Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Αννούλα και τι δε θα έδινα για το κουλούρι σου!!!!!!Καλησπερα γλυκα μου μωρα!!!
Καλησπερα γλυκα μου μωρα!!!
Γεια σου καυλα!Καλησπερα και καλο σαββατοκυριακο μωρα μου!!!
Δηλαδή οι άλλοι πως σου μιλάμε, σαν τρελοί;;;Kυριε Τασο εισαι ο μονος που μιλησες λογικα.
Κανένας από τα μέλη που σου την 《λένε》δεν έβρισε!!!Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια έπρεπε να βρίζω για να ήμουν καλός όπως εσεις.Δεν κακό εγώ στην Άννα να είσαι σίγουρος άλλοι κάνουν.
εγω φιλε αυτα της τα ειπα και με πμ μια και ζητησε η ιδια να μου μιλησει και της ειπα να το παρει αλλιως μαλλον δεν ηθελε να καταλαβει τι εννοουσαΑννούλα άκου να δεις τι γίνεται!
Αν κοιτάξει κάποιος τις τελευταίες κριτικές που έχουν για εσένα, θα διαπιστώσει ότι είναι σχεδόν απο τυχάρπαστα-μπαναρισμένα και νέα μέλη.
Όπως καταλαβαίνεις Αννούλα δεν πάει μακριά η βαλίτσα έτσι.
Και φυσικά κακό σου κάνουν αυτές οι κριτικές κι ας είναι καλές παρά καλό!
δεν ξέρω τι έχετε πει προσωπικά, μια συμβουλή της δίνω γιατί όσο δεν γράφουν μέλη σωστά και το παρών thread συνεχίσει να ανανεώνεται απο τυχάρπαστα μέλη, η Αννούλα απλά θα πέφτει!εγω φιλε αυτα της τα ειπα και με πμ μια και ζητησε η ιδια να μου μιλησει και της ειπα να το παρει αλλιως μαλλον δεν ηθελε να καταλαβει τι εννοουσα
αυτα ειπα και εγω αλλα δεν τα καταλαβεδεν ξέρω τι έχετε πει προσωπικά, μια συμβουλή της δίνω γιατί όσο δεν γράφουν μέλη σωστά και το παρών thread συνεχίσει να ανανεώνεται απο τυχάρπαστα μέλη, η Αννούλα απλά θα πέφτει!
Αυτός ο φλώρος αγαπητέ alpula, επειδή τα έχωσα στον φίλο του @tasos198 στην κριτική που ανέβασε και δεν χάθηκε αυτή τη φορά μου σχολίασε λες και είναι ο σούπερ έμπειρος τύπος,με μόνο 6 σχόλια και έναν χρόνο πριν να έχει κάνει εγγραφή.είσαι και εσύ που έχεις γράψει κριτική για την συγκεκριμένη και δεν έχει ανέβει ε?
Κοίτα να δεις σαν τον @tasos198 και εσύ!
πολύ σωστη διαπίστωση !δεν ξέρω τι έχετε πει προσωπικά, μια συμβουλή της δίνω γιατί όσο δεν γράφουν μέλη σωστά και το παρών thread συνεχίσει να ανανεώνεται απο τυχάρπαστα μέλη, η Αννούλα απλά θα πέφτει!
μου ετυχε και μενα αυτο και δεν ξανασχοληθηκα......Όταν γράφτηκα έγραψα μια κριτική για να κοπέλα από γραφείο δεν ανέβηκε και δεν ξαναεγραψα.
Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ένα άτομο σου έκανε like,και ποιο άτομο!!!Καλησπέρα πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνουμε κακό στην κοπέλα.Επειδη δεν έχω γράψει κριτικές για τις κοπέλες που έχω βρεθεί θεωρούμε τυχάρπαστος όπως έχετε γράψει.Δεν είμαστε εδώ για να μαλώνουμε.
και εσύ του έκανες.....Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ένα άτομο σου έκανε like,και ποιο άτομο!!!