Alexis_cool
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 5.388
- Πόντοι
- 1.056
Τελικά πώς την εντοπίζει κάποιος;Ε
Εγώ πριν ένα τρίμηνο που την πήρα ήταν όπως στις φώτο....τώρα....δεν ξέρω
Τελικά πώς την εντοπίζει κάποιος;Ε
Εγώ πριν ένα τρίμηνο που την πήρα ήταν όπως στις φώτο....τώρα....δεν ξέρω
Viber or WhatsApp 6947082712 and 6981663697Τελικά πώς την εντοπίζει κάποιος;
το ξέρω, απλά τα τηλέφωνα φαίνεται να ισχύουν ακόμα και απ΄'οτι είδα, τα έχει ποστάρει κάποιος παρακάτωπερσινο σχολια αγγελια δεν υπαρχει πια......
Αυτό έχω διαβάσει και γω, οτί είναι ευγενική κλπ. Αλλά με τέτοιες καφρίλες, θορυβήθηκα, παρά το γεγονός πως το πιο λογικό είναι να κρίνω πως αυτός που τις γράφει έχει κάψειΔεν έχω επισκεφτεί αλλά έχω μιλήσει τηλέφωνο πέρυσι. Είναι αυτή που είπε ότι έχει πολλά τατουάζ. Στην επικοινωνία μας ακούστηκε Ελληνίδα 100%, πολύ ευγενική και κατατοπιστική.
Αλλάζει συχνά τα τηλέφωνα έχω την εντύπωση. Αποσύρεται για ένα φεγγάρι και όταν εμφανιστεί ξανά, έχει άλλο τηλεφωνικό αριθμό.
Από κριτικές που είχαν γράψει παλιότεροι συναγωνιστές θυμάμαι είχαν περάσει πολύ καλά μαζί της.
Δεν είναι ενεργή όπως καταλαβαίνεις στην τρέχουσα περίοδο, εκτός αν εμφανιστεί ξαφνικά εκ νέου.
Και γω στο απέναντι την είδα. εκεί είδα και όλα τα καλά σχόλια. αλλά θορυβήθηκα με τις καφρίλεςη κοπέλα δουλεύει κανονικά. Βρίσκετε πληροφορίες στο σάιτ ... απέναντι!
Όσο για αυτά που γράφονται, χωρίς να ξέρω σίγουρα, αλλά επειδή τα διάβασα, μου μοιάζουν ότι είναι όλα γραμμένα από το ίδιο άτομο!
Οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τη Μαίρη γιατί δεν την έχω συναντήσει, βασικά εγώ της ακύρωσα τελευταία στιγμή για προσωπικούς λόγους, αλλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε 3-4 φορές μου φάνηκε μια χαρά και πολύ φιλική και εξυπηρετική
Φυσικό είναι! Αλλά αυτό ακριβώς ψάχνουν και οι ...ΚΑΦΡΟΙΚαι γω στο απέναντι την είδα. εκεί είδα και όλα τα καλά σχόλια. αλλά θορυβήθηκα με τις καφρίλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Καλησπέρα σας
Ενδιαφέρομαι για την παρακάτω και έχω διαβάσει καλές κριτικές. Ωστόσο ψάχνοντας το νούμερο της στο google, είδα ότι ακυρώνει συχνά, οτι διώκεται ποινικά κλπ. Δε θέλω να τη κατηγορήσω, αλλά μου έκανε εντύπωση. Μπορώ να ποστάρω και το λινκ αν χρειαστεί. Βέβαια γράφουν ακραιότητες του τύπου θα σε σκοτώσω κλπ, καφριλίκια. Φαντάζομαι πως από αυτό μπορώ να κρίνω ότι δεν είναι αντιπροσωπευτικές κριτικές..; Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε παρακαλώ ας το μοιραστεί.
Ευχαριστώ
Δεν έχω επισκεφτεί αλλά έχω μιλήσει τηλέφωνο πέρυσι. Είναι αυτή που είπε ότι έχει πολλά τατουάζ. Στην επικοινωνία μας ακούστηκε Ελληνίδα 100%, πολύ ευγενική και κατατοπιστική.
Αλλάζει συχνά τα τηλέφωνα έχω την εντύπωση. Αποσύρεται για ένα φεγγάρι και όταν εμφανιστεί ξανά, έχει άλλο τηλεφωνικό αριθμό.
Από κριτικές που είχαν γράψει παλιότεροι συναγωνιστές θυμάμαι είχαν περάσει πολύ καλά μαζί της.
Δεν είναι ενεργή όπως καταλαβαίνεις στην τρέχουσα περίοδο, εκτός αν εμφανιστεί ξαφνικά εκ νέου.
Είναι η Έλενα που δουλευε στα vio beauty....δεν αλλάζει τηλέφωνο...δεν γουστάρει το κανεσεξ το σάιτ
Δουλεύει κανονικά υπάρχει αγγελία στο αθενσεξστουντιο! Ωστόσο πρόκειται για κύρια πλέον στα 45-47 έχει μια καυλα αρκετά παραπάνω κιλά τατουάζ και γενικά ψιλό αλήτικο στυλ αλλά πολύ καλουλα! Τώρα ανάλογα τις προτιμήσεις αλλά δεν νομίζω ότι είναι για πενηντάρικο και πάνω!
Πολλά κιλά ε; Χμ... στις περσινές φωτογραφίες έδειχνε αρκετά καλή σωματικά.
η κοπέλα δουλεύει κανονικά. Βρίσκετε πληροφορίες στο σάιτ ... απέναντι!
Όσο για αυτά που γράφονται, χωρίς να ξέρω σίγουρα, αλλά επειδή τα διάβασα, μου μοιάζουν ότι είναι όλα γραμμένα από το ίδιο άτομο!
Οπότε ο καθένας μπορεί να κρίνει.
Δεν ξέρω κάτι παραπάνω για τη Μαίρη γιατί δεν την έχω συναντήσει, βασικά εγώ της ακύρωσα τελευταία στιγμή για προσωπικούς λόγους, αλλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε 3-4 φορές μου φάνηκε μια χαρά και πολύ φιλική και εξυπηρετική
το ξέρω, απλά τα τηλέφωνα φαίνεται να ισχύουν ακόμα και απ΄'οτι είδα, τα έχει ποστάρει κάποιος παρακάτω
Και γω στο απέναντι την είδα. εκεί είδα και όλα τα καλά σχόλια. αλλά θορυβήθηκα με τις καφρίλες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Για ποιο λόγο με παρέθεσες σε ένα ποστ που έγραψες το οποίο δεν προσθέτει κάτι...Η γνωστή Μαίρη από Αχαρνών, Αγίου Πέτρου, Περγάμου κλπ. Καλή περίπτωση για τα 20€ που δούλευε. Ανεξάρτητη εδώ και αρκετό καιρό. Με πιασίματα το σώμα της και πολλά τατουάζ. Όσες φορές την είχα πάρει ήταν τίμια. Μην πιστεύετε κριτικές που κυκλοφορούν στην γειτονιά, είναι όλες ψεύτικες λόγο του ότι πληρώνονται από αυτήν. Οι γνωστοί παπάτζες, προμότορες κλπ κλπ.
άρα δεν είναι τόσο καλή όσο γράφουν; απλά κομπλέ;Η γνωστή Μαίρη από Αχαρνών, Αγίου Πέτρου, Περγάμου κλπ. Καλή περίπτωση για τα 20€ που δούλευε. Ανεξάρτητη εδώ και αρκετό καιρό. Με πιασίματα το σώμα της και πολλά τατουάζ. Όσες φορές την είχα πάρει ήταν τίμια. Μην πιστεύετε κριτικές που κυκλοφορούν στην γειτονιά, είναι όλες ψεύτικες λόγο του ότι πληρώνονται από αυτήν. Οι γνωστοί παπάτζες, προμότορες κλπ κλπ.
Ποσσααααα?????
Έλα ρε φίλε τώρα που τους πληρώνει για τις κριτικές..βλακιες τώρα.. αποκλείεται τέτοιαΗ γνωστή Μαίρη από Αχαρνών, Αγίου Πέτρου, Περγάμου κλπ. Καλή περίπτωση για τα 20€ που δούλευε. Ανεξάρτητη εδώ και αρκετό καιρό. Με πιασίματα το σώμα της και πολλά τατουάζ. Όσες φορές την είχα πάρει ήταν τίμια. Μην πιστεύετε κριτικές που κυκλοφορούν στην γειτονιά, είναι όλες ψεύτικες λόγο του ότι πληρώνονται από αυτήν. Οι γνωστοί παπάτζες, προμότορες κλπ κλπ.
κομοδινο με ποδια.Ξέρουμε κάτι για αυτήν εδώ;
![]()
Μελινα ερωτικες συναντησεις - Marmeladies
Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία ή φαντασίωση για ραντεβού κάλεσε όλο το 24ωρο απαντώ εγώ Τηλέφωνο 6982144080 Viber...www.marmeladies.gr
Να ξεκαθαρίσω ότι για μένα είναι πολλά τα κιλά σε σχέση με τότε που την έπαιρνα αχαρνων 85! Μετά την καραντίνα που πήγαινα σε δικό της χώρο με Εβελίνα μπαταλεψε αρκετά! Αν ήταν 20αρικο ίσως το σκεφτόμουν ! Αλλά 50€ δεδομένης της ηλικίας και των παραπάνω η έξτρα κιλών (όπως θέλετε πείτε τα) δεν θα πήγαινα! Από εκεί και πέρα μια δοκιμή θα πείσει τον καθένα αν του κάνει ή όχι! Σίγουρα είναι πολύ γλυκός άνθρωπος όπως λένε τα παιδιά!Πολλά κιλά ε; Χμ... στις περσινές φωτογραφίες έδειχνε αρκετά καλή σωματικά.
Σε ευχαριστώ για την έξτρα πληροφόρηση. Εκτός από τα τατουάζ που με χαλάνε, στα υπόλοιπα μου άρεσε πολύ ως γυναίκα.Να ξεκαθαρίσω ότι για μένα είναι πολλά τα κιλά σε σχέση με τότε που την έπαιρνα αχαρνων 85! Μετά την καραντίνα που πήγαινα σε δικό της χώρο με Εβελίνα μπαταλεψε αρκετά! Αν ήταν 20αρικο ίσως το σκεφτόμουν ! Αλλά 50€ δεδομένης της ηλικίας και των παραπάνω η έξτρα κιλών (όπως θέλετε πείτε τα) δεν θα πήγαινα! Από εκεί και πέρα μια δοκιμή θα πείσει τον καθένα αν του κάνει ή όχι! Σίγουρα είναι πολύ γλυκός άνθρωπος όπως λένε τα παιδιά!
κατ αρχήν κάνει μπάμ ότι δεν είναι ελληνίδα αλλά αλβάναΞέρουμε κάτι για αυτήν εδώ;
![]()
Μελινα ερωτικες συναντησεις - Marmeladies
Με λένε Μελίνα όμορφη Ελληνίδα ανεξάρτητη κοκκινομάλλα με μπλε μάτια έμπειρη στο χώρο της ερωτικής απόλαυσης έρχομαι μόνη μου ανεξάρτητη στο χώρο σου ή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα για να εκπληρώσω κάθε σου επιθυμία ή φαντασίωση για ραντεβού κάλεσε όλο το 24ωρο απαντώ εγώ Τηλέφωνο 6982144080 Viber...www.marmeladies.gr
το απο που ειναι αν ηταν ενταξει σε αλλα πραγματα δεν μας αφορα αλλα ολα τα υπολοιπα εχεις δικιο,οι φωτο σωματος ειναι απο αλλες κοπελες που εχει δουλεψει κατα περιοδους μαζι κ απο χωρο δε ξερω αν εχει πια καποτε ελεγε οτι ειχεκατ αρχήν κάνει μπάμ ότι δεν είναι ελληνίδα αλλά αλβάνα
κατα δεύτερον έχει fake φωτο
κατ τρίτον δεν έχει δικό της χωρο
δηλώνει όμως Ελληνίδατο απο που ειναι αν ηταν ενταξει σε αλλα πραγματα δεν μας αφορα αλλα ολα τα υπολοιπα εχεις δικιο,οι φωτο σωματος ειναι απο αλλες κοπελες που εχει δουλεψει κατα περιοδους μαζι κ απο χωρο δε ξερω αν εχει πια καποτε ελεγε οτι ειχε
γενικα ατσουμπαλο σωμα κ θεματα υγιεινης με τα δοντια
κ λαγουδακι του playboy να δηλωνει εσυ ξερεις ομωςδηλώνει όμως Ελληνίδα