Desperado88
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2015
- Like
- 370
- Πόντοι
- 21
Έχει χώρο στο γαλατσικατ αρχήν κάνει μπάμ ότι δεν είναι ελληνίδα αλλά αλβάνα
κατα δεύτερον έχει fake φωτο
κατ τρίτον δεν έχει δικό της χωρο
Έχει χώρο στο γαλατσικατ αρχήν κάνει μπάμ ότι δεν είναι ελληνίδα αλλά αλβάνα
κατα δεύτερον έχει fake φωτο
κατ τρίτον δεν έχει δικό της χωρο
Είχα κλείσει ραντεβού μαζί της σε ξενοδοχείο του κέντρου. Πριν 7-8 χρόνια. Ξαναλέω πριν 7-8 χρόνια!Ξέρουμε κάτι για αυτήν εδώ;
![]()
Μελινα ερωτικες συναντησεις - Marmeladies
Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία ή φαντασίωση για ραντεβού κάλεσε όλο το 24ωρο απαντώ εγώ Τηλέφωνο 6982144080 Viber...www.marmeladies.gr
θα συμφωνησω απολυτα κ θα τονισω λιγο τα θεματα παρουσιαστικου..οπως τα λεει ο αδερφος,μη κολλατε λογο καυλας η δε ξερω κ εγω τι αλλο,οταν λεει ψεματα με φωτο κ ειναι μπαζο δρομο!Είχα κλείσει ραντεβού μαζί της σε ξενοδοχείο του κέντρου. Πριν 7-8 χρόνια. Ξαναλέω πριν 7-8 χρόνια!
Οδοντοστοιχία χάλια, κοντή, χοντρή 40+.
Οι φωτογραφίες της στην αγγελία που κοινοποιησες είναι φουλ AI.
Μέχρι κι εγώ γίνομαι καβλας στο πρόσωπο αν ρετουσαρω τις φωτογραφίες μου με ΑΙ.
Για την ιστορία την έδιωξα δίνοντας της ένα 10ικο. Σιγα μην έκαιγα τόσα λεφτά για πάρτη της....
Στον εαυτό μου δεν θα πασάρω καμία ότι να'ναι για λυπηση....
Μου κλαφτηκε αλλά εγώ δε τα σηκώνω αυτά.
Της το είπα χύμα για τα δόντια της και την κοιλιά της και κατάλαβε πως δεν αστειεύομαι. Δε μπορεί να είμαι εγώ κορμάρα στα 47 μου και αυτή που πληρώνω να είναι κουράδα....
Τεσπά.... Καλό Σαββατοκύριακο κύριοι.
Συμβουλές Διανοούμενου: Μην κολλάτε και μην ψαρωνετε. Αν η κοπέλα που έχετε κλείσει ραντεβού οι φωτογραφίες της αγγελίας της έχουν έχει μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα, διωχτε την! Το ξέρει ότι αυτή είναι φάουλ με τις παραπλανητικές φωτογραφίες! Θα φύγει με το κεφάλι κάτω σκυμμένο!
Αυτά όλα με κάνανε και βαρέθηκα κι έχω τρεις κοπέλες κυρίες με Κ κεφαλαίο και κάνω τη δουλειά μου. Με σεβασμό αμοιβαίο και πολύ καθαρές και επιμελείς.
Μη με στέλνετε προσωπικό μυνημα. Δε θα σας πω. Βρείτε κι εσείς τα στανταρακια σας και κάντε τη δουλειά σας με ασφάλεια επιτυχημένα. Αν θέλετε ποικιλία και αλλαγές θα κάψετε πολύ χρήμα άδικα.
Καλησπερα φιλεΈχει χώρο στο γαλατσι
Ναι. Εντάξει ότι βλέπεις . Απλά χοντρή. Στο σώμα . Το πρόσωπο αυτό που βλέπεις απλά χωρίς φωτοσοπ. Τώρα για χαλασμένα δόντια και τέτοια δεν πρόσεξα τίποτα. Νομίζω 80 είχε την εκτόνωση. Δείχνει να προσπαθεί αλλά μοιάζει περισσότερο με μια καλά καμουφλαρισμένη ξεπέτα.Καλησπερα φιλε
την εχεις επισκεφτει εχεις αποψη ? αξιζει ?
Καλά βρε συναγωνιστές δεν διαβάσατε το σχόλιο του Διανοούμενου (πριν 2-3 ποστ) ότι η γυναίκα ( θα το γράψω ωμά ) ανήκει στην κατηγορία των παρτάλιων όπου πριν 7-8 χρόνια ήταν 40 + . Αδιανόητο να το συζητάτε αν αξίζει 'η οχι .Καλησπερα φιλε
την εχεις επισκεφτει εχεις αποψη ? αξιζει ?
Ρε αυτήν την έδειξε στο τρέιλερ του first dates για το αυριανό επεισόδιο. Και πέφτει την ίδια ώρα με το final 4Είχα κλείσει ραντεβού μαζί της σε ξενοδοχείο του κέντρου. Πριν 7-8 χρόνια. Ξαναλέω πριν 7-8 χρόνια!
Οδοντοστοιχία χάλια, κοντή, χοντρή 40+.
Οι φωτογραφίες της στην αγγελία που κοινοποιησες είναι φουλ AI.
Μέχρι κι εγώ γίνομαι καβλας στο πρόσωπο αν ρετουσαρω τις φωτογραφίες μου με ΑΙ.
Για την ιστορία την έδιωξα δίνοντας της ένα 10ικο. Σιγα μην έκαιγα τόσα λεφτά για πάρτη της....
Στον εαυτό μου δεν θα πασάρω καμία ότι να'ναι για λυπηση....
Μου κλαφτηκε αλλά εγώ δε τα σηκώνω αυτά.
Της το είπα χύμα για τα δόντια της και την κοιλιά της και κατάλαβε πως δεν αστειεύομαι. Δε μπορεί να είμαι εγώ κορμάρα στα 47 μου και αυτή που πληρώνω να είναι κουράδα....
Τεσπά.... Καλό Σαββατοκύριακο κύριοι.
Συμβουλές Διανοούμενου: Μην κολλάτε και μην ψαρωνετε. Αν η κοπέλα που έχετε κλείσει ραντεβού οι φωτογραφίες της αγγελίας της έχουν έχει μεγάλη απόκλιση από την πραγματικότητα, διωχτε την! Το ξέρει ότι αυτή είναι φάουλ με τις παραπλανητικές φωτογραφίες! Θα φύγει με το κεφάλι κάτω σκυμμένο!
Αυτά όλα με κάνανε και βαρέθηκα κι έχω τρεις κοπέλες κυρίες με Κ κεφαλαίο και κάνω τη δουλειά μου. Με σεβασμό αμοιβαίο και πολύ καθαρές και επιμελείς.
Μη με στέλνετε προσωπικό μυνημα. Δε θα σας πω. Βρείτε κι εσείς τα στανταρακια σας και κάντε τη δουλειά σας με ασφάλεια επιτυχημένα. Αν θέλετε ποικιλία και αλλαγές θα κάψετε πολύ χρήμα άδικα.
o θεός να μας φυλάειΡε αυτήν την έδειξε στο τρέιλερ του first dates για το αυριανό επεισόδιο. Και πέφτει την ίδια ώρα με το final 4
Oντως είναι αυτή ή της μοιάζει;Ρε αυτήν την έδειξε στο τρέιλερ του first dates για το αυριανό επεισόδιο. Και πέφτει την ίδια ώρα με το final 4