Καλησπέρας
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2023
- Like
- 366
- Πόντοι
- 21
Καλησπέρα κύριοι ξέρει κάποιος την Εύα από αδμητου που βρίσκεται κάποια αγγελία κάποιο τηλ θα ειμουν υπόχρεος
Οπτικά κάτι λέει, στο διαταυτα να δούμε τι αν και πως![]()
υπηρεσίες απόλαυσης. 6947034978 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Καλησπέρα σε όλους σας σκέφτομαι να χτυπήσω εδω γνωρίζει κανείς τιποτα;;;
Κι εδώ τυπε μου!Θέλω και εγώ τηλέφωνο
Κι εδώ τυπε μου!Θέλω και εγώ τηλέφωνο
Οπτικά φαίνεται το αξιογαμευτο milfgilf της διπλανής πορτας και ας λέει 34... εύκολα πενήντα... αλλα αυτό ακριβώς ψάχνω. Για να δούμε ξέρει κανείς συναγωνιστής τίποτα.. εννοείται πως αν προκύψει κομαντικη θα υπάρξει και ενημέρωση!!Οπτικά κάτι λέει, στο διαταυτα να δούμε τι αν και πως
Αν αυτή είναι 34 χρόνων εγώ είμαι αστροναύτης και σας στέλνω απο τον Άρη. 64 μπορεί 34 με τπτ !![]()
υπηρεσίες απόλαυσης. 6947034978 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Καλησπέρα σε όλους σας σκέφτομαι να χτυπήσω εδω γνωρίζει κανείς τιποτα;;;
Ξεκαθρα ισχύει αυτό π λες..ωστόσο με ψήνει λίγο το milfogilf σκηνικό!!Αν αυτή είναι 34 χρόνων εγώ είμαι αστροναύτης και σας στέλνω απο τον Άρη. 64 μπορεί 34 με τπτ !
Κράτα μόνο το gilf και προχωράςΞεκαθρα ισχύει αυτό π λες..ωστόσο με ψήνει λίγο το milfogilf σκηνικό!!
Δεν κανονιζεις μια διακτινιση ρε Καπτεν Κερκ? Μου θυμισες τωρα αυτη την αναμονη με το καβλι καγκελο, ξαναμμενος να περιμενεις την εκπληξη στην πορτα.......τωρα μεχρι και τις σαλπιγγες της εχεις δει σε φωτο μοστρα!!!!Θυμάμαι τύποι, αρχές και μέσα 90s, πήγαινα περίπτερο, αγόραζα 4-5 εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, γύριζα σπίτι και έψαχνα στις προσωπικές αγγελίες για "Μασάζ". Τηλέφωνο, μπανάκι και γλυκιά αναμονή μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι...
ΠΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;
Μεγαλώσαμε φίλε...Δεν κανονιζεις μια διακτινιση ρε Καπτεν Κερκ? Μου θυμισες τωρα αυτη την αναμονη με το καβλι καγκελο, ξαναμμενος να περιμενεις την εκπληξη στην πορτα.......τωρα μεχρι και τις σαλπιγγες της εχεις δει σε φωτο μοστρα!!!!
Για να μην αναφερω τα ξενοδοχεια που περιμενες με τη γκομενα (αισθημα, παρανομη, επι πληρωμη δεν εχει σημασια) σε σαλονι αναμονης κι εβλεπα στο σουπερσπορ καναλι τον αγωνα της ημερας η τον Κουικ στις ειδησεις!!! Γαμα τα μεγαλωσαμε.....
Τυπε είναι σα την αίσθηση που έχεις ακούγοντας τα τακούνια στον διάδρομο ενώ είσαι στο δωμάτιο και περιμένεις..... Είναι η γλυκιά προσμονή του πορνοσπορΜεγαλώσαμε φίλε...
Αυτή η αίσθηση της αναμονής, ανακατεμένη με ένα άγχος να μη φας "φόλα" .
Ευτυχώς οι φόλες που μου έτυχαν ήταν πολύ λίγες.
Αργότερα, δεν μπορώ να θυμηθώ γιατί, έγινα στουντιάκιας.
Αυτή όμως η αίσθηση, δε θα ξεχαστεί ποτέ, όσα χρόνια και αν περάσουν...
Πιθανον γιατι και η αγγελεια που ειχε στο kanesex εχει πολλους μηνες να ανανεωθειΤης έστειλα μήνυμα στο instagram. Μου είπε ότι έχει γίνει λάθος. Έχει σταματήσει μήπως να δουλεύει η γυναίκα;
Άστα να πάνε ρε φίλε, και γω αυτό σκέφτομαιΘυμάμαι τύποι, αρχές και μέσα 90s, πήγαινα περίπτερο, αγόραζα 4-5 εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, γύριζα σπίτι και έψαχνα στις προσωπικές αγγελίες για "Μασάζ". Τηλέφωνο, μπανάκι και γλυκιά αναμονή μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι...
συμφωνω ! δυστυχως περναν τα χρονια γρηγοραΆστα να πάνε ρε φίλε, και γω αυτό σκέφτομαι
Θυμάμαι τύποι, αρχές και μέσα 90s, πήγαινα περίπτερο, αγόραζα 4-5 εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, γύριζα σπίτι και έψαχνα στις προσωπικές αγγελίες για "Μασάζ". Τηλέφωνο, μπανάκι και γλυκιά αναμονή μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι...
Και για να σε φτιαξω πιο πολυ......βινυλιο στο ντεκ και να πηδαει η γαμημενη η βελονα!!!!Α ρε σειρούλες, με συγκινήσατε
Έτσι τυπε. εποχή 94 telestet κινητό και έπαιρνα τα γραφεία να δω τι καλό έχουν. Η σαύρες υπήρχαν από τότε αλλά είχα τύχει κ 2 που ακόμα τις θυμάμαι.Θυμάμαι τύποι, αρχές και μέσα 90s, πήγαινα περίπτερο, αγόραζα 4-5 εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, γύριζα σπίτι και έψαχνα στις προσωπικές αγγελίες για "Μασάζ". Τηλέφωνο, μπανάκι και γλυκιά αναμονή μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι...