Serpico748
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2025
- Like
- 341
- Πόντοι
- 20
Την Χαρά που την βρίσκουμε;
Για τη Λαρίσα δες αυτό φίλε που είχα γράψει κάποια στιγμή που ειχα βρεθεί με αυτή κ την Αννα, έχω και ένα λινκ σε ένα παλιό νήμα που υπάρχει και μια φωτογραφία της Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίεςΣύνδεση νομίζω η Δανάη είναι η κοπέλα αυτή . Την Λαρίσα ούτε εγώ θυμάμαι ποια είναι . Κ η χαρά που αναφέρει ο φίλος παραπάνω , επίσης δε ξέρω !
Ωραίος ρε μαν , ευχαριστώ που με ξεστράβωσες !Για τη Λαρίσα δες αυτό φίλε που είχα γράψει κάποια στιγμή που ειχα βρεθεί με αυτή κ την Αννα, έχω και ένα λινκ σε ένα παλιό νήμα που υπάρχει και μια φωτογραφία της Γυναίκες συνοδοί ανεξάρτητες, πάνω από 116.000 αναρτήσεις πληροφορίες φωτογραφίες
Αννα 80 + 20 το λεσβιακοΩραίος ρε μαν , ευχαριστώ που με ξεστράβωσες !
Άρα 80 η Άννα και η Λάρισα αλλά 80-100;; Ούτε 200 το duo? Δεν είναι κακό .. η Άννα εν τω μεταξύ όντως υπάρχουν διθυραμβικές κριτικές , την έχω συναντήσει κ ξέρω τι να περιμένω. Θα δοκίμαζα όμως κ το διπλό μαζί της . Για Ιόλη δε τρελαίνομαι είναι η αλήθεια .
NotedΑννα 80 + 20 το λεσβιακο
Νομίζω Λαρίσα 120, αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί δεν έχω συναντηθεί με το συγκεκριμένο duo. Με ένα μυνηματακι στο viber της Αννας , θα λυθούν οι απορίες.Noted
Η λαρισα τα ίδια ξέρεις ;;
Είσαι ωραίος !Νομίζω Λαρίσα 120, αλλά δεν είμαι βέβαιος γιατί δεν έχω συναντηθεί με το συγκεκριμένο duo. Με ένα μυνηματακι στο viber της Αννας , θα λυθούν οι απορίες.
120 + 30 το πρωκτικό η Λάρισα αν θυμάμαι καλαΕίσαι ωραίος !
Διάβασε εντυπώσεις μου για το ντούο στο νήμα της τον Νοέμβρη.Ωραίος ρε μαν , ευχαριστώ που με ξεστράβωσες !
Άρα 80 η Άννα και η Λάρισα αλλά 80-100;; Ούτε 200 το duo? Δεν είναι κακό .. η Άννα εν τω μεταξύ όντως υπάρχουν διθυραμβικές κριτικές , την έχω συναντήσει κ ξέρω τι να περιμένω. Θα δοκίμαζα όμως κ το διπλό μαζί της . Για Ιόλη δε τρελαίνομαι είναι η αλήθεια .
Η Λαρισα 130 μονη της;Διάβασε εντυπώσεις μου για το ντούο στο νήμα της τον Νοέμβρη.
Τα ποσά ήταν:
Λαρίσα 130/1h + 20 πρωκτικό
Άννα 80/1h + 30 λεσβιακό
Σύνολο 240/1h χωρίς πρωκτικό
Ναι, για μια ώρα με λεσβιακό και anal πήρε 150...Η Λαρισα 130 μονη της;
150 με αυτα που λεςΝαι, για μια ώρα με λεσβιακό και anal πήρε 150...
Δεν ξέρω τι παίρνει μόνη της...150 με αυτα που λες
Το ιδιο χρεωνει αν τη παρεις μονη της;.
Επικοινωνια μαζι της;
Αρα επαφη μονο μεσω της ΑνναςΔεν ξέρω τι παίρνει μόνη της...
Η Άννα έκανε την επαφή..
Δες στο προφίλ της το έχει γραψειΚαλησπέρα!
Εχει κάποιος να μου δώσει το τηλέφωνο της κοπέλας
ΕυχαριστώΔες στο προφίλ της το έχει γραψει