Tiger Ver.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2018
- Κριτικές
- 12
- Like
- 3.697
- Πόντοι
- 746
ΠηγαινεΕιδα ότι επέστρεψε και σκεφτόμουν να περάσω μιας και εχω δει πολυ θετικά σχόλια εδώ αλλά αν ψάξεις στο google τον αριθμο της βγάζει αυτό
ΠηγαινεΕιδα ότι επέστρεψε και σκεφτόμουν να περάσω μιας και εχω δει πολυ θετικά σχόλια εδώ αλλά αν ψάξεις στο google τον αριθμο της βγάζει αυτό
αν εισαι καινουριος πελατης θα σε ενημερωσει τηλεφωνικα για προγραμμα , τιμες, , ειναι πολυ γκαυλιαρα με κωλαρα , αντεχει ψηλες στροφες κανει πολυ καλη πιπα και δεν λεει σε τιποτα οχι σε λογικα πλαισια.αμα της φερθεις ωραια και ευγενικα θα στο ανταποδωσει, ειναι καλο μαγκακι .προσωπο μετριο και στηθος ψιλοπεσμενο.αξιζει ομως δεν θα μετανιωσειςΕιδα ότι επέστρεψε και σκεφτόμουν να περάσω μιας και εχω δει πολυ θετικά σχόλια εδώ αλλά αν ψάξεις στο google τον αριθμο της βγάζει α
τι γκαντεμια να ειμαι αθηνα οταν επιστρεφει η ελενη θεσσαλονικη...Αδέρφια ήρθε Ελένη ταττου
![]()
Elenh
An thes mia wra gemath kaulas kalese me sto 6942659101.. Enhmerwnw thlefwnikos kai kleinw rantebou epishs thlefwnikos.. Parakalw oxi apokrupseis ..kanesex.com
Καλησπέρα συμπαίκτες.
Είδα την παρακάτω αγγελία και είπα να ενημερώσω.
Την εν λόγω την βρίσκεις στο ινσταγραμ ως : Login • Instagram
Αν κάποιος έκανε ή θα κάνει την καταδρομική και βρει την εν λόγω, ας ενημερώσει να γνωρίζουμε.
Εαν και δεν είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, το συμβάν θα ήθελα να μου πεις σε pm. Ελπίζω όλα καλά.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
Γράφω αυτό το μήνυμα για να προφυλάξω πολλούς εδώ μέσα και να δώσω ένα "χαστούκι" αλήθειας.
Προ ημερών δέχθηκα επίθεση από 2 άτομα καθώς έβγαινα από γνωστό πορνοξενοδοχειο της Θεσσαλονίκης , καθώς λοιπόν "τις έτρωγα" ο ένας από τους δύο μου φώναζε το εξής :
<< Μην ξανά γράψεις για την "Τάδε" γιατί θα σε γαμησουμε >>, προφανώς το όνομα που φώναξαν εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να το δώσω δημόσια για ευνόητους λόγους. Θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες πως την ΠΑΤΗΣΑ και έπεσα στην παγίδα και πήγα σε ραντεβού με "ανύπαρκτη" κοπέλα το οποίο ραντεβού ήταν παγίδα,αλλά είναι δύσκολη πλέον η θέση μου και θα ήθελα να το αφησω προς το παρόν .Η αλήθεια είναι ότι περιμένω από αρκετούς να πούνε η να γράψουν "καλά να πάθεις " και άλλα τέτοια πολλά η από άλλους ότι λέω παπατζες και ψέματα, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα σε αυτή την διαδικασία να δημοσιοποιήσω το γεγονός όχι για να με λυπηθεί ο κόσμος ούτε για να τραβήξω την προσοχή,αλλά για ενημερώσω και να προστατεύσω τα μέλη και φίλους τι γίνεται πραγματικά με ορισμένες σεξεργατριες με τους προμοτορες και αγαπουληδες τους εδώ μέσα όταν ακούγεται η αλήθεια . ΟΧΙ δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κορίτσια τα οποία έχουν λογαριασμό εδώ και γράφουν και μιλάνε, αλλά κορίτσια που απλά μας διαβάζουν και κρυφόκοιτάνε το site με κρυφά προφίλ.
Από πλευράς μου θα ήθελα να ενημερώσω πως ΑΠΟΧΩΡΏ μέχρι νεωτέρας από το Bourdela.com ,αν κάποιος βέβαια χρειαστεί κάποια βοήθεια η κάποια καθοδήγηση τα μηνύματα μου θα είναι ανοιχτά !
Ευχαριστώ πολύ τα φιλαράκια μου για όλο το χαβαλε που είχαμε , και αν σε κάποιους ήμουν κακός και φέρθηκα σαν "αρχίδι" ζητάω συγνώμη αλλά το μερικοί το άξιζαν.
Καλό καλοκαίρι και καλά γαμησια σε όλους !!!!
ΠΑΠΑΤΖΗΣ IS OUT![]()
αδερφε πλακα μας κανεις; που ειναι η ενημερωση;Καλησπέρα συμπαίκτες.
Αν κάποιος έκανε ή θα κάνει την καταδρομική και βρει την εν λόγω, ας ενημερώσει να γνωρίζουμε.
με τρολαρει ασυστολα ο @gagarin αλλα εχει δικιο οτι θα εμπιστευομουν το αυτο το σαη...Εγώ θα εμπιστευόμουν ένα σάιτ σαν το white pages και όχι ένα σαη σαν το μπου που εμπιστεύεται ο @Maximiliano
Δυσκολο αυτο που λες γιατι προφανως ο αλλος οταν σε δερνει και σου λεει "Μην ξαναγραψεις π.χ. για την ΣΟΥΛΑ ,"γνωρίζει πως η Σουλα ειναι πλέον καμμενη-τελειωμενη και ισως φυλακη,οπως και αυτοι οι 2 παρομοιως.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
Γράφω αυτό το μήνυμα για να προφυλάξω πολλούς εδώ μέσα και να δώσω ένα "χαστούκι" αλήθειας.
Προ ημερών δέχθηκα επίθεση από 2 άτομα καθώς έβγαινα από γνωστό πορνοξενοδοχειο της Θεσσαλονίκης , καθώς λοιπόν "τις έτρωγα" ο ένας από τους δύο μου φώναζε το εξής :
<< Μην ξανά γράψεις για την "Τάδε" γιατί θα σε γαμησουμε >>,
Πού το βρήκες ρε θηρίο το ινστα της; Βρες κι αυτήν τώρα γιατί είμαι ανάμεσα στις δύο:Καλησπέρα συμπαίκτες.
Σιγά μην είναι η ίδια.Καλησπέρα συμπαίκτες.
τωρα τι να πουμε. οτι εσυ φταις που ξερουν ποιος εισαι? πας και συστηνεσαι ως παπατζης 69ΧΧΧΧΧΧΧ στις γκομενες και στα πρακτορεια?ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
<< Μην ξανά γράψεις για την "Τάδε" γιατί θα σε γαμησουμε >>, προφανώς το όνομα που φώναξαν εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να το δώσω δημόσια για ευνόητους λόγους. Θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες πως την ΠΑΤΗΣΑ και έπεσα στην παγίδα και πήγα σε ραντεβού με "ανύπαρκτη" κοπέλα το οποίο ραντεβού ήταν παγίδα,αλλά είναι δύσκολη πλέον η θέση μου και θα ήθελα να το αφησω προς το παρόν .Η αλήθεια είναι ότι περιμένω από αρκετούς να πούνε η να γράψουν "καλά να πάθεις " και άλλα τέτοια πολλά η από άλλους ότι λέω παπατζες και ψέματα, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα σε αυτή την διαδικασία να δημοσιοποιήσω το γεγονός όχι για να με λυπηθεί ο κόσμος ούτε για να τραβήξω την προσοχή,αλλά για ενημερώσω και να προστατεύσω τα μέλη και φίλους τι γίνεται πραγματικά με ορισμένες σεξεργατριες με τους προμοτορες και αγαπουληδες τους εδώ μέσα όταν ακούγεται η αλήθεια . ΟΧΙ δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κορίτσια τα οποία έχουν λογαριασμό εδώ και γράφουν και μιλάνε, αλλά κορίτσια που απλά μας διαβάζουν και κρυφόκοιτάνε το site με κρυφά προφίλ.
Από πλευράς μου θα ήθελα να ενημερώσω πως ΑΠΟΧΩΡΏ μέχρι νεωτέρας από το Bourdela.com ,αν κάποιος βέβαια χρειαστεί κάποια βοήθεια η κάποια καθοδήγηση τα μηνύματα μου θα είναι ανοιχτά !
Ευχαριστώ πολύ τα φιλαράκια μου για όλο το χαβαλε που είχαμε , και αν σε κάποιους ήμουν κακός και φέρθηκα σαν "αρχίδι" ζητάω συγνώμη αλλά το μερικοί το άξιζαν.
Καλό καλοκαίρι και καλά γαμησια σε όλους !!!!
ΠΑΠΑΤΖΗΣ IS OUT![]()
τι νομιζες τυπε οτι παραγγελνεις πιτσα και θα ερθει σε 40 λεπτα?Καλημέρα σε όλους!
Τι φάση στη Θεσσαλονίκη;
1) Έρχεται μία κοπέλα από Αθήνα, στέλνεις Δευτέρα, σου λέει διαθέσιμο ραντεβού την Πέμπτη. Ναι καλά, εδώ δεν ξέρω τι θα κάνω αύριο στη μέρα μου.
2) Παίρνεις την άλλη, ζητάς ραντεβού σε 2 ώρες, θέλει τηλέφωνο για κλείσιμο μισή-μία ώρα πριν το ραντεβού. Ξαναπαίρνεις τηλ, σου λέει "τώρα έχω έναν παλιό πελάτη, δεν αφήνω τους παλιούς, και δεν ξέρω πότε και αν, κάνω όσο μπορώ, αναλόγως τι διάθεση θα έχω κλπ".
3) Παίρνεις την 3η, σου λέει ξαναπάρε με τηλ σε μια ώρα. Παίρνεις παίρνεις, δεν απαντάει ποτέ.
Εν τέλει πήγα στην Jennifer όπου πέρασα μια χαρά (αρκετό ποσό). Φάνηκε ανεξάρτητη κατάσταση, χώρος εκτός κέντρου προς ανατολικά (εύκολα με μετρό). Με αρκετό λαδάκι τον έφαγε αδιαμαρτύρητα από πίσω πόρτα και γενικά η επίσκεψη μπαίνει στις θετικές!
οχι αλλα οταν απαντησει ενημερωσε μας για τιμολογιακη πολιτικη...απαντησε σε κανεναν στο τηλ η ελενη τατου?
πιστευω ειναι ρεζερβε μεχρι να κλεισουν τα σχολεια ανετα απο τωρα...
Έχω αφήσει και εγώ μήνυμα αδερφέ αλλά τίποτα! Έχει να μπει από χθες το βράδυ. Λογικά θα απαντήσει μόλις το ανοίξει σε όλους. Αν και πιστεύω πως χαμός θα γίνεται από μηνύματα. Ισως να αργήσει.απαντησε σε κανεναν στο τηλ η ελενη τατου?
δεν απανταει σε μηνυματα... η παιρνεις τηλεφωνο και μιλας οταν και αν το σηκωσει η περιμενε οτι "διαβαστηκε"Έχω αφήσει και εγώ μήνυμα αδερφέ αλλά τίποτα! Έχει να μπει από χθες το βράδυ. Λογικά θα απαντήσει μόλις το ανοίξει σε όλους. Αν και πιστεύω πως χαμός θα γίνεται από μηνύματα. Ισως να αργήσει.
Την έχω επισκεφθεί 3 φορές φίλε. Εμένα πάντα μου απαντάει στα μηνύματα πάντως. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους. Μέχρι τώρα ησυχία πάντως. Ειδομεν.δεν απανταει σε μηνυματα... η παιρνεις τηλεφωνο και μιλας οταν και αν το σηκωσει η περιμενε οτι "διαβαστηκε"