Ενδιαφέρον υπάρχει αγγελία να την γαμησουμε δεν υπάρχειΥπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Άννα Μαρία
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ενδιαφέρον υπάρχει αγγελία να την γαμησουμε δεν υπάρχειΥπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την Άννα Μαρία
Και αυτό την κάνει διάσημη.Είχε κάνει κάτι guest στο hayatoσπιτο και έχει κάνει και 3 ταινίες στη sug@rb@bes. Έχει και oF
Που ειναι αυτές οι αγγελίες δεν έχω βρει πουθενά ...όλα έχουν μια τιμή αλλά η πουτανα δεν την λέει κ ολας ! Με τέτοια κωλαρα ουρά θα κάναμε !! Έχει αγγελίες σε Βουλγαρία Γερμανία Γεωργια ! Στην Ελλάδα δεν έχει βάλει καμία γαμω @@@
Αν κάποιος της τα σκάσει στο mymfans προχωράει σε παρασύνθημα αλλιώς δύσκολαΠολύ καλό μωρό αυτό έχω δει κάποια βιντεάκια της τα κάνει όλα αλλά δεν μπορώ να την βρω εάν κάνει ραντεβού και στο ινσταγραμ έχω στείλει πολλές φορές καμία απάντηση δεν πήρα !!
Ανεβασε καμία αγγελία της απο εξω, μπορει με επικοινωνία να πεσει στην τιμήόλα έχουν μια τιμή αλλά η πουτανα δεν την λέει κ ολας ! Με τέτοια κωλαρα ουρά θα κάναμε !! Έχει αγγελίες σε Βουλγαρία Γερμανία Γεωργια ! Στην Ελλάδα δεν έχει βάλει καμία γαμω @@@
Ότι να'ναι γράφεις φίλοςόλα έχουν μια τιμή αλλά η πουτανα δεν την λέει κ ολας ! Με τέτοια κωλαρα ουρά θα κάναμε !! Έχει αγγελίες σε Βουλγαρία Γερμανία Γεωργια ! Στην Ελλάδα δεν έχει βάλει καμία γαμω @@@
Να χαλάσουμε καμιά 200 ευρώ για mum και άλλα 200 που θα θέλει σίγουρα για μια ώρα να φανταστώ σύνολο 400,με 400 ευρώ παίρνεις καλύτερα μωρό..Αν κάποιος της τα σκάσει στο mymfans προχωράει σε παρασύνθημα αλλιώς δύσκολα
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου ζητήσει 200 ... για 500 το βλέπω !!! Φυσικά εάν δεν είχε το only θα το έδινε για 150 !!!Να χαλάσουμε καμιά 200 ευρώ για mum και άλλα 200 που θα θέλει σίγουρα για μια ώρα να φανταστώ σύνολο 400,με 400 ευρώ παίρνεις καλύτερα μωρό..
Γνώμη μου
Και όμως φίλε μου υπήρχε φωτογραφία της στο ladies.de δεν έχω ιδέα αν ήταν αληθινή και ήταν αυτή ! Αλλά η φωτό της υπήρχε ! Και κάποιος άλλος το έχει αναφέρει εδώ ! Θα την ψάξω κ αν την βρω θα σου στείλω link ! Δεν έχω λόγο να γράψω κάτι ψεύτικο απλά για να το πω !Ότι να'ναι γράφεις φίλος
στειλε της βουλγαριας να τη γαμησουμε εκει μανόλα έχουν μια τιμή αλλά η πουτανα δεν την λέει κ ολας ! Με τέτοια κωλαρα ουρά θα κάναμε !! Έχει αγγελίες σε Βουλγαρία Γερμανία Γεωργια ! Στην Ελλάδα δεν έχει βάλει καμία γαμω @@@
Δηλαδη?Έχουμε αφίξεις βλέπω !!!
Τι εννοεις?Έχουμε αφίξεις αλλά δεν νομιζω να το δίνει δυστυχώς και αν το κάνει δεν έχω μάθει κοστος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Έχουμε αφίξεις αλλά δεν νομιζω να το δίνει δυστυχώς και αν το κάνει δεν έχω μάθει κοστος
Εννοείς που ήρθε η φίλη της;;Δηλαδη?
Τι εννοεις?
*Εχω καιρο να ασχοληθω με αυτη,μην με παρεξηγειτε
500 ευρω η καθε μία μου ζήτησανΕννοείς που ήρθε η φίλη της;;
Οντως? Που της έστειλες αδερφέ και απάντησε? Γτ αν απαντάει ενδιαφέρομαι....Εννοείς που ήρθε η φίλη της;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
500 ευρω η καθε μία μου ζήτησαν
Και αυτοΕννοείς που ήρθε η φίλη της;;