MR WAYNE 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2009
- Like
- 256
- Πόντοι
- 21
Η κωλαρα της ονειρο
Δεν έκανες πέσιμο?Την έχω πετύχει Θεσσαλονίκη να περπατάει .. με κολλητή φόρμα άρρωστο
Όχι .. ήμουν με το αμάξι και ήταν με τα πόδια .. θα φαινόταν φουλ περίεργο να κάνω έστω και ένα νεύμα .. δεν θα έδινε σημασίαΔεν έκανες πέσιμο?
Στον Εύοσμο ήσουν μάγκα?Όχι .. ήμουν με το αμάξι και ήταν με τα πόδια .. θα φαινόταν φουλ περίεργο να κάνω έστω και ένα νεύμα .. δεν θα έδινε σημασία
NaiΣτον Εύοσμο ήσουν μάγκα?
Πότε έγινε αυτό?
Ποιο μηνα?Ιουνιο δε τη πετυχαΚαλοκαίρι του 24
Αυτή δεν έλεγε πόσο γουστάρει τις τουζες?Την έχω πετύχει Θεσσαλονίκη να περπατάει .. με κολλητή φόρμα άρρωστο
Καλά έχει κάνει , αν ψάξεις στο google θα βρεις πολύ πράγμα για αυτήνΑυτή δεν έλεγε πόσο γουστάρει τις τουζες?
Έλα στην πλατεία του Ευόσμου να την δεις.Έχουμε κάνα νέο από την κοπελιά ;
Τι μπουτάρες είναι αυτές...
Πασίγνωστο αυτο οτι την έχουν παρει πολλοι(δεν το λεω για κακο)Είχα ακούσει από φίλους από δυτική Θεσσαλονίκη ότι την είχαν πάρει πολλοί .. θυμάμαι μου είπαν ότι έπαιζε και το «πάω Εύοσμο να γαμησω Άννα Μαρία»
Το θέμα είναι πως θα την πηδήξουμε την Ρωσοποντια από τον Εύοσμο.Πασίγνωστο αυτο οτι την έχουν παρει πολλοι(δεν το λεω για κακο)
Εννοώ αν έχουμε μάθει info αν βιζιταρειΈλα στην πλατεία του Ευόσμου να την δεις.