Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έλα τώρα δε ντρέπεσαι να λες τον panos286 αγαπούλη θα πέσει η φωτιά να σε κάψει. Το έχει πάρει χαμπάρι και έχει σταματήσει να κάνει σχόλια.ευτυχώς που συμφωνεί και ο panos286 !
Απο τα 138 Posts τα 130 είναι για το πιπινάκι!
Πιο προμότορας αγαπούλης πεθαίνεις!
Δεν είναι αυτό απλά το θεωρώ χαζό να ασχολούμαι με πονεμένους και ανθρώπους που δεν ξέρουν να χάνουν όπως και του λόγου σού. Άνθρωπος πάντα σε εισαγωγικά για σένα.Έλα τώρα δε ντρέπεσαι να λες τον panos286 αγαπούλη θα πέσει η φωτιά να σε κάψει. Το έχει πάρει χαμπάρι και έχει σταματήσει να κάνει σχόλια.
Τι να σχολιάσεις όταν όταν κατεβάζες κριτική λες και διαβάζαμε Σαίξπηρ ήτανε καλά τώρα που σε πιστόλιασε γίναμε όλοι οι υπόλοιποι πριμοτορες και η Άννα κακιά. Άντε τώρα στην τρύπα σου και όταν μιλήσει και γράψει κανένας άλλος πάρε θάρρος και ξανά γράψε.Δε θα σχολιάσω αυτά που λες βλακα αντε προσκύνα να γαμησεις την Άννα και την κάθε Άννα που προμοταρης Αγαπούλη
Παίχτη προσωπικα δεν σχολιάζω γιατί δεν έχω δικιά μου άποψη...όμως όλο αυτό κούρασεΟύτε για να με πληρωσει δεν την ξαναμαμουσα
Εσύ με pm , εγώ δημόσια αν θυμάσαι λίγες ημέρες πριν.Παίχτη προσωπικα δεν σχολιάζω γιατί δεν έχω δικιά μου άποψη...όμως όλο αυτό κούρασε
Το θυμάμαι εγώ, γιατί είχα αρπαχτει με έναν αγαπουλη-προμοτορα!!!Εσύ με pm , εγώ δημόσια αν θυμάσαι λίγες ημέρες πριν.
Της έγραψα ότι θα πρέπει να μαζέψει τα σκυλάκια της να γράφουν καλά λόγια για αυτήν. γιατί δεν κερδίζει κάτι!
είχες γράψει και όχι καλά πράγματα!Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω για την τυπησα γιατί θα βγω Κάκος για το πώς ήρθε στο ραντεβού αλλά δυστυχώς μίλησε το κάτω κεφάλι μακριά
Και λίγα έχω γράψει αρχονταείχες γράψει και όχι καλά πράγματα!