ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ
Γράφω αυτό το μήνυμα για να προφυλάξω πολλούς εδώ μέσα και να δώσω ένα "χαστούκι" αλήθειας.
Προ ημερών δέχθηκα επίθεση από 2 άτομα καθώς έβγαινα από γνωστό πορνοξενοδοχειο της Θεσσαλονίκης , καθώς λοιπόν "τις έτρωγα" ο ένας από τους δύο μου φώναζε το εξής :
<< Μην ξανά γράψεις για την "Τάδε" στο site γιατί θα σε γαμησουμε >>, προφανώς το όνομα που φώναξαν εκείνη την στιγμή δεν μπορώ να το δώσω δημόσια για ευνόητους λόγους , η αλήθεια είναι ότι περιμένω από αρκετούς να πούνε η να γράψουν "καλά να πάθεις " και άλλα τέτοια πολλά η από άλλους ότι λέω παπατζες και ψέματα, ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα σε αυτή την διαδικασία να δημοσιοποιήσω το γεγονός όχι για να με λυπηθεί ο κόσμος ούτε για να τραβήξω την προσοχή,αλλά για ενημερώσω και να προστατεύσω τα μέλη και φίλους τι γίνεται πραγματικά με ορισμένες σεξεργατριες με τους προμοτορες και αγαπουληδες τους εδώ μέσα όταν ακούγεται η αλήθεια . ΟΧΙ δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε κορίτσια τα οποία έχουν λογαριασμό εδώ και γράφουν και μιλάνε, αλλά κορίτσια που απλά μας διαβάζουν και κρυφόκοιτάνε το site με κρυφά προφίλ.
Από πλευράς μου θα ήθελα να ενημερώσω πως ΑΠΟΧΩΡΏ μέχρι νεωτέρας από το Bourdela.com ,αν κάποιος βέβαια χρειαστεί κάποια βοήθεια η κάποια καθοδήγηση τα μηνύματα μου θα είναι ανοιχτά !
Ευχαριστώ πολύ τα φιλαράκια μου για όλο το χαβαλε που είχαμε , και αν σε κάποιους ήμουν κακός και φέρθηκα σαν "αρχίδι" ζητάω συγνώμη αλλά το μερικοί το άξιζαν

.
Καλό καλοκαίρι και καλά γαμησια σε όλους !!!!
ΠΑΠΑΤΖΗΣ IS OUT