Νέα

Άννα πιπινάκι

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Μηνύματα
177
Like
20
Πόντοι
1
Κανονικά δεν πρέπει να επίσκεπτεται κανείς αυτή την τύπισσα... Η συμπεριφορά της είναι απαράδεκτη, ειδικά όταν απειλεί ότι θα μπλέξει οικογένειες κλπ κλπ.. Υπάρχουν κι άλλες πουτάνες που είναι αξιοπρεπείς, δεν έχει το χρυσό μουνί η πιπινάκι
 

psolarmenistiz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Μηνύματα
821
Like
1.160
Πόντοι
206
Το πιο περίεργο απ' όλα είναι ότι δεν έχει βγει να πάρει θέση...τι έγινε Αννούλα..???
 

vladimir1980

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2014
Μηνύματα
95
Κριτικές
2
Like
122
Πόντοι
0
Λοιπόν ψήνω ποπ κορν και παίρνω θέση καναπέ για τη συνέχεια!!!!

Παλιές καλές εποχές Πάνια.

Να βγει άμεσα η Αννούλα, να κάνει παρέμβαση ο νταβάς και μετά να σκάσει στο στούντιο η πεθερά να γίνει της πουτανας!!!
 

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Μηνύματα
114
Like
53
Πόντοι
1
Καταλαβαινω γιατι ντρεπεσαι να κανεις σωστες νομικες κινησεις.Οταν σου ζητησουν υλικο και πρεπει να τους πεις πως εισαι ο ΜπιγκΝταντυ σε site για πουτανες και πυρφοριαζεις μαζι αλλους σαν και του λογου σου ειναι λιγο σα να σου σπαει μπουκαλι στον κωλο και να πρεπει να πας να το βγαλεις.
 

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Μηνύματα
6.035
Κριτικές
39
Like
15.336
Πόντοι
24.346
Λοιπόν ψήνω ποπ κορν και παίρνω θέση καναπέ για τη συνέχεια!!!!

Παλιές καλές εποχές Πάνια.

Να βγει άμεσα η Αννούλα, να κάνει παρέμβαση ο νταβάς και μετά να σκάσει στο στούντιο η πεθερά να γίνει της πουτανας!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Μηνύματα
2.876
Κριτικές
10
Like
3.575
Πόντοι
746
Δεν απείλησαν ξεκάθαρα ότι θα με σκοτώσουν οπότε δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία. Απειλούσαν οτι θα τα πουν στη γυναίκα μου κτλ. Για απλή απειλή μπορώ να κάνω μήνυση πράγμα που δεν ήθελα να το κάνω επιτόπου για πολλούς και ευνόητους λόγους.
Οπότε δεν τίθεται θέμα αυτοφώρου και γι αυτό δεν έκανα άμεσα μύνηση
Είναι διγαμία ν’ αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σταματήστε ολη αυτη την ανωμαλη κατάσταση σε ενα νήμα κοπέλας εργαζόμενης σε αυτό το χωρο. Επιλογή σου φιλε να μπλεχτείς μαζί της επιλογή της να σε αφήσει κακώς καποιοι σε απειλούν.Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν. Οπως που μπορεί να εξαπατήθηκαν. Δεν ενδιαφέρουν κανένα μας τα εσωψυχά σου , ουτε και θα γίνουμε κριτές η παπάδες για εξωμολόγηση. Ειμαστε απλά ανθρωποι που θελουμε να περάσουμε καλά με καθε εργαζόμενη. Καλή τυχη σε σενα και την οικογενεια σου, καλές δουλειές στην αννουλα και οσοι δεν την γουσταρουν κρίτική για ποιο λογο και να προσπερασουν  :rose: :rose: :rose: :respect: :respect: :respect: :respect:
 

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Μηνύματα
177
Like
20
Πόντοι
1
Καταλαβαινω γιατι ντρεπεσαι να κανεις σωστες νομικες κινησεις.Οταν σου ζητησουν υλικο και πρεπει να τους πεις πως εισαι ο ΜπιγκΝταντυ σε site για πουτανες και πυρφοριαζεις μαζι αλλους σαν και του λογου σου ειναι λιγο σα να σου σπαει μπουκαλι στον κωλο και να πρεπει να πας να το βγαλεις.

σικιμέ καντάρ μωρέ, να του πει ποιός και τί? από το να ζει διαρκώς υπό φόβο μην τυχόν και τον καρφώσει η άλλη η πουτάνα, καλύτερα να την τρέχει αυτός δικαστικά κι ας το μάθει η γυναίκα του
 

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Μηνύματα
10.091
Κριτικές
2
Like
8.838
Πόντοι
2.456
Η σελίδα όπως μου την έχετε πει άπειρες φορές είναι για ενημέρωση σχετικά με το αν γαμιέται η όχι καλά μια εκδιδόμενη. Σαν καταναλωτής όμως, θα ήθελα να ξέρω και την ηθική του αποδέκτη των χρημάτων μου. Έτσι λοιπόν και εγώ θα σας πω μια πραγματική ιστορία. Για ένα (πρώην ,31 είναι κλεισμένα....μην ψαρώνετε) Πιπινάκι, που ξεκίνησε αθώο και έχει μετατραπεί στην μεγαλύτερη καριόλα που θα μπορούσε να υπάρξει.

    Έτσι γνώρισα και εγώ την Άννα λοιπόν, μικρή και αθώα μου το έπαιξε φυσικά. Στην αρχή έδειξε παραπάνω συμπάθεια από το φυσιολογικό (έχω πάει με αρκετές πουτάνες) αλλά οκ, δεν έδωσα βάση. Φυσικά μου είχε αρχίσει την κλασσική κλάψα των εκδιδόμενων για το ότι έχει άρρωστο πατέρα (μια χαρά είναι ο κύριος Γ.) ότι δεν έχει λεφτά και να την βοηθήσω κτλ. Και όντως την βοήθησα. Εγώ της είπα για το μπουρδέλα, εγώ τις έβγαζα τις φωτογραφίες της από ένα σημείο και μετά, εγώ της είπα να πάρει smartphone για viber κτλ που στην αρχή είναι το τηλέφωνο του παππού μου. Το μόνο που δεν κατάφερα να της αλλάξω είναι το ντύσιμο. Ε και πως να το αλλάξει όταν είναι ο μεγαλύτερος τσίπης του κόσμου και φοράει τα ίδια και τα ίδια ναι νομίζει ότι είναι και στη μόδα το βούρλο....

    Η σχέση που είχε λόγο ηλικίας μπαινόβγαινε στα νοσοκομεία οπότε τι έκανε η πουτανίτσα?? Βρήκε εμένα το καλό και ευαίσθητο μαλάκα και προσκολλήθηκε πάνω μου....να με παίρνει τηλέφωνα όταν είχα πάνω από 15 μέρες να της βάλω ραντεβού, και "αχ χάθηκες" και "να με παίρνεις να μιλάμε" και άλλα τέτοια χαριτωμένα. Μετά αυτά έγιναν βιντεοκλήσεις στο messenger , μετά έγιναν ραντεβού συνεχόμενα (έτρωγε καλά τα λεφτά μου) και μετά σχέση...

Καθ όλη τη διάρκεια της σχέσης ουσιαστικά με παρακαλούσε να χωρίσω από την οικογένειά μου για να είμαστε μαζί. Και μην ανησυχείς, θα σε βοηθάω εγώ με τη διατροφή. Λες και είμαι κανένας καριόλης τελειωμένος που θα στέλνω την γυναίκα μου να κάνει την πουτάνα για να πληρώνω την διατροφή της πρώην... Μέχρι και ψεύτικη εγκυμοσύνη  προσποιήθηκε (στην προσποίηση είναι καλή, τόσο καλή που κάποια χάπατα νομίζουν πως χύνει και 2 και 3 φορές στα ραντεβού) για να χωρίσω και να την παντρευτώ.... Στα 3 σχεδόν χρόνια που είχαμε σχέση έκανε ότι μπορούσε για να με κάνει να ζηλεύω και να χωρίσω για να την πάρω.
    Σε όλο αυτό το διάστημα, ο γύφτουλας η Άννα ερχόταν στο μαγαζί μου και αυτή και η αδερφή της και έπαιρνε χωρίς φυσικά ποτέ να πληρώσουν τίποτα ο,τι αξεσουάρ και ο,τι ήθελε. Πρέπει να έχει χαλάσει πάνω από 15-20 Hands Free (όλα Samsung, γιατί ο κώλος της δεν μπορούσε να μιλήσει σε κάτι άλλο) πάνω από 7 powerbank , θήκες, τζάμια κινητών. ότι μπορείς να φανταστείς. Δεν συζητάμε για το οτι όταν τάιζα και εκείνη και την αδερφή της όχι το χέρι στην τσέπη δεν είχε βάλει ποτέ....αλλά έκανε κυριολεκτικά τον Κινέζο. Και μιλάμε για ένα άτομο που έβγαζε τότε 1000 ευρώ την ημέρα....Και όχι, ούτε άρρωστο πατέρα είχε ούτε τίποτα....χρέη αλλουνού μαλάκα είχε.
    Και φτάνουμε στην σύγχρονη εποχή....Ο βλάκας ο Bigdaddysss λοιπόν έκανε την μαλακία και την αγάπησε πραγματικά. Νόμιζα ο ηλίθιος πως μέσα στα σκατά που έχει για καρδιά, κρύβει κάτι με αξία. Προφανώς αυτό ήθελα να δω και αυτό έβλεπα και είμαι άξιος της μοίρας μου. Όταν λοιπόν η "Άννα" το γλυκό Πιπινάκι (μη χέσω, στα 31 της...) βρήκε το επόμενο θύμα που πίστεψε και ακόμη πιστεύει τις μπαρούφες που του αραδιάζει (Παναγιωτάκη....είσαι τόσο ηλίθιος αγόρι μου....) φυσικά εμένα όχι μόνο με έκανε άκρη....που οκ δεν θα έτρεχε και τίποτα, αλλά ξεκίνησε τον ψυχολογικό πόλεμο και εκκμεταλεύτηκε πλήρως την αδυναμία που της είχα. Καλά να πάθω
-Να στέλνει φωτογραφίες αγκαλιά με άλλους για να στεναχωριέμαι
-Να λέει τα χειρότερα για εμένα στους πελάτες της (Που να ξέρατε καημένοι τι λέει για εσάς....ειδικά τους λεγόμενους ¨δικούς¨ της. Για το πόσο βαριέται μαζί σας, για τα προσωπικά σας, για για....Ξέρω ποιος έχει άρρωστη γυναίκα, ποιος είναι χαμηλών τόνων με γυαλάκια, ποιος κάνει κόκες και του τσιμπάει τα βυζιά για να τον παίζει, ποιος την κλεινει ραντεβού απλά για να την γαργαλάει μια ώρα , ποιός είναι παππούς ταξιτζής απο το Ψυχικό και μπορώ να συνεχίζω για μέρες....)

Και φτάνουμε και στο τώρα όπου αυτό το πουτανόσπερμα, τόλμησε να δώσει το τηλέφωνό μου στον νέο της γκόμενο και νταβατζή για να με παίρνει με απόκρυψη και να με ενοχλεί (ναι και νταβατζής είναι αφού την πηγαίνει από το ένα ραντεβού στο άλλο με το μηχανάκι του).
Εγώ φταίω φυσικά για όλο αυτό. Εγώ που άφησα ένα τέτοιο άτομο τέτοιου χαμηλού επιπέδου να εισβάλει στη ζωή μου και να την κάνει μπάχαλο. Εγώ φταίω που της βρήκα κανονική δουλειά και με εξέθεσε (δεν μπορούσε ούτε να ρέστα να δώσει, βλέπεις ξέρει μόνο τα πολλαπλάσια του 80). Αυτά είναι τα λάθη που κάνεις όταν ενεργείς με το συναίσθημα αλλά πλέον για τα δικά μου μάτια έχεις αποκαλυφθεί....**άννα....που έχεις και περήφανη καταγωγή τρομάρα σου....

Επειδή ξέρω οτι όλοι οι καλοθελητές θα αρχίσουν τα σχόλια μετά, δεν με ενδιαφέρει η άποψή σας...αλήθεια. Όλοι κρίνεται εκ του ασφαλούς έναν ευαίσθητο άνθρωπο με την οπτική του γαμιά που σας διακατέχει μόνιμα, μην τυχόν και δείξετε κάποιου είδους αδυναμία και δεν φανείτε αρκετά άντρες.

Οι βρισιές είναι οι ελάχιστες που της αξίζουν και μπήκαν για να με bannaρουν ουσιαστικά οι admin.
Η συνέχεια με τον δικηγόρο μου μαλακισμένη. Θα σε χτυπήσω εκεί που πονάς. Στα λεφτά. Φιλοχρήματο σκουλίκι.
Άσχετο αλλά..
η αδελφή της είναι ωραίο γκομενάκι;
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.858
Κριτικές
90
Like
33.747
Πόντοι
24.700
  • Like
Αντιδράσεις: vobras

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Μηνύματα
177
Like
20
Πόντοι
1
Είναι διγαμία ν’ αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Σταματήστε ολη αυτη την ανωμαλη κατάσταση σε ενα νήμα κοπέλας εργαζόμενης σε αυτό το χωρο. Επιλογή σου φιλε να μπλεχτείς μαζί της επιλογή της να σε αφήσει κακώς καποιοι σε απειλούν.Δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, έξυπνοι και χαζοί, όμορφοι και άσχημοι, υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπήθηκαν και άνθρωποι που δεν αγαπήθηκαν. Οπως που μπορεί να εξαπατήθηκαν. Δεν ενδιαφέρουν κανένα μας τα εσωψυχά σου , ουτε και θα γίνουμε κριτές η παπάδες για εξωμολόγηση. Ειμαστε απλά ανθρωποι που θελουμε να περάσουμε καλά με καθε εργαζόμενη. Καλή τυχη σε σενα και την οικογενεια σου, καλές δουλειές στην αννουλα και οσοι δεν την γουσταρουν κρίτική για ποιο λογο και να προσπερασουν  :rose: :rose: :rose: :respect: :respect: :respect: :respect:

Τύπε, αν το θέμα έμενε στο ότι αυτοί οι δύο νταραβερίστηκαν όντως θα ήταν κατινιά και κουτσομπολιό αυτό που γίνεται εδώ πέρα. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή η εργαζόμενη κοπέλα είναι αντιεπαγγελματίας, κουτσομπολεύει από δω κι από κει τους υπόλοιπους πελάτες, κι εκβιάζει ότι θ' αποκαλύψει τα τσιλιμπουρδίσματα ενός πελάτη στην γυναίκα του.

Δεν είναι απλά τα "εσώψυχα" του μπιγκ νταντυ.. η πιπινάκι είναι απάτη
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.821
Κριτικές
8
Like
19.194
Πόντοι
4.636
Διότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που απο έρωτα εκπέσανε
φίλτατε ο Bigdaddysss μοιράστηκε μαζί μας κάτι ...
σε κάποιους θα αρέσει σε άλλους όχι...
το θέμα δεν χρειάζεται να πάρει άλλες διαστάσεις εδώ μέσα θα τα βρουν οι 2 τους...

 

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Μηνύματα
697
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Η "Αννα" δεν παίζει να απαντήσει....και να το κάνει θα αρχίσει την Ελληνική μυθολογία που την κατέχει καλά...
Δεν υπάρχει κάτι για να "βρούμε". Το συγκεκριμένο άτομο το θεωρώ απλά επικίνδυνο .

Για την αδερφή της δεν απαντάω....έλεος guys...
 

skwtsezos4239

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Μηνύματα
177
Like
20
Πόντοι
1
φίλτατε ο Bigdaddysss μοιράστηκε μαζί μας κάτι ...
σε κάποιους θα αρέσει σε άλλους όχι...
το θέμα δεν χρειάζεται να πάρει άλλες διαστάσεις εδώ μέσα θα τα βρουν οι 2 τους...

Στο τέλος θα μας βγάζουν φωτό οι πουτάνες και θα μας απείλουν να τις στείλουν στην οικογένεια μας, και ορισμένοι θα λέτε "ας μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα", "θα τα βρουν μεταξύ τους", "δεν έγινε και κάτι", κλπ, κλπ
 

ΜΥΡΤΙΛΟΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Μηνύματα
2.876
Κριτικές
10
Like
3.575
Πόντοι
746
Τύπε, αν το θέμα έμενε στο ότι αυτοί οι δύο νταραβερίστηκαν όντως θα ήταν κατινιά και κουτσομπολιό αυτό που γίνεται εδώ πέρα. Το θέμα είναι όμως ότι αυτή η εργαζόμενη κοπέλα είναι αντιεπαγγελματίας, κουτσομπολεύει από δω κι από κει τους υπόλοιπους πελάτες, κι εκβιάζει ότι θ' αποκαλύψει τα τσιλιμπουρδίσματα ενός πελάτη στην γυναίκα του.

Δεν είναι απλά τα "εσώψυχα" του μπιγκ νταντυ.. η πιπινάκι είναι απάτη
Αν πραγματικά γνωρίζεις και εχεις στοιχεία θα συμφωνολυσα, Εγώ δεν εχω τιποτε απο ολα αυτα.Ο χωρισμός ελαττώνει τα μέτρια πάθη και δυναμώνει τα μεγάλα, όπως ο άνεμος σβήνει τα κεριά αλλά φουντώνει τις φωτιές αυτο αναρωτιέμαι και γιατι φίνονται τωρα τελευταίως στο νημα της κοπέλα. Στις μέρες μας, αν ένας άντρας ανοίξει την πόρτα για μια κυρία, είναι πιθανότατα ο πορτιέρης.Εγω απλά πέρασα μαζί της καλά οταν ειχα καποια συνευρεση και φυσικά αρκέστικα σε αυτό το γεγονος. Πάντα προτιμούσα την τρέλα των παθώνΕγώ ποτέ δεν απορρίπτω. Εγώ ποτέ δεν αντιλέγω. Εγώ απλά ξεχνάω.Εγώ απλά αδιαφορώ  :ban: :ban: :ban: :ban: :ban:
 

anon.

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Μηνύματα
15.821
Κριτικές
8
Like
19.194
Πόντοι
4.636
Στο τέλος θα μας βγάζουν φωτό οι πουτάνες και θα μας απείλουν να τις στείλουν στην οικογένεια μας, και ορισμένοι θα λέτε "ας μην πάρει άλλες διαστάσεις το θέμα", "θα τα βρουν μεταξύ τους", "δεν έγινε και κάτι", κλπ, κλπ
με πουτ@να δεν κάνεις σχέση...
γαμάς και φεύγεις μέχρι εκεί...
αν το πας ένα βήμα παραπέρα θα τα βρεις μπροστά σου...
 

leondardos

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2019
Μηνύματα
114
Like
53
Πόντοι
1
Ενταξει περα απο τις beta male μαλακιες των μπαρμπαδων εδω μεσα οι πουτανες ειναι πουτανες,γι αυτο και λεγονται πουτανες.Ηθελες πουτανα για γκομενα,πηρες πουτανα για γκομενα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom