Mystery X
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 10.516
- Πόντοι
- 3.506
Βυζαρες που στέκονται στο ύψος τους!Να εχετε ενα ομορφο απογευμα ....
Βυζαρες που στέκονται στο ύψος τους!Να εχετε ενα ομορφο απογευμα ....

Στήσιμο για πολύ σκίσιμο. Καλό ΣΚ να'χεις κι εσύ ρε καύλα...Να περασετε ενα ομορφο σαββατοκυριακο....
Ας βάλω και εγώ την εμπειρία μου με το καταπληκτικό αυτο κορίτσι τι να πρωτοπω από θέμα συμπεριφοράς σαν να είσαι με την κοπέλα σου ή με κάποιον που ξέρεις χρόνια σεβασμός χιούμορ ειλικρίνεια σε ένα άτομο με ένα απίστευτο δέρμα που σε απογειωνει τώρα στο περί του σεξ δεν χρειάζεται να πω πολλά τα λόγια περιττά οποίος έχει πάει μαζί της ξέρει απλά η κοπέλα το κατέχει σε όλους τους τομείς Αννούλα μου πέρασα καταπληκτικά αναμένω μέχρι την επόμενη φορά την αγάπη μου
Expressed neatly, without wasting words or time! Αυτή είναι η Αννούλα!! Εξαιρετική περιγραφή φίλτατε!Ας βάλω και εγώ την εμπειρία μου με το καταπληκτικό αυτο κορίτσι τι να πρωτοπω από θέμα συμπεριφοράς σαν να είσαι με την κοπέλα σου ή με κάποιον που ξέρεις χρόνια σεβασμός χιούμορ ειλικρίνεια σε ένα άτομο με ένα απίστευτο δέρμα που σε απογειωνει τώρα στο περί του σεξ δεν χρειάζεται να πω πολλά τα λόγια περιττά οποίος έχει πάει μαζί της ξέρει απλά η κοπέλα το κατέχει σε όλους τους τομείς Αννούλα μου πέρασα καταπληκτικά αναμένω μέχρι την επόμενη φορά την αγάπη μου
Η κοπέλα είναι τέλεια σ'αυτό που κάνει γι'αυτό και την κατατάσσουν στα vfm. Χώρια ότι έχει και πολύ καλό χαρακτήρα όπου μπορείς να κάτσεις να μιλήσεις άνετα μαζί της για το οτιδήποτε. Εννοείται ότι θα επιδιώξω να την ξαναδώ κάποια στιγμή!Ας βάλω και εγώ την εμπειρία μου με το καταπληκτικό αυτο κορίτσι τι να πρωτοπω από θέμα συμπεριφοράς σαν να είσαι με την κοπέλα σου ή με κάποιον που ξέρεις χρόνια σεβασμός χιούμορ ειλικρίνεια σε ένα άτομο με ένα απίστευτο δέρμα που σε απογειωνει τώρα στο περί του σεξ δεν χρειάζεται να πω πολλά τα λόγια περιττά οποίος έχει πάει μαζί της ξέρει απλά η κοπέλα το κατέχει σε όλους τους τομείς Αννούλα μου πέρασα καταπληκτικά αναμένω μέχρι την επόμενη φορά την αγάπη μου

Καθαρό σαν την αλήθεια!Να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα..
Ρώτησε την ίδια φίλτατε, φρονω ότι έχεις πιθανότητες, αλλά το μετά τις 12 είναι και λίγο σχετικό. Τό βέβαιον είναι ότι η ερώτηση σου θα απαντηθεί ταχύτατα.Ξερουμε αν γινοται ραντεβου αργα βραδυ μετα τις 12 ?
Να μας τρελάνεις θέλειςΝα εχετε μια υπεροχη εβδομαδα..
Υπέροχο....Να εχετε μια υπεροχη εβδομαδα..

Πραγματική καυλα, όχι fake