , στο ξενοδοχειο ειχα κανει μπανιο απο το λαιμο και κατω και δεν φαινοντουσαν τα ατιμα, αγιο ειχα , αντε μετα να εξηγουσες στη γυναικα ...Ωχ επαθες ζημια τύπε?
παραλιγο να την πατησω, ειχαι παρκαρει εξω απο το σπιτι και πριν βγω δεν ξερω πως μου ηρθε και καθαρισα το προσωπο και το λαιμο με ενα υγρο πανακι και το ειδα τιγκα στα κοκκιναδια , στο ξενοδοχειο ειχα κανει μπανιο απο το λαιμο και κατω και δεν φαινοντουσαν τα ατιμα, αγιο ειχα , αντε μετα να εξηγουσες στη γυναικα ...
παραλιγο να την πατησω, ειχαι παρκαρει εξω απο το σπιτι και πριν βγω δεν ξερω πως μου ηρθε και καθαρισα το προσωπο και το λαιμο με ενα υγρο πανακι και το ειδα τιγκα στα κοκκιναδια , στο ξενοδοχειο ειχα κανει μπανιο απο το λαιμο και κατω και δεν φαινοντουσαν τα ατιμα, αγιο ειχα , αντε μετα να εξηγουσες στη γυναικα ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΟ ΚΑΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΝΩΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΩ ΘΑ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
χαχαχαχα οχι σε ενα μεγαλο νησιΠου θα πας παλιοκοριτσο,μυκονο;![]()