Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 37
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 5.396
Φίλε καλησπέρα. Να απαντήσω σε αυτά που γράφεις.
1. Δεν μιλάω για χρήματα τα οποία ξοδεύεις σε μια σχέση. Αλίμονο. Και δώρα της έχω κάνει και τα πάντα και δεν τα ζήτησα πίσω. Μιλάω για τα πράγματα που στην ουσία έπαιρνε με το έτσι θέλω και εκείνη και η αδερφή της. Κοινώς το είχαν σύστημα. Και σε όλο αυτό συνηγορεί και το γεγονός οτι έχω δεχτεί μηνύματα και από άλλους που η Αννούλα πλεύριζε κατά τον ίδιο τρόπο για δικό της όφελος. Κοινώς θεωρώ την κοπέλα απλή απατεώνισσα. Γιατί όταν κάνεις κάτι οχι γιατί το θες, αλλά γιατί έχεις όφελος απο αυτό....είναι απάτη.
2. Γράφω λες προσωπικά πράγματα για να της κάνω ζημιά. Το γεγονός οτι μιλάει σε ΟΛΟΥΣ για τα ραντεβού της (και όχι μόνο σε εμένα) είναι οκ? Το γεγονός οτι απειλεί και καταπατάει το πρωταρχικό πράγμα στο άθλημα, την εχεμύθεια δεν αφορά κανέναν? Εγώ το αντίθετο βλέπω. Οτι αφορά πολύ κόσμο. Σίγουρα υπάρχουν και πολλοί που κάνουν απλά χαβαλέ αλλά πίστεψέ με, αν τους υπολόγιζα δεν θα έγραφα εξ αρχής.
Όλα αυτά που γράφω λοιπόν εξυπηρετούν 2 πράγματα. Πρώτον, να ξεμπροστιάσω τον χαρακτήρα της για να μην την πατήσουν κι άλλοι (όπως βλέπεις ουδέποτε έγραψα μην την παίρνετε, ποσώς ,ενδιαφέρει) και δεύτερον, να πάρω πίσω τα χρήματα που μου έκλεψε και εκείνη και η αδερφή της. Και για να σας προλάβω....το να παίρνεις με το έτσι θέλω πράγματα όχι γιατί απλά έχεις μια σχέση, αλλά επειδή το κάνεις σύστημα και σε εμένα και σε άλλους, εγώ προσωπικά το θεωρώ κλεψιά. Και πίστεψέ με, δεν έχω καμία ανάγκη τα λεφτά της...
Αυτά
ειλικρινά σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα. Δυστυχώς σε καταλαβαίνω αφού έχω περάσει κυρίως από ψυχολογική (όχι οικονομική) άποψη παρόμοια φάση.
προσωπικά με φοβίζει η επόμενη φορά επειδή πιστεύω είναι στο χαρακτήρα κάποιων ανδρών υπό συγκεκριμένες συνθήκες να είμαστε θύματα. οπότε το ερώτημα μου είναι πως το αντιμετωπίζεις ή σκοπεύεις να το αντιμετωπίσεις. θεωρώ (μπορεί να κάνω και λάθος)ότι έχεις πιθανότητες να την ξαναπατήσεις ακόμα και με την ίδια (δε θα είσαι και ο πρώτος που του συμβαίνει κάτι τέτοιο). απλά επειδή τα γραπτά μένουν πρόσεχε .
ότι είναι να κάνεις κάντο ψύχραιμα και νηφάλια για το καλό και των δυο σας.