Darios2131
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2023
- Like
- 1.729
- Πόντοι
- 201
Αν αυτά είναι βυζάκια, οι βυζάρες πώς είναι;Αχ αχ έχω καιρό να γευτώ αυτά τα υπέροχα ζουμερά βυζάκια!!
Ανεβασε και αλλο υλικο αν εχεις σε βιντεο φυσικα αν εχεις και τη συγκαταθεση τηςΔεν θυμάμαι αν το έχω ξανά ανεβάσει...αλλά όπως και να έχει... απολαύστε υπεύθυνα...
Από βυζί, βυζαραΔεν θυμάμαι αν το έχω ξανά ανεβάσει...αλλά όπως και να έχει... απολαύστε υπεύθυνα...
Το γάλα τι μάρκα είναι;;Δεν θυμάμαι αν το έχω ξανά ανεβάσει...αλλά όπως και να έχει... απολαύστε υπεύθυνα...
"Πιπινάκι", τι άλλο;Το γάλα τι μάρκα είναι;;
Δέλτα "Του τόπου μας " , το πλήρες . (5%)Το γάλα τι μάρκα είναι;;
Παιδιά τα λεφτά μας δίνουμε και μερικοί τα βγάζουν με κόπο, το ότι η άλλη δεν έχει τι στοιχειώδη ευγένεια να απαντήσει ενώ έχει το τηλέφωνο της αναρτημένο με ξεπερνάει. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε στάση όλοι μας και να φέρουμε λίγο υγεία στο όλο σκηνικό;Η Αννα επειδή την γνωρίζω αρκετά χρόνια είναι από τα πιο φιλότιμα και καλά παιδιά που υπάρχουν. Και σίγουρα ιδρώνει τη φανέλα!
Εννοείται δεν το συζητώ για τους μαλακες. Και προφανώς όλες οι συμπεριφορές αξιολογουνται το θέμα είναι να ξυπνήσουν μερικοί. Και το χαζομάρα το λέω θέλοντας να θίξω τις άλλες τις ντίβες που δήθεν είναι πιο έξυπνες και κάνουν επιλογές. Να το κλείσουν το μαγαζί τότε να μην δημοσιεύουν το τηλέφωνο να σβήσουν τα νήματα τους κλπ. Λίγο κάπου οπα!Το έχω συζητήσει με την Αννουλα, ασφαλώς όχι τόσο διεξοδικά. Δεν θεωρώ οτι είναι θέμα χαζομάρας. Είναι διαφορετικός τρόπος δουλειάς. Κάποια κορίτσια επιλέγουν να απαντάνε σε όλους και να είναι πιο διαθέσιμα και ίσως για να έχουν μεγαλύτερο κύκλο. Άλλες κρατάνε πιο αυστηρά φίλτρα και λιγότερα ραντεβού για να προστατεύουν χρόνο, ενέργεια και πιθανόν εικόνα. Και τα δύο είναι επιλογές, όχι ανωτερότητα ή κατωτερότητα , η οτιδήποτε άλλο. Αυτό κατάλαβα ,εν πολλοίς. Να σημειωθεί ότι για μένα η Άννα είναι μεσα στην 5αδα(overall) εύκολα!
Εγώ προσωπικά βλέπω πιο επαγγελματικό το να απαντάς και να δουλεύεις με μεγαλύτερο κύκλο, γιατί δείχνει συνέπεια και προπάντων διάθεση εξυπηρέτησης. Από εκεί και πέρα, οι μαλακηδες πρέπει να κόβονται instantly, το θεωρω και αυτό μέρος της δουλειάς, για μια κοπέλα που σέβεται τον εαυτό της και της υπηρεσίες της(και δεν μιλάω για την Άννα, γενική η τοποθέτηση μου). Βέβαια, κάθε κοπέλα επιλέγει διαφορετικό τρόπο λειτουργίας ανάλογα με τα όριά της.
Αντιλαμβανομαι το σκεπτικό σου φίλτατε! Θεωρώ ότι οταν μια κοπέλα διαφημίζεται (τηλ, φωτογραφίες, κλπ) δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα επιλογής. Όπως σε κάθε δουλειά, έτσι κι εδώ, το κάθε κορίτσι νομίζω μπορεί να αποφασίζει με ποιους "συνεργάζεται". Άλλες δουλεύουν με μεγαλύτερο κύκλο, άλλες με πιο αυστηρό φιλτράρισμα. Δεν είναι θέμα “ντίβας”, είναι θέμα ορίων και τρόπου δουλειάς.Εννοείται δεν το συζητώ για τους μαλακες. Και προφανώς όλες οι συμπεριφορές αξιολογουνται το θέμα είναι να ξυπνήσουν μερικοί. Και το χαζομάρα το λέω θέλοντας να θίξω τις άλλες τις ντίβες που δήθεν είναι πιο έξυπνες και κάνουν επιλογές. Να το κλείσουν το μαγαζί τότε να μην δημοσιεύουν το τηλέφωνο να σβήσουν τα νήματα τους κλπ. Λίγο κάπου οπα!
Θεωρώ ότι κάνουμε διαφήμιση στην Άννα. Και για να κλείσω απο την πλευρά μου Θεωρώ ότι είμαστε πελάτες Όχι συνεργάτες. Είναι σαν να πηγαίνεις σε ενα μαγαζί και μόλις σε βλέπουν να κατεβάζουν τα ρολά. Καλη συνέχεια καλο Πάσχα!Αντιλαμβανομαι το σκεπτικό σου φίλτατε! Θεωρώ ότι οταν μια κοπέλα διαφημίζεται (τηλ, φωτογραφίες, κλπ) δεν σημαίνει ότι δεν έχει δικαίωμα επιλογής. Όπως σε κάθε δουλειά, έτσι κι εδώ, το κάθε κορίτσι νομίζω μπορεί να αποφασίζει με ποιους "συνεργάζεται". Άλλες δουλεύουν με μεγαλύτερο κύκλο, άλλες με πιο αυστηρό φιλτράρισμα. Δεν είναι θέμα “ντίβας”, είναι θέμα ορίων και τρόπου δουλειάς.
Ίσως και να είμαι λάθος.
Το σκισαμε το νήμα της Αννουλας, off topic τρελο, αχαχα. Φαντάζομαι δεν θα μας παρεξηγήσει